Deníček uživatele Marcelka01

11.07.2010

Ahojky tety,dneska mi je 5.měsíců.mám se čile k světu.Jen mamince trochu leze sluníčko na mozek :-)
Poslední fotka - to je vidět jak ten čas utíká :-) :a:

Dnes mi je 5.měsíců
Dnes mi je 5.měsíců
Dnes mi je 5.měsíců

Ten čas letí.. :) roste z ní princezna :k: moc gratulujem, malá je krásná :) a jak se parádně směje :qu:

22.06.2010

Ahojky všem tetám,tak jsem dneska byla s maminkou u pana doktora,který mi dával naušničky.Trochu jsem plakala :-),ale jinak jsem byla statečná.Maminka trpěla se mnou-maminka je skvělá :-).

A je to
A je to
A je to

krásný naušničky,podle čeho ste vybírali ??to musí být náročný ,co ??? bych taky chtěla vybírat naušničky,noooooo :-)

16.06.2010

Ahoj tety,dneska jsem dostala od návštěvy dáreček.Jmenuje se Čmelda.Je úžasnej.Maminka mi říkala,že se koupil včeličce Verunce.Tak doufám,že se včeličce Verunce bude líbit tak jako m

Ahoj tety,
Ahoj tety,

šárinko, každá včelička by měla mít svého Brumlu nebo čmeldu, já když jsem ho viděla u Silvika doma nachystaného pro Verunku, tak ho Matýskovi taky koupím, je parádní :c: ... takže si ho pořádně užívej princezno ;)

15.06.2010

Ahojky,tak jsem dneska byla prý u pana doktora,který mne zvážil.No a tety víte kolik vážím?To budete koukat 8310g.Ale pan doktor mne neměřil,ale malá nejsem.

4.měsíční kontrola :-)
04.06.2010

Ahojky všem,tak dneska ráno jsem vyrazila na chíru sama se sebou.malou přijela pohlídat babička.Měla jsem v palci u nohy hnis.Tak mi ho pan doktor vyndal a palec zavázal.A říká no nohu měj

já na to trpěla jako blázen snad 10 let - od desíti, hrozný to bylo, naštěstí se to vždycky vyřešilo Višňákem, ale minulej rok mi takhle zhnisalo bříško palce u ruky, tak mi to kolega na chirdě řezal, to bylo teda fakt brutální, celou ruku jsem měla ofačovanou a dokonce i antibiotika

No to mi povídej, já měla nehet zarostlý. Když jsem šla s Beátkou podruhé na kyčličky, tak jsem se zastavila také na chirurgii a museli mi ho strhnout, také jsem tam měla hnis.. Bylo to děsný a na převazy jsem musela třikrát..:-( Nejvíc mě štve, že budu muset na operaci nehtového lůžka.. No hlavně, že to už nebolí.. :-) Drž se.. Pa
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

03.06.2010

Ahojky holky,to je moje princezna jak spinká :-)

Spinkám :-)
Spinkám :-)
27.05.2010

Ahojky,tak to je naše princezna.A má 7,5kg.Kus ženské,co?

Marcelka01-malá princezna
Marcelka01-malá princezna

No je to šikulka krásná :) My už máme taky 7 kg :D .... přibíráme kilo měsíčně a rosteme o 4 cm (máme 66 cm) a to máme 1.6. teprve 3 měsíce...

07.05.2010

Ahojky holky,jsem asi praštěná.Dneska jsem si povídala s naší princeznou.To bylo tak krásné až jsem se rozbrečela.Říkám si,že jsem praštěná.

Marcelko právě před chvílí jsem byla uspávat malou a stalo se mi taky.tak krásně se na mě smála a povídala, že jsem začala bulet jako želva.Taky jsem si říkala, že jsem asi praštěná :s: :s: :s: .takže neboj je nás víc praštěných :€): :€):

ahojky. já tě naprosto chápu. sice už nejsem těhu, prckovi je skoro rok, ale od tý doby, co jsem těhulila, jsem přecitlivělá pořád. dojme mi každá reklama s mimi, rozbrečí mi každá ošklivá zpráva, ale i ve filmu, když mimi pláče, brečela bych taky.

nejsi praštěná!!!!!taky si s Marcelkou povídám sem sní taky hotová!!!neboj rozhodně nejsi sama :s:

28.04.2010

Ahojky všem,mám problém.Malá si nechce vůbec brát dudlík a místo toho si dává do pusinky ruce.
Nemáte nějakou radu?

Ahoj Maci, do medu bych dudu nedávala... spíš bych zkusila třeba jinak tvarovanej... Kuba mi dudlika taky vůbec nechtěl...měla jsem samé značkové a silikonové a drahé... a at jsem mu ho nutila jakkoliv, tak nic... až pak jsme dostali 2 takový divný, tak jsme je zkusili, no, a už jiné nechce.. :) sice taky trvalo, že ho přestal plivat,ale teď dudá...né pořád, spíš mu ho dáváme, když se vzteká nebo když je mrzutej a nemůže usnout...jakmile mu dám dudáka a plínku přes půl obličeje, okamžitě hajá :) .... ale bojím se toho, jak ho to pak budem odnaučovat... takže třeba je i dobře, že ho malá nechce :)

Marcelko, kdyz dudu nechce, tak ji ho tam nenarves ani heverem. Starsi dcerce jsem dudu nedavala, a pravda, ani ho nechtela, ja byla rada, bala jsem se, aby sala dobre prso, dcera znamenite sala prso, ale od 2 mesice i sve 2 prsty, a cuca si je dodnes, podotykam, ted uz to tak roztomile neni, budou ji 3 roky :( Takze kdyz se narodil Peta, rvala jsem mu dudu uz v porodnici :) nastesti duda zdatne jak dudu, tak prso :) Tim chci rict, ze z me zkusenosti, je lepsi dudu nez prsty, dudu seberes, prsty tezko :( ale pokud dudu nechce, beztak nic nezmuzes. Asi jsem Ti moc nepomohla, jen jsem Ti chtela rict moji zkusenost. Mej se krasne, a pozor na prstiky :)

my dudláka měli naposled na velikonoce asi půl hodinu od té doby ani ránu, když nechce tak nechce. Určitě bych ale nenutila a na ten med se taky vykvákla! Já přitom měla prej 6dudlů zároven na provázku když jsem byla malá :s:

Ahoj, buď ráda, že ho nechce! naše malá také měla jednu dobu místo dudlíku prstíky, pak jí to pustilo a jsem ráda, že jí nemusím odnaučovat od dudlíku.

11.04.2010

AHOJ VŠEM,potřebuji poradit.V pátek jsem uklízela popelnici od té doby mne bolí levá strana(podbřišek).I když sedím tak to cejtím.Jsem 8.týdnů po porodu.Jít či nejít k dr?

Marci, mohla by sis něco natáhnout nebo udělat kýlu, no já kdyby mě to bolelo dost a delší dobu, tak bych určitě šla...

Já bych tam šla . Porod je pro to tělo strašně náročný a bůhví , co se tam teď mohlo přihodit . Hezky ať ti to tam prohmatá . A pak písni :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky