Deníček uživatele Margee

13.11.2010

Nazdárek holky, tak jsem se taky konečně dokopala k tomu, abych sepsala pár řádků k Tomíkovu půl roku.

První polonarozky našeho Tomíka :)

Tomšek vypadá jak velkej kluk,je to borec :one: My jseme zatím bezzubý :€): na vánoce dostane od nás chobotničku lamaze a od dědečku a babiček určitě spoustů blbinek :|P:

tak to rostete přímo ukázkově,budeme na tom hodně podobně jako vy.Tomík vypadá jako moc spokojené miminko :one: .Na příkrmy se chystáme,zatím jsme párkrát dali ochutnat kousíček banánu na lžičce,jablíčkovou přesnídávku - to by Matějovi chutnalo :a\|: ,zelenina asi takový úspěch mít nebude. Po kontrole u dr. (příští pondělí)zkusíme mrkev.S kakáním je to u nás naopak,Matěj má nadělení v plínce několikrát denně,zácpu vůbec neznáme. Musí to být ale hrozné,jestli to Tomíka hodně trápilo.Zoubky zatím nic i když slintá a je nevrlý už delší dobu,dole na dásni má takové čárečky,tak snad se brzy vyklubou. S pohybem to máme taky tak,pořád je na bříšku a i si doleze-doplazí kam potřebuje.K vánocům taky dostane aktivní chodítko,pěnové puzzle,potom hračky do vany a na písek a hlavně tatru (manžel se těší jak ho bude vozit pobytě),ten válec jak píše dostane od babičky,ještě tučňáka vstáváka a hrací chobotnici od Lamaze.Podělíme babičky,takže toho bude dost.Máme doma hodně prvních knížek (leporela) po starším synovi (taky Tomáš :s: ),tak je pod stromeček taky přibalím-ať je co prohlížet :///: :a:

23.09.2010

Ahoj holky květinky, tak jak jsem pročítala naše článečky, tak mě tak napadlo, co udělat tabulku jak nám ti prcci krásně rostou a přibývají?

Ahojky, tak Míša měl na čtyřměsíční kontrole 6490g a o 14 dní později, včera, 6970g - předtím přibral v průměru 90g za týden (průměr teda ze dvou týdnů) a teď 240g za týden... :-D Předtím jsem marodila, tak asi bylo mlíčko fakt málo výživné... Ale těch 240g týdně mě teď teda dostalo :-D Takže ve 4,5 měsících máme 6970g, ale aktuální míru nevím, v těch 4 měsících to bylo 63,5 myslím :-)

16.09.2010

Ahojky holky, tak i já jsem se dokopala něco napsat o našem Tomáškovi. 8.9. mu byly 4 měsíce a je to pěknej čipera.

Čtyřměsíční Tomášek :)

Ahojky, týýý jo to je šikulka s tím přetáčením i zvedáním, asi to bude pěknej silák:o))) nám byli 4. m 14.9. a stále se nepřetáčíme...:o(( jinak s kočárkem ti poradím pouze to, že známá také nemohla vozit ze stejného důvodu jako ty a tak vozila jen v autosedačce protoýe shtěl koukat, tak pokud máš adaptéry tak zkusit tak jedině, i když to na dlouhodobě prochajdy asi není. A nebo protstě zkusit sporťák... s tím spinkáním pokud odmítá dudlíka neporadim. My to děláme tak, že když se mi vzbudí dám jí dudlíka nebo napít vodičky a hnedka zase zabere. Jinak je Tomášek opravdu nádherný!!! A závidím kojení:o))) pa

28.05.2010

Ahojky holky, teď mi psala Jani Kulhánková: "Na svět k nám se narodila zrzečka Eliška. Mala, ale plíce statné, 47cm, 2900g, v 10:42h.28.5.2010.
Moc gratuluji!!!

a taky moc gratuluju.Mala?Vubec ne :n: :) Bez mala 3kg je poradnej kus clovicka :one: Preju hodne zdravicka a stesticka :a:

28.05.2010

Ahoj holky, tak jsems e konečně dokopala a představuji vám našeho, dnes 20ti denního syna Tomáška:)

Holky nevím jak sem vložit těch fotek víc najednou:(

Náš Tomášek:)

In reply to by marketkac

Ahojky Market, už jsem ti psala v nějaký jiný diskusi...máme se fajn...krásně rosteme, ale od včerejška máme asi nějakej spirtík nebo co to je......často brečí a má pořád hlad:( Jo a taky skoro nekaká.... A co Miška? Jak se máte? Kdybyste jeli někdy do Jičína tak můžem vyrazit na procházku...:)

In reply to by Margee

Jejda, tak odpověď jinde jsem asi přehlédla... Miška je zlatíčko, ale občas mi taky dává pěkně zabrat. Někdy taky brečí a není k utišení. Včera mi několikrát blinkal, takže já pak v noci skoro nespala, protože jsem ho pořád chodila kontrolovat, aby se nedávil nebo tak něco. Ale už je to snad v pohodě, v noci ani dnes během dne už neblinkal, teď krásně spinká, tak mám i čas udělat obídek... Jinak když jsme byli na kontrole u doktorky, tak říkala, že Mišička krásně prospívá a roste, tak jse ráda. Některé oblečení je nám už malé, teda hlavně, když tam máme ještě nacpat tu plínku na široké balení :-D
A jak často ti Tomášek kaká? Prý je to v tomhle věku hodně individuální a vůbec nevadí, když nekakají ani každý den. Miška teda kaká tak dvakrát nebo třikrát za den, ale jak kdy... Doufám, že spurtík budete mít brzo za sebou...
Jinak až pojedeme nějak do Jičína, tak určitě dáme vědět, na prochajdu vyrazíme moc rádi...

22.05.2010

Ahoj holky, mám dotaz, našemu Tomáškovi je dnes 14 dní a já mám strach, jestli vůbec vidí, vůbec totiž nereaguje např. na moji ruku, na prst, na hračky i když je má hned u obličeje.

a jak chces, aby reagoval? mrkal na tebe? bud v klidu, v prvnich dnech miminko reaguje jen na svetlo.

Tak to je teda drsne. Alespon malinko by mel reagovat, ne? Na svetlo reaguji i slepi lide. No kazdopadne bys mela jit co nejdriv k doktorovi...Alespon podle meho nazoru.

21.05.2010

Ahojky všechny snažilky, těhulky i maminky! Konečně jsem se dala trochu dokupy a mohu vám popsat náš den D, tedy narození našeho synáčka. V pátek 7.5.

Tedy, takovej kus chlapa! Bomba, ne? Muselo to dát práci.. a to nechtěl ven! To není možný, kolika chtěl dorůst? nedivím se, že to bylo těžší! Jsi statečná! Už se vidím, jak tam budu stepovat a říkat doktorům, jestli si to nemůžu ještě rozmyslet s tím porodem.. :s:
Máš ho u sebe a to je super! Skvělá mamka!!

Velká gratulace :qu: Tomášek měl krásnou váhu :one: Přeji hodně zdravíčka a ať vám dělá samou radost :s:

teď si užívejte jeden druhého. Koukám, že to byl macík. Já měla prvorozeného syna také takto velkého. Jsem zvědavá, jestli mé druhé mimi (po 17.letech) bude menší. Mějte se moc, moc, fajn.

16.05.2010

Ahojky květinky i všechny ostatní!

Tomáškův první týden života:)

Ahoj je kouzelnej jako by se smál :s: Jo někdy ten porod je dlouhý já to znám ,ale stojí to za to .Přeji hodně zdravíčka a krásných společných zážitků pa Petra :€s€:

28.04.2010

Holky, zas mám jeden blbej dotaz - přišla jsem z dvouhodinové procházky a na intimce jsem měla tmavší výtok s takovým jakoby rosolem, ale nic velkýho...omlouvám se, že to píšu tak "živ

No tak holky, já fakt nevím...od včerejška už zase nic, žádná zátka neodchází a v tom kousku včera žádná krev nebyla, tak ani nevím co to bylo...chjo:( Dneska máme první termín a mě jje fajn jak už dlouho nebylo...skoro nic mě nebolí, mám energii..Vidím to, že ještě oslavíme prvního Máje..:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka