Deníček uživatele Martinka5

25.11.2010

Ahoj hoky tak už mám hotové adventní věnce pro rodinu

Moje adventní věnce
Moje adventní věnce
Moje adventní věnce
Moje adventní věnce
Moje adventní věnce
Moje adventní věnce

luxusni kousky,povedly se,ten predposledni je nej....
ja se dneska do toho taky pustim,manzel mi jel zrovna na vetvicky a s holkama na to vecer vlitneme,uz se moc tesime..... :a:

teeeeda, opravdu krasne vytvory :one: :€p€: ses moc sikovna :metal: me se uplne ze vsech nejvic libi foto 2. FAKT NADHERA :€p€:

17.04.2010

Ahoj holky tak už mám hotové své první výtvory. Byla to fuška a kolik hodin jsem na tom ztrávila, ale moc se mi líbí ikdyž detail je otřesnej, ale snad se časem zlepším.

Už mám čepičku hotovou!
Už mám čepičku hotovou!
11.04.2010

Ahoj maminky moc mě vaše příběhy chytli za srdce a moc vám všem přeji mnoho sil v boji s nemocema. Musím vám i poděkovat za energii kterou jste mi svými články poskytli.

Ahoj,
je mi Tvé maminky moc líto a přeji, aby měla hodně sil a energie s tou potvorou bojovat.
A ty se snaž nekoukat pořád tak do budoucnosti, a myslet na to, jestli se dožije Vánoc, druhých narozenin dcery apod. a spíš se zaměř na přítomnost a děkuj za každý další den, kdy jí můžeš mít ty i dcera u sebe a ber to jako malý zázrak.
Tím, že budeš myslet na to, co přijde, tak tomu nijak nepomůžeš, i když mi je jasné, že je těžké na to nemyslet.
A věř mi, že vím, o čem mluvím.. Já jsem o maminku, kterou jsem nesmírně milovala, přišla v 15-ti letech a dala bych vše na světě za to, abych s ní teď mohla strávit alespoň jeden jediný den a ona mohla vidět, jak krásnou má vnučku, která jí nikdy nepoznala..

Klára a Julinka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=31354

Je dobře že jsi sem napsala. Určitě se ti trošku ulevilo. Je hrozné vidět trpět někoho, koho miluješ. U nás v rodině máme také rakovinu, vím jak se cítíš. Posíláme Tvé mamince, Tobě i celé Tvé rodině moc sil a odvahu. Šárka a František :h:

Ahoj, moja mamka sa liecila pol roka na silny zapal pluc, liecila sa uz doma a brala nato silne kortikoidy. Dufali sme ze je to na dobrej ceste. Presla vsetkymi vysetreniami, vratane mamografie a ultrazvuku prs. Pol roka nato sa jej zacalo horsit, prisudzovala to plucam, a ked sla do tatier na kontrolu bola hned prevezena do Kosic, kde tyzden nato zomrela na rakovinu prsa, s metastazami v kostiach a znicenej peceni. Bola to tyzdnova diagnoza. Bolo to presne stvrtok 15. 10. 2009, dnes je to pol roka, bola som v osmom mesiaci tehotna.
Presla som peklom, a neopisatelnou bolestou, bolo to nahle, necakane, bol to sok. Nebola som v stave cestovat 8 hodin autom, a ani by som to psychicky neutiahla.....Nerozlucila som sa s nou, pravdu mi povedali az den predtym nez zomrela, a i vacsinu toho tyzdna bola v kome a nebola som ani na pohrebe. Az teraz na velku noc. Chyba mi velmi, a ani nejdem popisovat svoje pocity, je ich vela, je to ako stratit domov, velky kus srdca a duse, velmi tazko sa hladal a hlada novy zmysel kazdodennej drobnosti.
Drzim palce, aby ste boj vyhrali, a aby ste mohli spolu stravit este vela peknych chvil. Skus sa tesit kazdemu spolocnemu dnu, a nepozerat dopredu, musis zit a tesit sa teraz kym ste spolu. Mna velmi trapi ze mamka nikdy nevidela mojho Jonaska, narodil sa zaciatkom prosinca. A ja som sa tak tesila, ze bude na mna hrda, aka som dobra mamina, budeme spominat na moje detstvo a pit spolu kavu.
Vsetkym maminkam anielikov, a chorych miminiek posielam vela sily, lasky a nadeje.

Ahoj Martinko,
Pro začátek bych chtěla říci mám 2 děti jsou zdravé a krásné.Každý den jsem moc šťastná , že jsem měla to obrovské štěstí .Když večer spinkají v postýlkách člověk si uvědomuje , že je to nejcenější na světě.
Příběh můj je podobný Tvému .Když mě bylo 14 let mé mamce 40 let tak onemocněla rakovinou prsu , dodnes si pamatuji příšerný pocit bezmoci a strachu o maminku.Maminka se začala léčit měla už metastázy a doktoři tvrdili , kdyby se na to nepřiško teď tak za měsíc už by se pomoci nedalo.Mamka bojovala 2 roky ,proběhlo vše chemo,ozařování,operace –prso jí zachovaly.Byla strašně nešťastná a bála se .Vše zvládla a my byli moc šťastni .
Deset let na to se rakovina vrátila opět bylo v tom samém prsu a boj začal znovu….chemo strašně moc dávek , nová paruka ,nemocnice .Lékaři rozhodli prso vzít a tak se stalo –zjistili , že v prsu jsou nádory 2!Mamky tělo je oslabené a tak musí brát léky , které jí chrání buňky před rakovinou. Dnes je mamka 5 let po zákroku a možná se začíná smiřovat , že prso nemá /říkáme buď ráda , že žiješ /to je moc šťastná a volila by stejně .Je to pro ženu hodně psychicky namáhavé :r: .Vidíš a příběh mojí mamky skončil dobře a lékaří jí už dali 15 let života :w: !Tvoje pocity znám i já mám dodnes strach ze smrti mých milovaných , člověk by až bláznil když pomyslí Nepodávej se tomu musíš jí podpořit to ta určitě děláš.Věřím , že i Tvoje maminka je veliká bojovnice a zvládne to .Má Tebe a vnučku a to stojí zato :///: Držím palce mamince a věřím , že to bude dobré.Edita

Taky tě úplně chápu, moje mamka teda bojovala asi 4 roky statečně, ale nakonec to měsíc před mýma 30. narozeninama vzdala. Moc mi chybí. Teď jen trnu, zda je to rakovina prsu moc dědičná, protože ji má i babička, která je teda bez prsa, ale naživu. :€z€:

31.03.2010

Ahoj holky já se tady s vama pořád míjím..... dneska jsem od 7" tak do 11" pořád koukala jestli někdo nenapíše a pak, až večer a zase jsem zjistila, že se tady drbe když tu nejsem.

Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky

Ahojky, ty fotečky jsou fakt úžasný!!!!!! Malá je moc krásná a v tom ponču je nádherná...
Jinak my jsme na UM, takže neřeknu nic... a další mimi? nene, stačí mi ty dva raraši :s: až časem třetí, tak za xlet...

Ahojky. Tak já kojím taky dvakrát v noci. Přez den taky 2-3krát. Jinak miminko v plánu je ale až později.
Jinak teda úúúúžasný fotečky. Malá je kouzelná. A jak ji mamko krásně oblékáš. No prostě ji to sekne moc moc. :c:

Jsme na tom stejně, taky se sem dostanu spíše v dobu, když tady nikdo není... ;-) :#o:
Fotečky jsi vložila parádní a malá je kouzelná :girl: .Jak je na té fotečce v tom ponču tak je k sežrání :c: .
Botky dorobotky jsou super, ať se jí v nich pěkně ťapká :qu: .
No a k tomu kojení :€m: !Já kojím ještě brzy ráno, tak kolem 5-6hodiny a pak večer (tak kolem 18hodiny)před koupáním.A co se týče dalšího mimi :€O: , to my zatím necháme na později.Zatím nám to naše čertovo kvítko stačí bohatě :€s€: ;-).Ale rozhodně bych chtěla další než mi bude končit mateřská, aby to pěkně navázalo.Tak uvidíme jak se to nakonec vyvrbí :) :) :)
Pááá Lenka a Nikolka

08.03.2010

ahoj holky minulý víkend jsme byli na výletě. Koukali jsme na vodu jak opadla kam jezdíme v létě. Bylo moc krásně zato teď to počasí je jak z pohádky o Pejskovi a kočičce.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

ty fotečky z přírody nemají chyb ;) u...Malá je kočanda ;-) :c: ...vodmil...jak jinak že?- když je vodnářka :dance: a koukám, že máte taky houpačku zavěšenou v obýváku :one: :C]]:
:a:

ty fotečky z přírody nemají chyb ;) u...Malá je kočanda ;-) :c: ...vodmil...jak jinak že?- když je vodnářka :dance: a koukám, že máte taky houpačku zavěšenou v obýváku :one: :C]]:
:a:

Krásná vysmátá kočička ;) Tak hlavně ať je brzo zdravá,ty nemoce u malých jsou ošklivé,ať je brzo líp :w:

21.02.2010

My taky přejeme vše nejlepší Adriance a Patričkovi k 1. narozeninám. Hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.

Ahoj holky
16.02.2010

můsím se pochlubit s fotkama z ateliéru.

fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
fotky z ateliéru
11.02.2010

Ahoj já jsem se dívala na dortík je úžasnej mám ráda ořechový dorty. Taky jsem dělala, ale jablečnej aby to mohla i malá. Dělala jsem ho poprvé a byl super.

tohle je dort pro Markétku

no teda poprvé a hned se tak povedl :one: ,šikulka a malá je kouzelná :girl:
a ta poklona k tomu dortu ořechovímu patří asi mě ,že ??? :+^*: :c:

No téééééda. Malá je kouzelná princezna. :girl: A těch vlásků. Krásná. No a dortík teda úúúúúžasnej!!!!!! :one: Krásně jsi to vymyslela s tím zdobením. To by mě nenapadlo.....nooooo možná se budu opičit.... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka