Deníček uživatele markeťula

03.02.2012

Ahoj holky,
tak mám za sebou adrenalinovou noc.

Ahojky,já sem na tom skoro podobně.až na to že se to semnou táhne už cca rok a nakonec jsem o zub přišla taky. :r:

Au au au au au - co je to proboha za doktorku? Tak to jsi si pěkně užila,ale teď už budeš mít klid. Jasně,hned si najdi někoho jinýho, taky by mě tak už nikdo nedostal. brrr, horzná představa.

Aaaaaaaaa,trpím s tebou.Že tě nechala takhle trápit a ještě těhotnou...No v plné čekárně bych jí z plných plic řekla svoje a už by mě tam taky nikdo neviděl.To je fakt šílený...Já si asi po dvou letech našla konečně zubařku a zatím si jí nemůžu vynachválit.Trhala mi osmičku,vrtala sedmičku,ještě mi bude spravovat trojku,která se mi teď postupně rozpadá a ještě mě po porodu čeká řezání a trhání kořenů z jiné sedmičky,že mě s tím teď nechce trápit,když to není akutní.Tu bolest jsem úplně cítila,jak jsem to čekla,protože do ucha,do spánku,no prostě celá strana obličeje,kde byla ta špatná osmička bolela jak čert.Tak snad najdeš už někoho spolehlivého a dá ti to dopořádku,abys měla klid. :a:

teda to se neda nazvat ani zubarem :n: :n: :n: myslim ze se zdravotnictvim to nema nic spolecneho
doporucuji najit jineho dr a to opravdu co nejdriv

19.01.2012

Přeji krásné skoro poledne,

jestli byla sestra na záskok, tak se nemůžeš divit, že byla zmatená, i když v týdnech těhu a váze by se ani ta nejzmatenější sestra splést neměla.

A pokud jde o to vážení miminka, je úplně normální, že ti ho doktroka neváží na každé kontrole, já věděla váhu jen ve 12.tt, ve 20.tt, ve 32.tt a pak až po porodu. Ostatní těhotenské kontroly byly bez ultrazvuku, takže nebylo jak váhu odhadovat, 3 ultrazvuky za těhotenství jsou standart hrazený ze zdravotního pojištění, pokud nemáš žádné komplikace, není důvod, aby ti doktor dělal ultrazvukových vyšetření víc. Rozhodně to neznamená, že tvoje doktorka svou práci odbyla.

U nás na gyndě probíhá kontrola tak, že sestra zváží těhulku, změří ji tlak, zkontroluje moč, poptá se na problémy, ke konci těhu natáčí monitor. Doktorka se koukne, co zjistila sestra, zkontroluje čípek a srdeční ozvy miminka, probere s těhulkou problémy a řekne termín příští kontroly.

Ahoj mám stejné zkušenosti, vídám miminko jen na velkém UZ - takže vždy tak po 2 měsících. Na běžné kontrole se mě doktor jen zeptá co nového a na cokoliv co odpovím mi stejně řekne že je to těhotenstvím a to je vše co se vždy dozvím. Po tomto těhotenství doktora změním, teď mám neschopenku tak by to bylo komplikované.

16.01.2012

Ahojky všem,
jak se daří? Jak jste na tom s přípravama na mimča? Už perete, chystáte? Máte některá už postavenou postýlku?venku je pěkně namrzlo tak opatrně.
Pohlaďte :€O:

Ahojík, tak my už máme vše, takže teď už jen čekat na duben ... Postýlka už stojí v ložnici,ale zatím v ní chrní plyšáci :D ... Prát začnu asi začátkem února, už bych to chtěla mít všechno hotové a jen se kochat :) ..Jinak se nám daří moc dobře. Tak se opatruj a pohlaď :€O:

My máme vse pouzite, takze jen jak koupim prasek na prani, tak zacnu prat. Jinak postylka zatim rozlozena. Manzel mi ji slozi, az budu v nemocnici. My detsky pokojicek nemame, takze mimi bude s nami v loznici, dokud se nedostavi. Drogerii pro mimi budu take kupovat az po porodu. Ted jsem lezak a na mazelovi to nechat nechci, nevim, jak by to dopadlo.
Jsem taky uz nervozni, ze nestiham, kdyztak se vse doladi, az se mimi narodi.
Tak drzim palecky, at se prace dari :-)
Pa
Konecne bilo :a:
Lenka

Ahojky, daří se nám fajn. Vypráno už mám snad vše krom povlečen, hrací deky, atd. to je použité. Jinak oblečení je už, stačí jen vyžehlit :-) ošklivá práce. Postýlka je rozložená...to je ještě čas. Jinak už máme asi vše. Čekám ještě na nové povlečení do postýlky s mantinelem, to bude až na konci mesíce-snad a na kojící noční košile. Pak už si vše nabalím, abych byla v klidu. Nikdy nevíme kdy nás to chytne a co potom, chlap by byl v čudu a nechci aby se mi tu skorotchýně hrabala :€s€: Autosedačku jsem již koupila a kočárek ještě počká :-)

Měj se krásně a pohlaď :€O:

Ahoj já už mám dětský pokojíček celý složený, ale ještě jsem nepovlékala aby se to nezaprášilo. Jinak už postupně peru, jsem si myslela že budu mít honičku v práci a ve škole a začala s praním, no a pak mě pan doktor nechal doma. Dneska mi přijde kočárek tak se nemůžu dočkat. Chybí mi už jen pár maličkostí. No a hadříky jsem nekupovala žádné měla jsem vše od ségry. :€s€:

Tak co se mě týče, tak přípravy na miminko mne zatím obchází. Začalo mi zkouškové období, takže moje myšlenky teď směřují jenom na učení. Navíc se máme stěhovat, takže všechno je zabaleno, a to včetně postýlky, tak snad bobiš nebude chtít vykouknout na ten svět dřív.

10.01.2012

Přeji všem :€O: hezké odpoledne.

Ahojky,
my už máme kočárek po švagrové, ale musím dokoupit ještě pláštěnku a kabelu. Jinak tento týden by měla přijít postýlka a nějaké drobnosti, nějaké oblečení také mám, ale většinu musím ještě dokoupit. Pořád si říkám, že je ještě plno času :-) jinak já spím jak kdy... třeba tento týden spím jak miminko do půl 9, ale minulý týden jsem se budila už kolem 6!!! tak doufám, že mi to spaní vydrží :-) měj se krásně!!!

Ahojky, tak my jsme byli na cukrovce včera a vše je OK! Takže super!
Jinak u nás je to se spaním taky hrůza, ne že bych nemohla spát, ale chodí mě budit jeden z našich prďolíků. A je mu jedno kdy :00: dneska už se vzbudit o půl páté a už nezabral. Oni nejsou zvyklí spinkat s náma ve velké posteli, takže mezi náma leží a vrtí se a maminka tak už taky nezabere :n: .
Zítra držíme palečky ať je vše v pohodě.
:a: Gabka a bobci

Ahoj já se tu zrovna celý den učím na zítřejší zkoušku. Jinak jsem doma a jsem za to moc ráda. Na miminko už skoro všechno mám pořízené nebo objednané a chybí jen pár maličkostí. Zrovna teď jsem si odskočila k PPL pro chůvičky :). Už jsem myslela že nedorazí. Včera mi dorazil kojící polštář. Cestovní postýlka a el. odsávačka bude cca za 14 dnů. Nejvíc se asi načekám na kočárek - ten objednáme zítra a mají doručení do 2 měsíců - jsem manžela varovala že jestli porodím dřív tak nás bude nosit na rukou :€s€: .

05.01.2012

Přeji krásnéé odpoledne všem.Jak se máte?My jsme byli v pondělí po 3 týdnech na kontrole.Vše ok.Přibrala jsem 3 kg, tak jsem ráda,že to nejde moc nahoru.

ale mám problém do sebe vůbec neco dostat. Jím jen, abych přežila. Nějak mi nic nechutná. Cukroví bych si dala, ale malej ho hned vrátí. Posílá si do bříška jen mandarinky :///:
Jinak já si vše nakoupila použité přes Aukro, páč se mi zdá vše moc drahé. Teda, to, co je v obchodě. A s Aukrem mám výborné zkušenosti. No, mají tam i nové věci, levně.
My v Novém Městě nad Metují máme jen bláto a hurikán.
Pa a ať se výběr podaří.
Léňa

Ahojky, tak to je super,že jste v pořádku :) Ty 3 kg ti závidím, já už jsem na 11kg :///: A cukr ať ti dopadne dobře, určo to zvládnete :) ... Jinak my jsme s výbavičkou hotový, akorát ještě musí dorazit kočárek,ale ten stejně budeme mít u našich :one:
A u nás vůbec nesněží, jen prší a je tu děsnej vichr... tak papa a pohlaď :€O:

Ahojky Markét...Já byla taky na kontrole po čtyřech týdnech a taky 3kg nahoře :O na testíku na cukrovku jsem byla v pondělí a dá se to vydržet,ale nejhorší je tam sedět 2hodky :( ..Já už mám tak nějak vše základ jako je postýlka a věcičky,bodýčka a všelijké titěrnosti už mám od sestry a švagrové,takže ten základ je...ještě ale stejně budeme nakupovat chceme kočárek a taky serfuju pořád na netu a nemůžeme se rozhodnout,chceme ho kupovat tedka v lednu,no uvidíme jeěte... :O :00: takže čekáte holčičku a jaké jména máte?? My zatím nevíme co mám pod srdíčkem :///: ...ale když to bude chlapeček tak to bude po tatínkovi Jaroušek :€s€: ale holčičí jméno nějaké máme vybrané,ale zatím se dohadujeme :s: ...u nás se sněhem to nevypadá vábně tady na Chomutovsku jenom chčije a sníh tak akorát na Božím Daru a nebo na Klínovci :one: ..nějak jsem se rozepsala :€s€: ..měj se krásně a pohlad pupík :a: :a: Lucka

In reply to by kooopretina

to bylo dobrovolné rozhodnutí? Po tatínkovi? Je to pěkné jméno, ale já jsem odpůrce dávání jmen po rodičích. A nakonec jsem v tom taky, Mireček, ale nedobrovolně. Pod nátlakem. Uz budou v domě 3. Chtěla jsem o měsíc dřív zakládat miminko a toto byla daň :-) Navíc se to ani ten měsíc nepodařilo. Teď se tomu s velkým Mírou smějeme.
Lenka

17.12.2011

Přeji hezké sobotní odpoledne všem.
Tak jsem si právě sedla k šálku pečeného čaje a trošku odpočívám.Do teď jsem s mimískem mastila karty. :///:

Ahojky :-) no já setřela jen prach a jinak udělala nezbytnosti jako vytření podlahy a tak, jinak na to letos prdinkám :-) a užívám si :-) cukroví mám zatím 3 druhy a ještě se chystám udělat kokosovou roládu - přítel ji miluje, tak není co řešit :s: tak se měj moooc krásně a užívej si pohody, neboť jak píšeš, Vánoce za rok už tak neprolenošíme :n: :a:

Ahojky, tak já jsem dnešním dnem skončila s cukrovím. Hotovo napečeno. :\x: Úklid máme taky hotov. :-) Má drahá polovička se do toho sama od sebe vrhla, že mě prý musí pomoct, ať se s mimískem tak moc nenamáháme při tom věelijakém ohýbání. Tak jsem si nechala pomoci a měli jsme ve dvou rychle hotovo. :€s€: Akorát mi zbývá udělat větší pořádek po tom všem cukroví v kuchyni. Zatím jsem to jen tak dala lehce do pořádku. Dárečky balíme nejdříve 23.12.,ale všechny už máme, stromeček zdobíme na Štědrý den ráno u pohádek, tak prozatím jen vytáhneme ozdůbky na stromeček. A za chvíli se nátáhneme k televizce a zapálíme si adventní svíčky - už se těším. :-) Zuzka

Ahojky, tak to jsi měla pohodovou sobotu co? My jsme také relaxovali a navečír jsme si šli s taťkou zaplavat - musím trošku něco dělat,protože mě bolí děsně záda :n: ... Takže jsem si taky odpočinula, zarelaxovala :€s€:
Já už mám vše hotové, jak cukroví, stromeček ozdobený, dárky zabalený :s: akorát ten Vánoční úklid jsem letos nějak odbyla,přeci jen se nesmím moc namáhat a po taťkovi to nechci,když nám chodí do práce ;) ..
Letí to šíleně, nedavno jsme si tady ukazovaly těhotenský testy a teď už jsme všichni přes polovinu :)
Tak pohlaď pupíčka,nožky nahoru a relacovat paaaa :€O: :dance: :a:

Jéééé to je hezký :k: . Jen nevím, co je to pečenej čaj :? . My dneska s holkama pekly cukroví, celej den se mrcasim a je vidět jen hora nádobí v kuchyni, ale už na to nemám sílu. Umeju to večer. Taky jsem teď padla. Holky si v pokoji "uklízej" hračky, tak mám chvilku klid. Jen to mlsání nevím, včera jsem na sebe koukala zezadu do zrcadla a tak velkej zadek jsem ještě neměla :00: , za rok budu beztrestně asi držet hladovku

In reply to by Monika Císařovská

Ahoj, já když naposledy viděla moje ségry tak jediný co mi chtěli fotit byl můj zadek abych prý viděla jak hezky rostu - no těch 10 kg musí být někde vidět :(. Ale co, v létě nasadíme kolečkový brusle a půjdeme s kočárkem na vzduch. Jinak mi dnes postavili postýlku a komodu tak jsem měla radost. Ještě dvě skříně a hned bude pokojíček vypadat lépe. Za chvíli jedeme na nákup - doufám že nikdo jiný nejezdí v noci - přes den je to fakt humus. Tak snad už bude klídek. :a:

12.12.2011

Přeji pohodové odpoledne všem, nějakou dobu jsme nic nenapsali,ale každý den všechno pozorně čteme :-)

Ahojky :-) tak super, že jste v pořádku :) s těma pocitama s bříškem to mám úplně to samé a hlavně večer!!! si někdy připadám, že prasknu :a:

Ahojky!Tak to jsou super zprávičky a moc gratuluju k holčičce :€s€: Máte už jméno?My jdeme 3.1.,tak se už moc těším,zase se mi strašně stýská :dance: Tak na sebe dávej pozor a pohlaď :€O:

29.11.2011

Přeji krásné ráno všem,

Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav

Ahojky ...určitě vše dopadne dobře.. :one: a máš krásné věcičky... :one: ..ty bodíčka jsou úžasné..mohla bych se zeptat kde jsi je koupila?? Díky moooc ..a opatruj se pohlad pupík... :a: :a:

Ahojky, nooo už máš pěknou výbavičku :-) taky bych měla začít, ale to už si říkám dlouho, ale v prosinci už budu mít víc času, tak už začnu :-) jinak taky jdu dnes s naší prcinkou na srdíčko, půjde s námi i tatínek, tak se těším, že zase uvidí toho našeho mrňouska :-) věřím, že nám to dopadne dobře, tak dej pak vědět :-)pa

11.11.2011

Pěkné páteční odpoledne všem,

Jooo s dětma je fakt sranda :). Mě poslední měsíc pupík vůbec nevyrostl - asi mi to pak zase hupsne naráz.

Jee to je hezký co řekla ta vaše cácorka :) .. Já mám také už nějaké ten pohyb,ale ještě to není ono - spíš to poznám až to bude pořádný kopanec :€m:
tak užívej a ať ti to do další kontroly uteče pohlaď :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka