Deníček uživatele Marsseilka

06.06.2013

Ahoj tetyyyyyyyyy!!!!!!

Zdravimeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravimeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravimeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravimeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahojky, jeje, kdo se to na nás přišel podívat? Sem už bohužel nikdo moc nechodí. Vy jste teda vyrostli a ta podoba je neuvěřitelná. Tatínek se nezapře.... :///: Nám stále nevylezly špičáky. Jeden už trošičku kouká. Ve čtvrtek jsme byli na očkování a už 3. den bojujeme s teplotou.... :00: Jinak jsme stále závislý na dudáku. Koukáme rádi na Krtka a Peppu Piga. Malej si myslí, že se celý dny bude koukat jen na dvd. Takže je to boj. Ráno vstane a už mi nese ovladač. Zvládne si to pustit i sám. Tak se mějte hezky a jste hodní, že jste si vzpomněli..... :a:

In reply to by LPamela

Ahojkyyy :-)
ja vim, vsimla jsem si, ze to tu postupne "umrelo" a nedivim se..i ja prestala chodit...a zavitala jsem fakt uplnou nahodou ;) :( :s: musim se smat..jak se vsichni shoduji s tim tatinkem :one: :D ale uz ma i moje rysy ;) :P :s: ty teploty me mrzi, my to meli pomerne v pohode ;) :( jinak taky dudanek, no jooo, ale ja mu ho pres den schovavam a ma ho uz jen na spinkani a nebo pak jedine, kdyz ho nekde najde a to je pak boj ho presvedcit, ze se proste uz nenosi :D :( a s tou tv, to je u nas totez! hned od probuzeni, nic jinyho neslysim nez Pingu Pingu..ale aspon si to jeste neumi pustit sam, pac to jede pres tv z disku, tak to tam musim dlouhosahle stelovat :s: tak aspon neco.. ;) :one:

:€s€: jsem si říkala jak se asi máte :€s€: a vypadá že dobře :///: fotky jsou povedené a dle popisu máš velmi šikovného klučíka ;) a druhé mimi si pořídíte kdy?
mě už začala další mateřská :h: dnes má týden a je to Kajko přes kopírák :s: a Kajko je z něj unešený :h:
tož se opatrujte a užívejte :€s€: :€s€: :€s€:

In reply to by MillyJ

Ahojky :-) jj, tak nejak prezivame a s malym se mam skvele :one: ;-)
O druhem mimi zatim nepremyslim, tak nejak me to ted vyhovuje a necitim se na to dalsi tehu..je to paradox, ale asi fakt jeste neprisel ten spravny cas ;) a navic, hned od zacatku to byl manzel, kdo chtel zustat u jednoho a rekli jsme si, ze dame tak 4-5 let voraz...a nakonec jsem to ja, kdo klidne zustane u jednoho a manzel neustale ted o druhem :s: :-/
No, paaani...tak to moc gratuluji!!!!! :h: :one: tak at jste predevsim zdravi a spokojeni ;)

:a: Áááááá Marcelka s motýlkama :\/|: :\/|: :\/|: :s:
Řekla bych, že malej, teď si nejsem jistá, jestli je to Adámek??, je celej tatínek :///:
Buď ráda, že tak krásně povídá, malýmu bude 2,5roku a vystačí si s mámou a tátou :00: .

20.03.2012

ahoj devcata, mam starosti!!

Ahojky, tak jsme byli ve stredu u Dr, ta nam rekla, ze neni infekcni, ale ma podrazdenej zaludek, dostali jsme sirup proti zvraceni, kterej zabral hned v tu stredu...ale vcera uz nam zas nesedl kakaovy dezert, co mam primo pro deti od 8. mesice... :00: :n: takze ten holt uz nikdy vice...a dneska taky lehce trousil jogurticek... :? :r: ale zlepsilo se mu to a cajik pije ;) :qu:

Marci tak Nelinka taky pije jen neslazený čajik (teekanne sáčkový) a nebo vodu. Zachvilku si Aďa zvykne, uvidíš.

Ahojky,

tak Míša mi ze začátku taky pít čajík nechtěl ale protože nic jiného nedostal tak se prostě naučil pít neslazený čajík nebo i vodu a vypije 150ml denně trvalo to dlouho furt jsem mu čaj nabízela. Teď už dělám domácí ovocnozeleninové šťávičky dostala jsem od mé babi odšťavňovač ale dělám ob den jeden den čaj a jeden den ředěnou šťávičku z odšťavňovače. Právě aby neměl překyselený žaludek. Myslím si že by to mohlo být těmi ředěnými přesnídávkami. Míša když si dá přesnídávku tak taky část vyblinká ale když tam má piškotky tak né. Možná má překyselený žaludeček. Já bych zkoušela ty čajíky on se to naučí neboj. Jinak Míša pije mlíko a u toho se Válí na břiše a leze přes polštáře po jídle atd... různé pohyby akrobacie atd.. a taky vydrží takže v tom bych problém neviděla. Snad DR. poradí a bude dobře.

16.07.2011

Mily denicku a devcata :h: :h: :a:

♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥
♥♥♥ Adámkův velký den ♥♥♥

je vidět jak jsi byla vyčarpana,ale stalo to za to...zlati nejsou ti posilat osobky maš něco nastaveno asi blbě,a email tvuj nemužu najit,pač mi holky vymazaali asi omylem celou složku.tak pisni ho zase..a to jsem psala takovy roman :D

Marcelko, dodatečně moc moc gratuluji k Adámkovi, je to krásný zlatíčko a přejeme Vám hlavně hodně zdravíčka :h: :h: :h: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Kaciii, mnohokrat dekujeme :kiss: ano, ano..pysni jsme, patricne :h:
Dneska mi Adamek dava zabrat...vlastne uz od vcera a pres noc taky... :00: rano me trestila hlava, jako strep, k jidlu jsem se dostala az v pul 1 a do koupelny az pote... :n: :? ale cele odpoledne uz je zase zlatej :h: tak jsem zvedava na dnesni noc :€\€:

Marcelko, to jsou super fotky a jestli můžu soudit, tak Adámek je podobný taťkovi. Moc vám to sluší.
Koukám, že příprava na porod byla dlouhá, ale hlavně, že malej v pohodě vylezl .-))))
A ty jsi človeče jak laňka hubená-neštvěte mě ženy-já mám furt pupek, jak když budu rodit druhý .-))))))))))) a to už jsem asi 9 kg "shodila" a 15 cm v pase a stále jsem jak vorvaň .-))))

09.02.2011

Ahojte spolutehulky,

z urcitych duvodu jsem se zhostila vedeni seznamku po Nicole a doufam, ze to povedu stejne dobre jako to vedla prave ona :one:

SEZNÁMEK - Červenecčátka 2011

tak máme úspěšně 18měsíců za sebou :///:
Kajko váží 1110g a měří 84cm
co neumí se rychle naučí a vykecává od rána do večera :s: a jak to máte vy doma?

Vám všem přeji krásné a klidné prožití Vánočních svátků v kruhu rodinném :€s€: :h: :k: :///:

ahojííík maminy :€s€: koukám že se sem už moc nepíše :\/: v pátek sme byli na kotrole a dostlai sme píchanec na spalničky, Danča byl skvělej, ani nepípnul :h: chodíme na nočník, papká sám jeobčas když se mu moc nechce nebo spěcháme tak mu pomůžu :///: slovíčka umíme jen máma, bába, ham, papat, pššš, baf baf a čičí. míry 81 cm a 11,70 kg, mějte se krásně,pusinu dětíčkám a papa :a:

In reply to by Nikky

Ahojky :€s€:
máš doma šikulku :h:
Kajko nočník akceptuje, ale nijak zvlášť ho nezajímá. Zatím všechno hlásí, že to udělal do plenky :///:
Jinak je ukecaný a od rána tu pusinu nezavře a furt něco mele :00: Má rád když může doplňovat básničky, říkanky nebo písničky, zná celý autopark, umí pojmenovat co kde je na obličeji či těle, pozná pár písmenek a čísel... Opakuje každé slovo, které uslyší, donekonečna než mu ho zopakujeme :00:
Rád kouká z okna a u babči dělali chodníky, tak se naučil "chlapi,kontrola" a pořád se dožaduje koukání ven, jestli tam nejni malý bagr...
Už umí i spojovat slova do krátkých vět, tak nevim co ho budeme učit až bude starší :s:
Jeho prví kreslení máme v kuchyni na lince :///:
zubů už má 15 a lezou mu ještě další tři tak je to chvílema takové neveselé klubíčko :O
ale jinak víc srandy jak s ním a s tím co zase vymyslí jsem snad nikdy nezažila :s:
Je to naše dokonalé batole :h: :h: :h:
a věřím, že ti vaši drobečkové vám dělají stejnou radost, jako ten náš nám :h: :€s€:
pohlaďte je a přeju pohodový advent a příjemné přípravy na vánoce :€s€: :€s€: :€s€: :a: :a: :a:

zdravíme, sice sem už nikdo asi nechodí, ale i tak to zkusim a posíláme pozdrav.Malá mě zaměstnává na tolik, že na net moc nejdu a nebo né na dlouho, ale to asi zná většina z nás :) :00: Je někde nějaký pokec, jak nám šikulky rostou, co žvatlají a podobně, chtěla bych vidět nějaké fotky :dance: taky porovnat co bychom už měli umět a jak jí mám popostrčit ve vývoji, či jaké dárky kupujete na Vánoce :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka