Deníček uživatele Máma.6

01.07.2015

Myslela jsem že se to už konečně zlomí a stále teplota stejná. Ještě jsem se nesetkala ,aby tak dlouho teplota by stejná. Nejdéle snad 5 dní, ale takto docela mě to zaráží. Vedla jsem snažilky takže v grafech už jsem pomalu profík, ale tento sem musím dát. Jsem zvědavá jak toto dopadne jestli tam ty dvě budou ,nebo je to zas hra mého těla.

Už jsem viděla hodně grafů, ale toto ?

I dnes teplota 37,3 a test bílo. Takže další test budu dělat v neděli , ale je jasné že mrcha se už chystá a v pondělí přijde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nic proti,ale spolehlivost bude stejná, protože pricip je stejný. AKorát ten "obal" je jiný, digitální má jen čidlo, které to z tyčinky přečte a hodí na displej.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

těhotenství značí čárka-ne síla čárky :///: duch není pozitivní test... a co s týče dělání testů před MS,tak to je úplná blbost,takže žádný test co ukáže "těhotenství" 4 dny před MS mě fakt neohromí :///: mimochodem,jistota není ani digi test,stejně se musí počkat,zda dorazí nebo nedorazí MS :///: taky záleží na tom,jaká byla citlivost toho papírkového testu :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ježíši,kde jsi to vyčetla???Samozřejmě,že těhotná jsi a předpokládám,že asi nebyl duch na tom testu z 11. týdne :///: prostě čárka značí těhotenství-a je jedno,jak je tlustá nebo hubená :///: dělat test před MS je blbost a v době očekáváné MS by měla být už normálně viditelná čárka i na běžném testu :///: ještě ke všemu-vrchol hodnoty bývá v 9-10. týdnu,pak už začíná klesat,takže je možné,že v 11 týdnu už opravdu mohl být čárka slabší ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Na test je brzo. Jinak není tam zahnízdění ani třífázový těhu graf, proto je to pro mě docela novinka , kdyby to vyšlo.Počkám do pátku, jen mě teda dost zaskočila stejná teplota, vážně jsem to ještě nikdy neměla a to si měřím už 5 let teplotu, mezi tím byla 3 těhotná a nikdy takto teplota nebyla stejná 7 dní v kuse.No jsem zvědavá na zítra. To by měla teplota jít na horu aby byl třífázový a držet se tam pár měsíců :s:

14.03.2015

Zdravím všechny snažilky.Chtěla bych se zeptat. Snažilek i maminek, které měřili i bazální teplotu, kdy u vás došlo k ovulaci po prvním pozitivním testu. Sice vím že doba je od 12-48 hodin, ale chtěla bych vědět i jiné zkušenosti. Myslím že test může být ještě i více sytější budu dnes dělat ještě večer.

Kdy u vás došlo k ovulaci po prvním pozitivním ov. testu ?
Kdy u vás došlo k ovulaci po prvním pozitivním ov. testu ?
Kdy u vás došlo k ovulaci po prvním pozitivním ov. testu ?

no ovulka je spíš 12-24 hodin po pozitivním testu a vzhledem k tomu,že chcete naplánovat kluka,tak bych to pojistila dnes i zítra :) a tím pádem už bude jedno,jestli zítra budeš ještě o krapet silnější a nebo už bude slabší ;) pozitivní určitě je ;) jo a koukala jsem,že to chcete nechat až na pondělí,no jestli už zítra bude slabší,tak bych to teda neriskla :n: jestli bude zítra silnější,tak bych to nechala do pondělka :) ježíš,to jsou propočty,to jsem zvědavá,jestli ten pindík vyjde :s:

In reply to by lucininenka

Právě že dnes i zítra je luna v ženském znamení. Toto mi vše vyšlo u ostatních dětí, v den početí v jaké pozici je jestli v ženském znamení nebo mužském a to je právě pro mě docela důležité. Předchozí holky mám v den ovulace a stejně jsou to holky a právě byla luna v ženském znamení.Právě jestli zítra dojde k ovulaci tak vajíčko by mělo vydržet zhruba 20 hodin, tak by to do toho pondělí mohlo vydržet , ale nevím. Proto se ptám kdy u nich došlo k ovulaci po pozitivním testu, nejlépe to jde poznat podle grafu. Když může mít Luna vliv na příliv a odliv, tak proč ne na pohlaví že... jak se říká tonoucí se stébla chytá :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ježíš to vůbec,navíc už je to šest let :) ale já jsem toho názoru,že u nás to bude kluk,i kdyby bylo postaveno všechno ve všem :s: :s:

24.02.2015

Tady dodávám ovulační testy. Škoda že jsem neměla víc ,abych se ujistila jestli pozitivní test byl 11, či až 12.2. co myslíte. Za kolik dní po pozitivní testu jsme měli ovulaci?

ovulační testy - byl pozitivní nebo ještě ne

mně v tom caru řekli,že stačí pokud je čárka výraznější než duch nemusí být ani stejně silná a nejlíp potvrdit teplotou. já mm testy slabší,ale teplota vyskočí

no ještě je mličko slabší,bývalo by to chtělo udělat ještě den poté,zda by slábnul nebo by ještě posílil.Ovulace je do 24 hodin po pozitivním testu,takže i kdyby byla 12. nebo 13.,tak je to jedno,jelikož ty spermie tam vydrží cca 2-3 dny.

Taky bych ho brala jako pozitivní.. Ale už ti asi nikdo neřekne jestli by ten další byl silnější.. Já pak dělám ještě jeden minimálně..

13.10.2014

Prosím máte někdo zkušenost? Neznám tuto značku, ale v lékárně jiný zrovna neměli. Podle teplot bych měla být 11 den po ovulaci. Nesedí mi že na testu je napsané LH to by měl být ovulační test a ne těhotenský. Ale na krabičce je napsané těhotenský. Tak nevím jsem zmatená. Napište jakoukoliv zkušenost touto značkou. Já si ještě koupím někde jiný.

Pozor v lékárnách se objevil těhotenský test Woman - je tam jiný obsah

Tak jsem hledala ve fotkách a women secret je proužek s modrým úchopen a popisem HCG :-) nedalo mi to :-) takže fakt chyba v balírně ne v tobě ;-)

Na testu je ale napsáno LH, takže se někde stala chyba :n: Zkus koupit znovu těhu test, ale asi jiný ať to není zase popletené. A asi bych upozornila lékárnu, že to je v krabičce jinak než je na testu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka