Deníček uživatele Marselka

22.08.2008

Teda holky, uz jsem po nekolikate zklamana...vim ze nepisu casto, ale kdyz uz neco a vlozim fotecky tak se stejne dockam jen par komentaru, naposledy vcera jsem psala ze jsme skoncili sestinedeli a ja

nestresuj :!k: teď na ně koukám, já než tu něco najdu, když tak tam dej kategorii miminka, já koukám jen tam když nestíhám :!k:

Ahojky!!! :D
je to tak,člověk čeká aspoň malinko.... :? :r:
ale občas to tu zažije asi každý,skoro žádnou
reakci. :n: Máš ikonku focenou u nás v Písku viď??? :one:
Aspoň doufám,že sem poznala v pozadí náš
starý most!!!! :!k:
Pa pa!!!! :a: :a: :a:

21.08.2008

Ahooj holky, tak dneska je to presne 6 tydnu co je Ondrasek na svete. Sestinedeli jsme uspesne zvladli bez problemu, musim teda rict ze to strasne rychle uteklo, prijde mi to jak vcera.

11.08.2008

Krasny vecer vsem maminkam, tehulkam, snazilkam a mimskum....Tak se musim pochlubit ze vcera nam uz byl mesic!!!!

18.07.2008

Ahoooj tehulky, snazilky, maminky a mimisci, vsem dekuji za gratulace.

je to krasavec:) normálně asi začínám závidět. Ať už ten náš drobek vyleze:) a to mě čeká ještě pět měsíců:(

Moc gratuluju máš nádhernýho syna :c: :c: :c: z kojení si nic nedělej je to fakt věda :00: :00: tak hlavně že má tvoje mlíčko :one:

08.07.2008

Ahoj tehulky, snazilky, maminky a miminka. Tak zase po dlouheeee dobe taky neco napisu. Vzdycky jsem si jen pocetla a semo tamo hodila nejaky ten komentar.

Ahojky :-) tak to se tam možná zítra uvidíme :-) v kolik nastupuješ?Já jsem pořád zavřená poslíčci skoro žádní...ach jo...zítra jdu poprve do nemocnice, tak ani nevím jak to tam chodí...

In reply to by Bedrnicka

mam tam byt na 9:00, i s taskou....taky nevim jak to chodi, v nemocnici jsem byla naposledy v 5 letech... tak uvidime....treba budem hekat vedle sebe :one: a pak budem i na stejnem pokoji, co ty vis...Tak ti drzim palecky. :dance: Ja sice otevrena jsem, ale jen na prst...a poslicky jsem uz mela ale nic z toho, maly se me drzi jako kliste.

In reply to by Marselka

to by bylo super :-)jsem zvedava co mi tam zítra řeknou...a jak tam chodí ty kontroly?jenom jsem dostasla radu že mám přijít co nejdřív ráno, že pak je tam moc mamin...tak to ti budu zítra držet palečky!!!treba se tam fakt uvidíme, doufám že se poznáme, já budu ta s velkým břuchem :-)

In reply to by Bedrnicka

No a ty tam jdes na kontrolu uplne poprve??? ja tam chodim uz cely tyden, no pokud nejsi objednana, tak tam bez fakt brzo...pak uz je tam vice mamin...jo a ja budu taky s velkym bruchem, tak kdyby neco tak na me kyvni...ale neboj, ja te poznam...uvidis co ti reknou...

07.03.2008

Ahoj tehulky, maminky a vsichni ostatni. Vcera jsem tu davala blog s dotazem o plenkach a dekuju vsem co mi odpovedely.

Ahojík!! Tvů včerejší blog jsem nečetla. Ale co se látkových plínek týká: 70x70 úplně stačí. Jsou akorát ( dávala jsem je už 3 dětem ;) )
Teď jsem si doobjednávala nějaké nové na www.pleny.cz. Mají je po 16,- Kč a jsou pěkný. Tu větší jsem si koupila potištěnou - pod hlavinku....

In reply to by Boža

Bozi dekuji, prave ze jsem se na ty stranky taky mrkla po tom co jsi je tu pred par dny doporucila a ty ceny se mi tam moc libi i ty tetra osusky si chci od tama objednat, a nejake bryndacky. Myslis ze tech osusek mi budou stacit 2-3? Dekuji. A jak se jinak mas?

In reply to by Marselka

Já měla ty tetra osušky 2 a stačilo mi to - prala jsem je s plínkama a ty jsem prala téměř denně :-) Teď jsem si ještě 2 přikoupila. Ale spíš místo prostěradýlka do kočárku.
Jinak se mám fajn. Venku svítí sluníčko, Natálka šla spinkat a odpoledne se chystáme na velký nákup.
A jak se máš ty?

06.03.2008

Ahoj holky, mam dotaz na ty ktere pouzivate nebo budete pouzivat latkove pleny. Od svagrove mam asi 31 starsich, a chci si jeste dokoupit asi tak 30-40.

ahoj ty ses rozhodla pro latkove? nebo to budes kombinovat s papirovyma? ja treba kvuli kycli davam do pampersky i latkovou ale ne pokazde. a uz tak mi leze na nervy to vecne prani a zehleni a to mam jen 20 plen.

In reply to by sonya

jojo, rozhodla, aspon to chci zkusit. I my jsme vyrostli na latkovych a nikomu to nedelalo problemy. Tak nevim proc by to mel byt problem pro nas. A hlavne budu to delat pro dobro miminka, aby melo kycle v poradku. A kdyz to nebudu stihat, tak holt prejdu na papirovky a na to budu davat latkove. Ale jinak budu davat samo i jednorazovky na noc a k doktorce a na cesty. Ale myslim ze to je hlavne o podpore rodiny, kdyz mas kolem sebe lidi co ti pomuzou tak jde vsechno. ;)

In reply to by Marselka

pokud mas pomocniky tak hura do toho ;) me by sice taky babicky pomohly ale ja zustanu u pampersek ;) kupuju pliny v tescu a nejsou drahy. ono kdyz malou prebalim a dam i latkovou vemu ji na ruce a za pet minut jdu prebalovat znova tak to trochu zamrzi :) u te papirove to vyhodim a ty dve koruny me neurvou :///:

06.03.2008

Ahoj holky, tak jak se vsechny mate?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka