Deníček uživatele markymou

02.03.2010

Ahoj holky, tak včera jsem byli v Ostravě na onkogynekologii na kontrole. :*8*: nám nic nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Zase mi brali vzorky a výsledky budou až za měsíc.

odečítám gynekologické cytologie... a je fakt, že v těhu někdy výsledky horší jsou. Někdy je to tím, že jak píšeš, je v těhu vše překrvené a vše je "reaktivnější". Tak se nestresuj a počkej až po tom šestinedělí. Pokud tě takhle sledují, tak je to jen dobře. Z cytolky se pozná hodně, ale bývá často i falešně pozitivní a nejčastěji právě v těhotenství. Někdy se vážně špatně pozná, kdy se ještě jedná o normální těhotenské změny, a kdy už se tam něco děje.
měj se krásně :)

Ahoj kočí, jestli ti našli na stěru něco špatného, tak to může být způsobené zvýšenou hladinou hormonů a koukala jsem na tvé staré články ,kdy píšeš,že to bylo nedavno v pořádku, tak tahle nemoc se tak rychle neukazuje! Proto tomu zatím, ikdyž se to dobře říká nepřikládej až tak velkou váhu. A kdyby něco, tak v té nejčerstvější fázi by ti čípek akorát odoperovali a hotovo :one: Určitě to bude v pořádku, musíš tomu věřit a nenervovat se, co ti bude platný,že budeš zdravá, když budeš mít doma malího vsteklounka :^O^:
Držím palečky Jitka

22.02.2010

Ahoj těhulky, tak dneska jsme byli na kontrole u pana :*8*: . Jsme 23+3tt. No moc mě nepotěšil. Malý je sice v pořádku. Už krásně kope a roste tak jak by měl.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, díky. Mě u prvního nálezu radila tchýně pít žebříček, ale i když ho piju, moc mi to nepomohlo. No uvidíme, ten čaj zkusím. Dá se sehnat v lékárně?

Ahoj Market.. Já taky jezdím k onkologovi krz čípek,našli mi tam nějaký špatný bunky a měla jsem nastoupit na konizaci ,ale týden před nástupem jsem to ještě stále nedostala,tak se zjistilo že jsem těhotná. Ted jsem 18+1 a jezdím stále na kontroli na hlídání ,jak ten čípek reaguje..Těhotenství dali samozřejmně přednost před operací..ta mě čeká po porodu. Ale k věci....můj Doktor,jezdím do práglu do Kateřinský ulice říkal ,že to nemá vliv na plod...Myslím si že s tebou taky v těhu nic dělat nebudou ,jen ten čípek budou sledovat . Dej vědět co ti řekli na tý onkologii..držím palečky ať je to v pořádku a pa pa.

15.02.2010

Nějakou dobu jsem tu nebyla a mám novinku. Konečně se ten náš malý Matýsek umoudřil a začal kopat.

Ahojky, tak to gratuluju, my už taky kopeme. Taky jsme fandili, je dobře, že nás (sportovních fandů) je víc. :qu: A máš pravdu, co krásnějšího může být, než ty naše prďolky v bříšku cítit,a a hrát si s nimi. :dance: Taky přeji hezký den

01.02.2010

Tak dneska jsme byli i s taťkou na velký UTZ. Byl úplně nadšený. Malého vyděl poprvé.

Gratulujeme..já byla s taťkou minulý týden taky poprvé. Celkem jsem koukala, jak z toho byl paf. Já zítra začínám 21tt a termín porodu mám vypočítán na 15.6. Což jak čtu u tebe je celkem divné. Jinak kolik má prcek? náše miminko má 360 g a mně přišlo, že je docela velkej či velká. Bohužel ještě stále nevíme pohlaví, mimi se nějak stydí. Když doktorka řekla váhu, tak jsem se úplně zalekla, abych taky neměla obra... :$$: :C]]:

In reply to by Asynka

Jj, no já mám ten termín tak nějak divný. Počítali mi ho z měsíčků, ale nevím. Vzhledem k tomu, že jsem otěhotněla hned po vysazení, nejsem si jistá. Taky jsem si to počítala na později, ale uvidíme. :*8*: se k tomu nějak nevyjádřil, ale velikost se mu líbila. Jenom mě upozornil, že teda bude větší. Váhu mi ale neřekl.
No, jak vidím, tak chlapy to docela bere. Můj o tom mluvil ještě večer. :C]]:

16.01.2010

Zdravím těhulky, zrovna sedím v práci :'zz): a uvažuju, jak dlouho to tu ještě vydržím. Nevíte náhodou na kolik dovolené mám nárok před mateřskou? :#o:

ahoj, já pracovala do 33 tt a končila jsem někde v půlce prosince sice, ale tím, že jsem odpracovala celý listopad, tak mi to naštěstí nebylo nějak zkráceno... zeptej se Vaší účetní, ta to musí vědět. Lucka

za dobu čerpání mateřské dovolené se ti nárok na řádnou dovolenou nekrátí, takže budeš mít nárok na celou roční výměru dovolené. Ale podle zákoníku práce ti zaměstnavatel musí umožnit její vyčerpání bezprostředně po skončení mateřské dovolené nikoli před nástupem na ni, tam ti zaměstnavatel může ale nemusí vyhovět. Když nebude chtít vyhovět, tak máš za každý odpracovaný měsíc nárok na jednu dvanáctinu roční výměry dovolené a zbytek by sis musela vybrat po mateřské ale před nástupem na rodičovskou dovolenou, pokud bys řádnou dovolenou nevyčerpala a nastoupila na rodičovskou dovolenou, tak se ti řádná dovolená bude krátit...

že po 90 odpracovaných dnech máš nárok na celou dovolenou, pokud neodpracuješ 90 dní, je to jak píše Katulis, dovolená se krátí..., ale nevím v jakém poměru...
Beru to dle sebe, na mateřskou mám nastoupit na konci dubna a mám nárok na celou dovolenou. Jen pokud bych si jí nestihla vybrat celou hned jako navazující na mateřskou, může se mi krátit...Kakulík

In reply to by kakulík

Právě, taky mám nastupovat na mateřskou v průběhu dubna, tak už bych ráda věděla na co mám nárok. Musím to říct dopředu, protože za mě musí nastoupit náhrada, tak ať se stihne zaučit.

15.01.2010

Ahojky, jsem v 18tt a ještě necítím pohyby. Sice jsem slyšela, že u prvního miminka to není nic zvláštního, ale i tak už se nemůžu dočkat, kdy toho našeho prcka ucítím.

ahoj, klidek, je čas, nejspiš ted citiš takové ty bublinky ale ja si třeba říkala že to je ze žaludku, a pravé pohyby jsem začala cítít teprve ve 21tt. tak vydrž. taky jsem se stresovala, protože doktor se mě ptal už cítite, už cítíte.... a ja ne, necítim a už to šrotovalo.

In reply to by prclinka

Už se fakt nemůžu dočkat. Mám v práci kolegyni a ta teď o miminko přišla, tak mi to v hlavě šrotuje ještě víc. Zatím jsem to moc nebrala, ale teď už fatk začínám nervovat. Mám pocit, že jak ho ucítím, tak se tak nějak vnitřně uklidním, že je vše ok.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky