Deníček uživatele makyna_008

16.03.2011

Ahojky holky posílám fotečky...Narozeininy byly super :-) -na první fotce je karneval...S tetkou.. Mějte se

Včera jsme se narodili...PŘED ROKEM :D aneb je nám jeden rok !!
Včera jsme se narodili...PŘED ROKEM :D aneb je nám jeden rok !!
Včera jsme se narodili...PŘED ROKEM :D aneb je nám jeden rok !!

No teda..Vy jste ale udělali velkolepou oslavu :-). Blahopřejeme k prvnímu ročku tomu malému medvídkovi :qu:

Boží obleček na karneval. A těch dárků, hmmmm :one: Krásné narozeniny a veliká gratulace od Máji a Kubíčka :a:

Velká gratulace :qu: k prvním narozeninám :qu: krásně jste to naaranžovali :one:
Můžu se zeptat, kde jste koupili ten dětský stoleček a židličku? Taky jsem nad něčím takovým přemýšlela pro malého...
a karnevalová maska je supr :one: vyhráli jste něco?
mějte se :€s€: :a:

15.02.2011

:metal: Ahoj deníčku,

Ahoj, vítám tě mezi námi a moc gratuluji... Také jsme na mrňouska zaděli 24.12. takže by se dalo říct že jsme stejně dlouho těhotné :D Tak jsem opravdu zvědavá kdo porodí dřív :) tak se drž a pohlaď bříško

In reply to by cudlinka

no holky.. vy mi dáváte :) taky jsme počali 24.12.2010 ale dnes bych měla být 7tt plus 5 ..v pátek jdu na další kontrolu, tak jsem teda zvědává jestli mi to zůstane tak jak říkal na začátku a nebo jestli se nám to posune taky o nějaký týden..
pěkné těhulkovsní a pohladte bříška :)

14.02.2011

:a: :€): Ahojky holky březnový ,

Zahajuji si blog "Moje 2-hé těhotenství" aneb sem těhotnááááááááááá....
Zahajuji si blog "Moje 2-hé těhotenství" aneb sem těhotnááááááááááá....

Moooc velká gratulace!!! hlavně ať je vše tak krásné a pohodové jak jsi psala níže :) !pochopila jsem správně, že tohle je jinej tatínek než od prvního prcka?tak hlavně ať máš vše o.k.!papa

jejda druha breznatkova dablmaminka :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :qu: moc gratuluji hlavne at mas tehu v klidu a v poradku :h:

Júúúú :\x: :\x: :\x: !! Véélká gratulace a držíme s Marjánkou palce, ať je vše v nejlepším pořádku a v té největší pohodě :one: :C]]: :one: !! SUPER :a:

:qu: :qu: velká gratulace a vyšlo to tak krásně na 14.2. na Valentýna :h:
přejeme hlavně bezproblémové těhu a neboj zvládneš to na 1 s *
páčko :a:

31.01.2011

Ahoj,přidávám se k vám :-)) ...Chodím na Střední školu zdravotnickou :-))) Teprve si dělám maturitu :-))) Sem na sebe zvědavá tak páá

31.01.2011

Ahojky, :a:

Nahlaš že se ho bojíš, nedělej hrdinku a klidně tam ukaž své pocity. Řekni že na Tebe pořvává, a že se bojíš že Tobě, ale HLAVNĚ synovi ublíží a že požaduješ aby se mu soudně zakázal styk s Vámi oběma! Buď silná

tak to je docela šílený, čím si teď musíš procházet .... :( a co ho napadlo se ozvat až teď? ty máš přítele? nebo on se rozešel s tou svojí? nebo ti dělal peklo i během těhu? má zájem o malýho, jako chce ho navštěvovat a tak, přispívá ti na malýho? jinak, já bych to asi nahlásila.... a třeba, když to dělá i takhle na ulici, tak bych si zkusila zajistit svědky.... moc ti držím palce, buď silná a statečná... snad ho něco osvítí... nebo teď mě ještě napadlo, vyříkat si to s ním... jít do nějaké kavárny, prostě mezi lidi a tam si s ním sednout a zeptat se ho, proč to dělá, co chce.... :( držte se :h:

30.01.2011

Ahojky, :a:

15.3 nám bude 1 rok..Už se na to těšíme..Jak se máte tetky ??? Chodí sem vůbec někdo ještě z Března 2010 ?? Posílám vám fotky :-* pá tetky naše :one: :metal: :a:

Ahojky holky...
Ahojky holky...
Ahojky holky...

To je kulihrášek okatej :one: Se nám všem ten roček hrozně blíží, co? Šíleně to utíká, probudím se a on je večer, je pondělí a najednou koukám, neděle na krku... ufff :bulva: Já mám taky narozky 51.3. - tak to si na vás určitě vzpomenu ;) Jinak je tu v březňátkách nějak moc velký klid, mamky asi běhají za mrňouskama ;)

In reply to by Majae

Taky si říkám, že je tu velký klid mezi březnátky.Taky pořád lítám za malou. Zrovna si tady hraje na zemi, má tady podložku z puzzle tady v obyváku, ale stejně leze furt za mnou pod stůl. Dala jsem ji takový kroužky, tak má v každé ruce a u toho syčí a povídá tátá..:-)jinak taky někdy mám hoňku, abych ji uhlídala, kolikrát už byla na zemi kytka...vysypaná,ale v nejhorším, mám tady ohrádku...ještě že, jinakbych nemohla ani uklidit a navařit....jojo, né nadarmo nám říkali, budte rádi dokud to ležííí...

In reply to by Denisa

Jé, Dení, a já jsem tak ráda, že už šmejdí, leze po čtyřech a zvedá se :qu: Dokud ležel, tak po chvíli ječel, protože ho to nebavilo a chtěl nosit, aby viděl :00: A od té doby, co před Vánoci zjistil, jak se po čtyřech dostat všude, je to mnooohem lepší. Takže já vůbec nelituju, ani nevzpomínám. Jasně, že se občas někde majzne, že si přiskřípne prsty, že při mytí nádobí ještě držím nohou šufle, aby se mu tam nezavřeli prsty... ale jak jsem mu furt nestála za zadkem a nedávala ho na zem, jakmile někde stál, tak se hrozně rychle naučil slézat zpátky na zem, tak už ani nejsou ty pády moc častý ;) Zdravíme vás, máváme. Mája a Kubíček :a:

In reply to by Majae

Taky už se konečně naučila ze stoje padnout na zadek. Konečně, kolikrát měla bouli na hlavě, vždycky padala na záda, knedla jedna:-)Když se sama někde o něco postaví, tak už ji nechám ať si sama sedne. Td se snaží jakoby vylézt třeba na postel, ale zatím ji to moc nejde. ale joo, na druhou stranu jsem ráda, že už leze. Taky ji to furt nebavilo jen ležet na zádech, ikdyž měla hrací deku, to bavilo jen chvilku. Ted si tady leze všude po bytě, zrovna je v kuchyni :-)a já v obyváku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No mi jen taky stojíme :DDD Ale pokouší se takat ale padá :-)) Neboj Deni oni se to naučí :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka