Deníček uživatele Markule

02.12.2009

Tak podávám rychlé hlášení: dneska nás konečně po deseti dnech pustili z porodnice.

Moje Juli se také narodila ve 36. týdnu a pouštěli nás po 8-mi dnech...také měla hraniční žloutenku, ale naštěstí nás nemuseli osvěcovat ;) Tak kdybys potřebovala nějakou radu, klidně napiš :a:

In reply to by madamecrazy

moc děkuju, zatím to naštěstí vypadá že "solárko" zabralo a při 14ti denní prohlídce nám dokonce paní doktorka řekla, že už nejsme žlutý, tak ani nemuseli nabírat krev. Škoda jen, že venku nesvítí tolik sluníčka, protože ty dva dny kdy bylo hezky nám určitě moc pomohlo.

..spíš bych asi potřebovala nějakou radu jak zvládnout prdíky :( ta naše potvůrka si to vybírá jenom v noci. Už máme i před kojením kapičky, zkoušeli jsme i teploměr do zadečku a kroutí se chuděrka pořád a pořád.. navíc se mi asi přidala lehká poporodní deprese z nevyspání, tak mi spíš prosím drž palce ať to zvládnem.. kdy se vám ustálil stav? Nebo ti šlo všechno hned dobře?

In reply to by madamecrazy

měsíc.. tak to by šlo.. je fakt, že to je každým dnem lepší.. pokud se teda něco nepřihodí nečekaně :( kapičky máme Sab simplex a Baby Calm. Zatím to vypadá, že Sab simplex fungují o něco líp.. ty druhý jsou ale čistě přírodní, tak to zkoušíme střídat..

18.11.2009

tak je tu další týden a podle všeho by před náma měl být poslední týden kdy musím ležet doma.. aspoň teda doufám! Zrovna když venku začalo pěkný počasí.. už z toho doma rostu.. :)
Včerejší škatulata bohužel odhalili, že se nám do ložnice postýlka prostě nevejde ani omylem, teda pokud se z ničeho nic nerozhodneme, že vystěhujeme skříň třeba na chodbu domu ;) takže nás ještě čeká vyřešení polního lůžka pro mě do pokojíčku, to zas bude pěnez :( myslela jsem, že bude stačit nějaký křeslo na krmení, ale v tom by se mi asi spalo špatně :)

35+1 vstupujeme do dalšího týdne

Ahoj Marky, autosedačka je super :one: ! S tou postýlkou to určo nějak vyřešíte ;).Ono vám teda nic jinýho nezbyde....a z peněz si nic nedělej. Je jich nedostatek všude. Taky bojujeme, ale hold se musí nějaký řešení vždycky najít. Budem na tebe myslet, ať to nějak zmáknete všechno a moc se nestresuj;). Ikdyž s tím kočárkem je to teda naprd. Snad přijde brzy. Opatruj se a pohlaď bříšenko :c: :a:

In reply to by Petík

bodejť, nechám si případně vyndat matraci z postele a hodim si jí na zem a bude to :) ..kočárek nám údajně půjčí jiný, než ten náš přijde, kdyby náhodou.. tak snad to taky dodrží, kdyby mi porod přišel dřív. Děkuju za podporu a Andulka za pohlazení :)

Tak jsem sehnala víc odkazů než jsem si myslela , že vůbec najdu.
Myslím, že toto je dobré řešení, hlavně to pak můžeš využít kdekoli jinde
a hlavně i barev mají spoustu na výběr. A ty dva tisíce není zas tolik......
Kdyžtak kdyby jste ho pak nevyužili, klidně ho můžete i prodat.
Tak zkus na to mrknout.Snad jsem ti pomohla pa pa

http://www.zasilkovyobchod.cz/inshop/nabytek/rozkladaci-kreslo-(id-9801…
nebo
http://www.apextextil.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1…
nebo
http://www.zidle-vana.cz/42498-rozkladaci-kresla/58816-rozkladaci-kresl…
nebo
http://obchod.teplodomova.cz/kresla-skladaci

In reply to by JitkaB

Jitko moc děkuju za vyzásobení :) bohužel jsme si tenhle druh rozkládacího křesla ozkoušeli v prodejně (je to v podstatě jenom molitan složený do sebe) a mě se na tom teda jak blbě sedělo tak i leželo...takže možná skončíme sundáním matrace z postele. Každopádně děkuju za pomoc :)

Spíme v obýváku a malej (6let) má pokojíček.Tak má i malá připravenou postýlku a všechno ostatní.
Není kam jinam to dát :n:
Ze začátku ale bude malej asi spát s taťkou v obýváku. Bude ho vodit ráno do školy, tak kdyby
jsme spinkali, aby nás nebudily a mi aby jsme je moc nebudily v noci, aby se i oni vyspinkali.
Třeba moje ségra má taky malou ložnici tak mají postýlku vedle postele, ale bez mezery.
Mají daný dolu ten jeden bok takže to mají prakticky v kuse.....
Jinak bych asi musela vidět, jak to u vás vypadá a v tom pokojíčku abych ti poradila, jak to vymyslet.
Tak držím palečky.Pa pa

10.11.2009

tak máme za sebou další kontrolu a podle všeho byla ta dnešní předposlední, jestli teda zůstane Andulka tam kde je, ještě 14 dní ;) Druhé těhotesnké odběry krve mám podle sestřičky

34+0 a nástup na mateřskou

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha! Ale tohle mi píše už od 30týdne a až dneska říkal, že mám pupík už nízko.. no ale asi to bude ono, já myslela že to má něco společnýho s tou nedostatečností hrdla.. no tak aspoň už vim co a jak, děkuju :)
fotka dala doktorovi zabrat :-D je to první fotka od 18.týdne co se povedla, tak sem se musela pochlubit :)

31.10.2009

tak přidávám taky fotky pupku-Andulky :) jsme teď ve 33. týdnu a na obvodu 100 cm.

sami v sobotu doma, tak si aspoň vyfotím pupek :)
sami v sobotu doma, tak si aspoň vyfotím pupek :)

In reply to by dupkaM

ooo děkuji :) ..no na "dosah" mi přijde, že mi teda vyrostlo tak o dvacet čísel, místo těch 3 co to reálně od předchozího měření je.. dveře od špízový skříně ty mi nejdou :( těma si dám snad pokaždý přes bříško..

26.10.2009

teda co mě teď děsí snad víc, než předčasný porod je, že jsem pořád zavřená doma a nemáme na prďolku skoro žádné oblečení.

Konečně máme v čem jet z porodnice!

Kombinézka je fakt super. :one: V tý bude teploučko. A koukám, že máš ten samý problém co já. Nemám ráda růžovou a je docela problém sehnat nějakou jinou barvu. Když už teda čekáme kočku. Zase jí nechci navlíkat vyloženě do modrý, aby pak lidi neříkali, jééé vy máte hezkýho chlapečka. :s: Docela mě štve, že se to takhle hrozně škatulkuje. :(

In reply to by jira

Děkuji za chválu :) líbí se dokonce i manželovi a to navzdory tomu, že má ouška (kombinéza) a není hormonálně nevyrovnanej (manžel) :-D

zkouším bílou, béžovou a třeba oranžová a zelená, nebo kombinace, ale je to fakt boj :( navíc jestli bude třeba plešatá a po mě, tak se nepozná do patnácti, že to není kluk :-D

Ahoj nezoufej, přesně jak je zde už psané, existuje internet. Na MMB jsou krásné věcičky, na www.veseledite.cz tam jsou taky krásné věcičky, na tom už zmíněném batolátku jsou taky krásné věcičky. Všechno ti dovezou až domů jen jim otevřeš dveře a přebereš si to. SUPER, taky mám některé kousky takto kupované. Jo jinak kombinézka je mooc krásná. Tak přeji krásný zbytek těhulkování , pa pa pa

14.10.2009

Dneska vstupujemem do 31 týdne a v rámci klidového režimu jsme zvládli minulý týden zubařku a to dokonce i s pochvalou :) je fakt, že krvácení z dásní a bolesti zubů mě přešli tak kol

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no doktorovi se pak mě taky zželelo, jenže to už Andula nepředváděla žádný tóčo! :)
děkuju a budu se snažit držet co nejdýl ;)

Ahojky, no tebe už sem tu dlooouho neviděla! To je dobře, že se pěkně držíte holky. Jen ať tam ještě :°O°: chvilku zůstane! Hezky odpočívej a pokud někam půjdeš, tak pomaličku. Já dycky vyrážím tak o 20 min dřív, abych se mohla ploužit a nestresovala se :-D. Tak pohlaď bříško a optrujte se nám holčeny :c: :a:

09.09.2009

tak dneska vstupujeme do 26.

já jsem doma už od července, a taky mi z toho pomalu začíná hrabkat... Přítel je v práci celé dny, taky jsem měla klidový režim, ale nejvíc mi dělají dobře procházky, takže se nedá říct že bych ležela... S Kubíkem je všechno už prý v pořádku, v pondělí jdeme k doktorce, tak uvidíme, co nám řekne..:)

In reply to by Kaťulinka

a procházky si měla povolené rovnou, nebo až po nějaký kontrole? ..já totiž doufám, že budu moct aspoň na krátkou procházku.. jinak taky v pondělí uvidíme

In reply to by Kaťulinka

tak u nas po dnesku bez prochazek, stale lezet a za 14 dni kontrola. Kdyz se to nezlepsi, tak pry hospitalizace.. je to fakt na palici, me nic neni, nemuzu pro to aby se to zlepsilo nic udelat a jediny co vim o miminku je ze "ozvy jsou v poradku".. to sem se toho teda dozvedela.. :( dneska me doktor nakrk.. mela sem hromadu otazek, ale zustal hodinu a pul v zacpe v Praze, takze misto dvou co jsme byli objednani na sedmou tam uz cekalo asi sedm lidi a doktor chvatal.. vim ze je to i moje blbost, nemela sem nechat odbyt, ale byla sem si tak jista ze to bude uz dobry, ze sem se nezmohla ani na odpor... manzel to samy.. :(
Doufam ze u vas dopadla kontrola dobre, nebo minimalne lepe nez u nas?

In reply to by Markule

Na kontrolu jsme měli jít včera. Jenomže volala doktorka, že musí nutně někam odjet, takže máme dojít příští pondělí... Ale malý kope jako o život, tak si myslím, že je vše OK, uvidíme po kontrole A ty vycházky, 2 hodinové, nějak nedodržuju, dopoledne mě to netrápí, to bych kdyžtak zašla k doktorovi, a odpoledne, to doufám, že nepříjdou.. A i kdyby, tak určitě by doktor něco napsal Co ti vlastně je??

16.07.2009

v předu na protitulu jsou klučičí jména, na poslední straně holčičí a zadní strana je reklama na Calibrum.

Těhotenská průkazka LPčka

Jeee, ta je parádní! Mně do průkazky píšou hlavně sestřičky váhu, tlak a takový ty věci. Jinak výsledky testů mám na papírech. Už na to asi celkem kašlou, aby to všem poctivě vypisovali....no ale hlavně, že vůbec nějaké info máme, ne?! :k: :k: :k:

jééé tak to máš taky pěknou,mě taky skoro všechno píšou na cáry papíru,protože do průkazky by se jim to nevešlo

In reply to by Dada78

myslela jsem, že se liší jenom ty přebaly a uvnitř že jsou všechny stejný, tak je fakt zvláštní že to tak není.. a teda jestě že mi ty zprávy tisknou! Po tom mým doktorovi nejsem schopná vůbec nic přečíst :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky