Deníček uživatele marmar

08.10.2008

tak si do tebe po dlouhé době zase něco napíšu.V srpnu se mi podařilo otěhotnět,ale potratila jsem vlastně dřív,něž jsem z toho začala mít radost.Naštěstí jsem tentokrát nemusela na

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

být učitelka,asi by mi za celý rok hráblo.Ale jezdím s grupou sportovců 3x ročně na soustř.jako vedoucí.Jsme už taková sehraná parta.
Vždycky si tam vyčistím hlavu.Je to sice záhul na nervíky,ale je to něco úplně jiného.A taky mám pod dozorem synka. :)

To mě mrzí že to nedopadlo dobře. Já také teď chodím cvičit abyych přišla na jiné myšlenky. Ale zatím žádné výsledky nepociťuji. Závidím ti že jedeš z dětma na soustředění, také bych někam vyrazila, a vypadla z too stereotypu. Drří palečky u nového doktora ;) ;)

To mě mrzí že to nedopadlo dobře. Já také teď chodím cvičit abyych přišla na jiné myšlenky. Ale zatím žádné výsledky nepociťuji. Závidím ti že jedeš z dětma na soustředění, také bych někam vyrazila, a vypadla z too stereotypu. Drří palečky u nového doktora ;) ;)

27.08.2008

tak jsem po pár měsících zase tady.Naposledy jsem tu byla tuším v červnu.Jak jde život,komu se už zadařilo,co nového se tu událo?Já prožila takové normální prázdniny,to ale neznamen

držím palečky...nejen synovi, ale i Tobě. Ať to všechno dopadne dobře. Jinak u nás žádná sláva...moc se těším až nám doktor dovolí se o miminko pokusit. Někdy je to už k nevydržení.

In reply to by kac.kaa

Ahoj, tak Vám všem moc fandím, aby se to povedlo, hlavně, ať Vám doktor dovolí se o mimi snažit. Já jsem týden po přerušení, vajíčko nebylo živé, taky se moc těším, až budeme moc se snažit o mimčo....... :!k:

In reply to by kac.kaa

Tak snad už to bude brzy a ty se budeš moct snažit :-).Že je to k nevydržení(někdy)ti věřím,ale to zvládneš :-) .Jábyla poprvé snažilka 1 1/2 roku.Zhruba v půlce jsem dostala pytel hormonů,koupila jsem si k nim Wobenzim a snídala,obědvala i večeřela jsem pilulky.Trvalo to půl roku.Pak jsem šla na laparoskopii(druhou v pořadí) a krátce po ní jsem byla těhotná.Teď podruhé jsem snažilka něco přes dva roky a loni v lednu jsem prodělala to "úžasné "a jak jsem tady na stránkách zjistila taky časté zamlklé těhu :-(.Ale snad se karta obrátila :-)

In reply to by kac.kaa

Na strach zapomeň,ten ti moc nepomůže :-) .Pořád si říkám,že mám "alespoň" Jiříka,jiný nemají nic.Teď nám doma ještě přibude had nebo hadice.Slíbili jsme to synovi.Terárko už je nachystaný...

19.06.2008

Všechny Vás zdravím.Tak MuDr řekl,že můj hormonální profil je úplně v pořádku.Zas tam moc se z toho neraduju.Kdyby nebyl,věděla bych,proč to nejde.Až manžílek dobere antibiotika poje

Ahoj, tak nevím jestli tě to co ti teď napíšu potěší. Já byla taky na hormon. profilu a měla jsem blbej prolaktin a FSH. Na ten prolaktin jsem brala prášky a už ho mám ok. Ale na FSH prášky nejsou, takže jsem zjišťovala vše okolo. Ve finále mi bylo řečeno, že by mi ten profil museli udělat aspoň 3 měsíce za sebou, aby se dalo říct, že je opravdu blbej. Tím jsem ti chtěla říct, že třeba zrovna tento měsíc jsi to měla ok, ale ty ostatní to tak nebylo. Měříš teplotu či něco jinýho? Pokud by se ti nezadařilo, tak jedinou útěchou ti může být, že už dítě máš. Já bohužel ne a asi hned tak nedočkám. Pokud vůbec.
Přeju moc úspěchů.
Mmch. nedal ti dr. nějakou stimulaci? Myslím, že pokud jsi měla ty hormony ok, tak by ti to jen trochu víc pomohlo k růstu vajíček.

02.06.2008

Tohle vůbec není zápis o těhu.V pátek mi odvezli dědu do Bohnic.Je mu 84 a po mrtvici na tom byl tak nějak.Fyzicky OK(na svůj věk)duševně nic moc.Nezvládl se podepsat,dojít na záchod,obl

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju a na středu přeju hlavu plnou vědomostí a trému nech za dveřma. :)

drzim, drzim, drzim.... obrn se statecnosti a hlavu vzhuru, musis to zvladnout, u manzela je to treba jen tim teplem, ze si organismus zvyka na to teplo, babicka si ted odpocine a taky se da dokupy a dedecek je urcite v dobrych rukou, kde si s nim umi poradit a pomoct mu a se synem ti budu drzet palecky at to neni nic vazneho!!! myslim na tebe, zvladnes to!!!!!!!!!! :a:

držím všechny i na nohou ať vše dobře dopadne a jste všichni zdraví protože to je to nejdůležitější když není zdraví tak jsou třeba peníze ku hov... ;)

30.05.2008

tak jsem ve čtvrtek byla konečně u svého mudr.Z grafu BT teda nebyl nijak veselý,mám to teď už třetí měsíc takové zběsilé.Jeden den 37,8 druhý den 36,9 a tak pořád sem tam.Prostě h

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

myslím,že si raději nechám srovnat hormony,než jít na laparo.Po té první jsem zhubla 5 kg a po té druhé 4kg.Obojí za dva dny.To se mi moc nechce :)

22.05.2008

Dnes jsem se nevzbudila zrovna nejlíp.Nejspíš to bylo zadkem nahoru.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pod peřinku nemůžu,teď půjdu na finančák,na poštu,do drogerie ...Večer mám anglinu a nic neumím,tak se asi odpo budu chvíli tvářit,že se učím.

no tak máš holt blbej den, kdo by taky neměl, když je venku tak hnusně :n: od zítřka se má počásko zlepšit a s ním se zlepší i tvoje nálada. :dance: :///: :dance:

14.05.2008

Tak už jsem to zase dostala. :( .Co naplat.
Jinak se mám hezky.Ve čtvrtek jsme byli na výletě v Hřensku.Pravčická brána,soutěsky.Našlapali jsme přes 20km.(Přikládám fotečky :) ).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

i tobě držím palce,když se snažíš,každý měsíc ti připadá dlouhý :a:

18.04.2008

Ahoj moje virtuální známé ;) ,včera jsem měla dobrý den.Ráno jsem cestou do práce nakupovala ve velkoobchodě šrouby a matky (připadala jsem si tam celkem nepatřičně).Domů jsem jela už

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka