Deníček uživatele mamáček

06.01.2009

nazdarek devcatka :k: ....tak sme se tak strasne vsichni tesili,ze v sobotu vyrazime na tejden na hory a ted to zacina bejt v ohrozeni :\/: ....obe deti v noci zacaly horeckovat,Peta ma kasel a u nosu

02.01.2009

nechcete nektera pro holcicku povleceni do postylky???fakt v pěkném stavu :one: věnuju za poštu...cca 60,-Kč ;)

Ahojky jestli ještě není pozdě tak bych si je vzala :-) jsou moc pěkný my zatim do postýlky nemáme nic ale už by bylo na čase.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

sla sem ti je premerit ;) mylela sem,ze sou obe stejny a nejsou :\/: ...ti oslici sou klasika 140x90 a 65x45cm a ty kosticky sou mensi 130x85cm a 55x44cm....

01.01.2009

Petova nejoblibenejsi zabava-bedna na drevo :00: :s: -hlidal tatka :jawdrop: :spid: ....taky to pak musel pekne uklidit :w:

Vše NEEEEEJ do Nového roku, hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky a peněz.... :k: :k: :k: :k: .To je teda něco..... :00: :00: :///: .

01.01.2009

tak sme konecne tu nasi "uz holcicku" ostrihali :///: a on je to najednou kluk jak buk :s: :h: :s: ....a musim ho moooc pochvalit,drzel a jen koukal do zrcadla co mu to pada z hlavy :one: :c:

01.01.2009

tak vas vsechny moc zdravim v tom novem roce :k: ...tak jakpak ste to oslavily?.....my si tukli uz v jedenact a pulnoc sme uz krasne prochrupali :s: :'zz):

Ahoj mamáčku. My jsme na tom byli podobně. Ťukli jsme si s manželem v 9 a já šla v půl jedenáctý spát. Spánek je spánek a Silvestr mě mohl být ukardenej :s: ;)

31.12.2008

nazdarek vsichni,tak i ja se pripojuju s pranickem :k: snazilkam bezproblemove brzke tehu :||): ,tehulkam super porod a zdrave mimisky :e): a maminkam pevne nervy a zdravicko pro jejich ratolesti :da

janka.82

Ahoj beruško. Krásné fotečky. Jinak přeji šťastný Nový rok- hlavně zdraví :h: :h: :h: :a: :a: :a:

In reply to by janka.82

moooc moc dekujeeem a vam taky preju mooc krasny rok a zdravicko navrch :h: :h: :h: ....a jeste se mooc omlouvam,ze sem neodepsala na SMS,ale nejak fakt nestiham a jeste sem menila operatora,takze trochu zmatky,ale cislo mam stejny....jooo a co ty kalhoty pro Máťu ,chces?

23.12.2008

MAMINKY TEHULKY SNAZILKY A MIMISCI....VAM VSEM PREJEME MOOOOOC KRASNEEEEE VANOCE , AT SE VYPLNI VASE TAJNA PRANICKA :h: :k: :||): :\r/ :cc): ,HODNE ZDRAVICKA A TAKY MOC STESTI A POHODY... :a:

ivka2222

tobě a celé tvé rodině tak jen to nej nej nej a večer plný chaosu který k vánocům patří ;)

16.12.2008

5 přikázání - NEZABIJEŠ :-) :s: :s: :s:

zažitky to určo musí bejt príma :one: ...naštěstí neee moje :n: a doufam,že to moje ratolesti nikdy nenapadne :spid: :c: :s:

no tak to je mazec. a na tý televizi. není po ní?tak doufám, že Verunku jednou tohle nenapadne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka