Deníček uživatele Makvína

11.07.2011

Holky, v penzionu Vysočina sice v termínu 28.9.-2.10.

tak jsme včera večer konečně měli hcvíli čas s mužem diskutovat. A nakonec z toho vylezlo, že nepojedem. Láďa bude mít 10 měsíců, v té době začal růst Danielce 1. zub a u sourozenců to bývá prý podobné, navíc v tomto ročním období bývají už docela ve vzduchu virozy, no a ani nemáme ponětí, jak to budem táhnout finančně, protože to bude teprve druhý měsíc, co budu mít nižší příjem a teprve se budem učit vycházet s tím, co máme a už bude potřeba mít i druhou cestovní postýlku, a ta se koupí až za to, co dostanem k vánocům od babiček.

Ahojky,
konečně jsem tuto diskuzi stihla, ale termín nevyhovuje.
Tak se držte a užijte si to.
Iveta

13.06.2011

AKTUÁLNĚ!!!!

přidá se někdo nebo se sejdem jen ve třech. Makvína, Adel a my? Já každý sraz vítám jako dobrý důvod vypadnout pryč z domu, :-) mě nevadí když se sejdem i jen v tomto počtu, ale mohl by se někdo přidat...
co tohle by se dalo finančně zvládnout aspoň na víkend...

Ahojky, tak teda když nikdo jiný nejede, tak i my to rušíme a uvidíme se tedy na jaře a třeba na tý Vysočině...aspoň máme tip! ;-)

Holky, tak my teda asi prubnem tu Radost, ale až od čtvrtka. Teď jsem tak pročítala tu komunikaci s Vysočinou a paní tam píše, že na prodloužený víkend nelze požít akci 3+1, takže finančně opravdu ta Radost vítězí. Písnu tam asi zítra, dneska mi to nemyslí.

04.02.2011

Ahojky, tak jsem ti nafotila různé způsoby začínání - já používám ten první, ale pro tebe bude třeba pochopitelnější ten s háčkem ;) pak tam máš uzavírání, oka hladce a obrace

pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky
pletení pro začátečníky

Ahojky,prosím tě jak se jmenuje ta knížka? Chtěla bych si obnovit pletení (pletla jsem naposledy na základní škole :-))

In reply to by Mirca

ahoj - PLETENÍ Od jednoduchého k rafinovanému, Heidi Grund-Thorpe, Ikar 1999. Ale pokud jsi už pletla, tak si myslím, že na oživení paměti ti postačí leckterá méně názorná knížka - určitě něco objevíš v knihovně ;) případně jsou videa na netu ;) :a:

Ahojky, teda super :one: Moc moc děkuji :\x: To je přesně pro mně :one: Tchýně mi dneska ukázala ten začátek a hladce a obrace tak ted zkouším a trénuji aspon to :///: Zkusím si to nějak uložit do pc a zvětšit at to pořádně přečtu :-D Ještě jednou moc děkuji :+^*: PS: to víš že vás pak budu všechny "otravovat" až se dám do svého prvního svetru :s: :a:

06.11.2010

snad to bude k přečtení, případně přepošlu na mail fotečku, abys mohla zvětšit detail ;)

mezinárodní vysvětlivky
mezinárodní vysvětlivky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka