Deníček uživatele Marki

27.09.2009

ahoj maminky, snažilky, těhulky i vy ostatní, moc vás prosím o radu, je to celkem takové blbé téma. Ale od včerejška mě trápí průjem :?

Ahojky Marki, tak na mě to přišlo dneska a také nevím co s tím a mám strach (jsem ve 40tt). Manža mi koupil SMECTU, to je pro těhotné a pro dětičky. No mám v sobě zatím dva pytlíky (to se pije) a je to o něco lepší. Uvidím večer. Ale na miminko by to snad vliv mít nemělo. Prý průjem v těhu je normální, i když já to mám určo z jídla. Zkus si to také koupit, je to asi to jediné co těhulky můžou.Černé uhlí také, ale pouze jeden den a pak dál už ne. Držím palečky, aby tě to přešlo. Trpím s tebou :(

In reply to by bacborka

ahojki Bacborko, děkuji za typ, snad nám ta smecta pomůže :s: A jak tak koukám, tak u tebe je to už za pár, tak držím pěstičky,a ať tě za chvilku potrápí jen miminko a né nic jiného :qu: Ještě jednou díky, a držte se :°O°:

In reply to by Marki

Ahojky, tak jak jste na tom dneska?? Já stále lítam na záchod a nic mi nezabralo :n: tak je to asi opravdu příprava na porod, nebo nevim. Doufám, že u tebe je to už v pohodě :one:

In reply to by bacborka

Ahojky, tak zatím musím zaklepat, ale je to dobré, asi to byla jen nějaká přeháňka :C]]: A vsadím se u tebe, že to znamená blížicí se porod :qu: tak vidíš, za chvilku budeš mít mimíska u sebe :$}: Tak se drž a ať tě to honem přejde! A brzy ať je tu :°O°: Pa držte se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka