Deníček uživatele Makak

25.05.2012

holky, které jste mi odpovídaly, moc děkuji a tady je tofečka. Ani jsem si nevšimla, že se nenahrála a pak se mi jí podařilo uložit pouze do blogu.
Děkuji

Srostlé prstíky u nožičky-s fotečkou

Ahoj,
můj manžel je má přesně takto srostlé. Když si zlomil obě paty při sportu, tak sestřička v nemocnici (bylo mu 25let!) dostala záchvat smíchu a až tehdy si toho všiml :s: . No a naše dcerka to má po něm. Vůbec, ale vůbec to neřešíme, známí si v porodnici dělali srandu, že dá všem ve vodě "naprdel", protože blány nemá jen tak někdo :-) . Vůbec se tím netrap, ber to jako normální věc, když z toho budeš mít "trauma" ty, tak to přeneseš na dítě a přitom vůbec o nic nejde :-) .

Ahojik nedávno jsem to taky strašně řešila. taky jsme s manželem to objevili naši milované Kristýnce na nožičce, máme to úplně to samé a jsem z toho taky docela hodně přešla. Ale všichni mě uklidnují, že je to normální a že se to ztratí, ale máme úplně na chlup to stejné, jen na jedné nožičce :-(

Ahojky, já to mám, na obou nohách ale trošku míň a nikdy jsem to neřešila. Jen kdysi mi někdo říkal, že srostlé prsty mívají čarodějnice :s: Janča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zda to jde třeba nějak chirurgicky upravit? Jde mi hlavně o to, abychom neměli nějaké pohybové problémy,což je asi hloupost, ale tím, že jsem se s tímto ještě nesetkala, tak jsem vyjukaná, ale je fakt, že dnes už se tomu směju:) Je fakt, že kluk to snad tak moc řešit nebude:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zda někdo tuto abnormálii nemá a nic:) Tak hold to beru tak, že Anetka má hemangiom na čele, tak Vojtík musí mít také něco jiného:)

24.03.2012
Dortík pro mého mužíka k 35 narozeninám

:one: :one: :one:
:///: paráda :one: :one: :one:
bych pro toho svojeho musela vyrobit asi vrtačku či jiný pracovní nástroj :s:
tak vše nej nej nej :k: :k: :k:

In reply to by MillyJ

vrtačka taky není špatný nápad :) Můj je jinak zedník, ale el. kytaru má a občas na ní brnká, tak mi to přišlo lepší, než mu udělat kýbl s maltou:) Kozatou ženskou jsem mu dělala ke 30, tak mě napadla právě katara :a:

06.01.2012

Maminky, jelikož jsem si udělala velkou zásobu plenek a netušila, že náš Vojtík bude enormě přibírat, tak mi zůstaly 2 balíky plenek Huggies premium care po 90ks.

01.01.2012

Maminky, všem Vám přeji do Nového roku, aby byl lepší, jak ten letošní a vše se vyplnilo tak, jak si přejete!

Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....
Šťastný a veselý Nový rok!!! Fotečky od nás....

Máš moc hezký dětičky. ;) A Anetka je taky ještě malinká,že jo? :) Naší Terezce jsou 2 roky a 4měsíce!A teď má období vzdoru!Hrozně se vzteká!Někdy je to opravdu náročný! :00:
Jo a ještě musím pochválit stromeček. :one:

In reply to by Evik

Anetce je 26 měsíců, takže je to místy zápřah a přesně, jak píšeš, období vzdoru je u nás skoro na denním pořádku. U nás je to i vynucování čehokoliv a hlavně to musí být hned, slovo za chvíli u ní neexistuje :00:
Vojtíšek je pořád dost ubrečený, takže mám skoro pořád duet a a lítám mezi nimi jak hadr na holi:) Ale pak si řeknu, vždyť jsou to zlatíčka a stojí to za to :h:

07.12.2011

Ahoj tety, tak dnes v noci tomu bude měsíc, co přišel na svět náš Vojtíšek :) Zatím nám dělá samou radost, až na prdíky, se kterými dost bojujeme, ale jinak je zlaté miminko :cc):

Ahojky to je dobře,že malej tak krásně papá! ;) My máme opačný problém přibíráme málo. :devil: Jen 10deka týdně.Porodní váha byla 3,8kg a na měsíční kontrole měl rovný 4kila! :\/:
Tak jsem zvědavá co nám ukáže váha ve dvou měsicích! ;) Přijde mi ale,že už baští líp. :a:

In reply to by Evik

hele, přibíráte alespoň něco a to je hlavní, nesmíte ubírat. Nám se to u Anetky taky pak zastavilo na nějakých 60g týdně a to zezačátku taky vyběhla na váze rychleji. Hlavně, že nebrečí hlady a jinak dobře prospívá!! Držte se :a:

Ahoj,mam dotaz k tem laktobacilum. Ja byla v lekarne a chtela jsem probioticky kapky na prdiky. Dostala jsem kapicky a vyplazla 650 kc. Cert vem penize,ale doufam,ze jsem koupila ty spravny. Jsou to probioticke kapky BioGaia.Diky

In reply to by Ashoka Tano

Kapky Bio Gaia jsou super.Užívala jsem je u prvniho dítete a pek je budu kupovat zas.Vydrži na měsíc a my je kupovali v polsku a tam to vyšlo na 250kč i nutrilon tam tak vycházel..Nevím proč to u nas mívaji tak drahé...nevim jestli ti řekli v lekarně že musi byt v LEDNICI..někde na to neupozornuji..tak břiškám zdar :) a at se daři

28.11.2011

Holky, tak dnes jsem prožila noční můru, která naštěstí dopadla dobře!!!!! Přišly jsme i s kamarádkou z procházky, ANetka si s její dcerou šly hrát a já měla Vojtíka 3 týdny v náručí a šla ho kojit.

No týý joo, tak toho se snad bojím nejvíc, že někde o něco zakopnu a upadnu, ufff, tak hlavně že to dobře dopadlo, ať se brzy zahojíš.

Ahoj ja mela tohle presne ve ctvrtek sli jsme domu z prochazky a ja vyndavala z kocarku meho syna Petrika a sousedovic dceru Misku oba jsem mela na ruce a sla do schodu co vedou k nam do bytu a najednou mi kruplo nehorazne v pravem koleni a padala jsem k zemi Petrika jsem stihla posadit na schod ale Miska letela se mnou tak jsem si ji okamzite na bricho aby se ji nic nestalo a me z toho odvezli do nemocnice mam jsem vyhozene koleno a nemuzu se na tu nohu ani postavit

Taky to znám. Já zakopla u našich o otevřenou myčku. Malý byl už větší, asi půl roku a dost těžký, tak mě převážil a já padala přímo na něho. No dopadla jsem těžce, dobitá a samá modřina. Ale malý byl v pohodě, naštěstí jsem to zvládla a nezalehla ho. Ale nikdy nezapomenu na ten pocit, tu hrůzu a kolik myšlenek mi prošlou hlavou za těch pár vteřin...

Úplně vím, jak se cítíš. Mně se to stalo se synem. Bydlíme v 1. patře. Šla jsem se synem v náručí do schodů a zakopla jsem ani nevím jak a letěla jsem k zemi. Naštěstí jsem syna držela pevně a nepustila ho a ani se nebouchl o schod, ale bylo to tak tak. Já byla, tak vyklepaná, brečela a vyčítala si co se mohlo stát. hodně mě tehdy podržel manžel. Ještě teď 4roky po je mi zle při té vzpomínce :€z€:

28.11.2011

Ahoj holky,

tak dnes jsou tomu tři týdny, co se nám narodil Vojtíšek :cc): Je to krásný chlapák a dělá nám jen samou radost, tedy až na prdíky, které nás začaly docela dost trápit :(

Tak přesně tohle mě přepadlo včera. Matýskovi bylo totiž 5 týdnů a letí to teda hrozně a nic s tím děvčátka neuděláme. Dneska se mi chtělo brečet, páč na Matýska pořád mluvím a jak mu takhle vyprávím tak se začal smát no bylo to něco překrásnýho :-) Fakt jsou to mimisci malý zázrak že.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

píšeš mi z hlavy-já se taky pořád dívám na ANetku a povídám, ta má velkou hlavu, stehna, celkově zmohutněla :00: A to najednou, jak jsem byla v porodnici, před tím to byl takový drobeček.... Jinak na prdíky jsem dávala Lefax, ale nic moc a od včera dáváme Anficol, je to o trochu lepší, ale pořád se kroutí a navíc nás trápí v noci zahlenění-prý z vracejícího se mlíčka, takže spí skoro celou noc u mě.Vzpomínky, to je to jedinné, co nám zůstane, ale ty už nám nikdo nevezme :a:

In reply to by Makak

:a: JO TAK ZAHLENENI MAME TAKY MATIASEK SMI NAME NA PRSACH A JA SE POHUPUJI ABY USNUL SIIIILA JE TO FAKT ALE TY CASY ZASE SKONCI,A CO SE TYCE DCERKY JOJO PRESNE ZMOHUTNENI TY STEHNA A VSE PROSTE JE TO ZENA NEZ SE MATY NARODIL SEM TO VUBEC TAK NEVNIMALA ALE TED PROSTE JAK SE NANI KOUKNU A NA SYNA CHCE SE MI PLAKAT JAK JSOU VELICI A JA MAM VYCITKY ZE SEM SI JICH NEUZILA PROTOZE SI NIC MOC NEPAMATUJI JEN KDYZ SE NA VYDEA PODIVAM TAK SEM DOJATA, :r: :r:

No to mi povídej!
Jak mně bude chybět to miminko!Rodit bych šla třeba taky,ale břicho mi chybět opravdu nebude!To mi vadilo ze všeho nejvíc!
Našemu Matýskovi je dneska 5týdnů a už teď na něm vidím,že to neni to miminko co jsme si přivezli z porodnice!Už kouká po okolí,pozoruje a zdá se mi,že se na mne včera mírně usmál!Dokonce si troufnu napsat,že se zdá,že už tolik nebrečí!(doufám,že mi to večer neukáže) :s: :s: :s:

In reply to by Evik

docela dost jsem ho proklínala, ale spíše mi vadily nevolnosti a to, jak mi bylo pořád zle. Ale i tak to byl pocit, že ve mě roste nový človíček :) Vojtíšek už taky hodně pozoruje, vnímá hlasy a ty kukadla, když na mě udělá, tak jsem na měkko :€s€:

21.11.2011

Ahojte holky, tak se mi konečně podařilo nahrát fotečky našeho Vojtíška. :a:

Slíbené fotečky Vojtíška 7.11.2011
Slíbené fotečky Vojtíška 7.11.2011
Slíbené fotečky Vojtíška 7.11.2011
Slíbené fotečky Vojtíška 7.11.2011
Slíbené fotečky Vojtíška 7.11.2011

Zatím bojujeme se zahleněním, tak doufám, že nás to nebude trápit moc dlouho, už to drží týden. Rýmu nemá, ale ty hleny ho dost trápí a především v noci :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka