Deníček uživatele Martens a Majda

Tak se chci pridat. Vazim 55 kg pri 159 cm a potrebuji shodit 5 kg,abych byla na vaze pred druhym porodem.

Tak jsem tady po roce a neco.Diky Macingove jsem zhubla 2,5 kg a to miry- pas 73 {o 4cm],boky 91 {4cm},pod prsy 75 {3cm}, prsa 86 {4cm}, paze 27 bez zmeny,stehno 54 {2,5cm}.A to jsem dlouho nemohla zhubnout a tuto dietu jsem drzela necely mesic.Doporucuji.Mam vsak vyssi cile a to budu muset zacit cvicit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takze jsem tady po treti 10.11. mam 53,9 kg, takze jsem zhubla jen 400 g, v pase a ostatni miry mam stejne. :r:

In reply to by Martens a Majda

Jsem tady po ctvrte a zhubla jsem jen 300g, takze na 53,6kg.No hruza,jak to leze pomalu,ale je fakt,ze se vubec nesnazim a bohuzel,to co jsem si tady predsevzala nedodrzuji a myslim,ze ani tento mesic me to nedonuti,kdyz jsou ty Vanoce. :r: Pas porad 77, boky 95, pod prsy 78, prsa 90, paze 27, stehno 56,5. :a:

In reply to by Martens a Majda

Ahojda je to všechno jen o vůli a ono to vypadá že to nejde zvládnout ale jde...A jak zvládáš dvě děti a u toho jíst?Já mám doma divochy a nic nestíhám než péči o ně a to hubnu díky tomu.Teď už ani nekojim, mlíčko se mi ztratilo a tak sice můžu cokoliv ale zaměřuji se na zeleninu a ovoce, máš chuť na sladké ?Děj si ovoce, máš chuť na slané chipsy? Dej si zeleninu.To je moje heslo a vždy si to chce jen uvědomit a fakt to funguje, časem se na to zvykneš a ani ti to nepříjde.A máš hlad na dvě housky s máslem a uzeým masíčkem?Rozkroj si jednu housku a tu si namaž na obě dvě strany.Uvidíš jak tě to zasytí :one: Musíš vymyslet na své bříško lest, oblbnout žaludke a chutě ovládat a je to dobré :one: Budeš hubnout a v žádném případě nedojídat po dětech jejich kalorické bobmy ;) To se pak kyne panečku. Jo a u telky si dej raději oříšky co si sama oloupeš, zaměstnáš rue a pochutnáš si třeba buráky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka