Deníček uživatele Majulka

26.04.2010

Ahoj !
Mám na Vás dotaz.
Nějak se nám po rodině svezla chřipka a mám pocit,že chce vlést i na mě.Bolí mě klouby a v krku,svědí nos.

Jojo, však já zároveň s otěhotněním byla nemocná už dvakrát - náběh na zánět průdušek s děsivým kašlem - to jsem neměla už dobře 6, 7 let (jako alergik jsem na to trpěla) a i to se zvládlo...já osobně bych léky nebrala, to bych radši obratem běžela k doktorovi, aby preventivně poradil. Holt imunita nás ještě tak měsíc dva trápit bude - jak řekla moje doktorka (a asi bohužel ani netušila, jak velkou má pravdu, alespoň v mém případě), celý první trimestr se můžeme cítit jako první den menstruace - timhle výrokem mě snad zaklela - pořád ospalá, napůl nemocná, nafouklá, bez záchodu ani ránu, no prostě slon :€z€:

paralen by se mel dávat az ti teplota stoupne nad 38 stupnu...na krk si kup Propolki, to jsou cucací bombony a muzou se v tehotenství a nebo vincentku tabletky, vodu a nebo i nosni sprej.... verim ze to zvladnes,ja jsem v 11.týdnu a jsem marod uz podruhé v tehotenství...proste zhorsena imunita, protoze uz jsem dlouho nemocna nebyla a najednou tohle...

08.04.2010

Ahoj všichni !

srdeční akce potvrzena

krááásná fotečka, kéž bych v pátek dostala také takovou! Tak ať Ti ta VAše vytoužená a vymodlená "tečka" roste jako z vody :k:

krááásná fotečka, kéž bych v pátek dostala také takovou! Tak ať Ti ta VAše vytoužená a vymodlená "tečka" roste jako z vody :k:

29.03.2010

Ahoj!
Dnes mi po osmi letech snažení potvrdili těhotenství z krve.Na třetí pokus IVF -ICSI ,se mi ujmulo embryjko z mrazáčku,nebo možná 2.
To se dozvím za 10 dní na UZT.

Moc všem dekuji za gratulace.
Jsem ten nejštastnější člověk to máte pravdu.A budoucí tatka taky.Moc se o mě bojí .takže by nejradši abych si tady ted na 9 měsíců lehla a snad se ani nehýbala.Včera mi například vynadal,že jsem vylezla na židli a na poličku si dala velikonoční výzdobu.

Taky moc velká gratulace:-):-):-) 8let!!!ty jo to teda musíš být šťastná jako bleska:-) hlavně ať je mimi nebo JSOU mimi v pořádku a ty brzy za cca 8měsíců ta nejšťastnější máma:-):-):-):-):-):-):-):-) pá Evik

Tý brďo! A pak, že zázraky se nedějí! Dějí! Napiš to sem ještě několikrát, at to všechny budoucí maminky, co jim to zatím nevychází, vědí! A myslí pozitivně! Moc gratuluju, musíš být moc šťastná! Tak tfuj, tfuj, tfuj, at to všechno dopadne dobře!

18.01.2009

Ahojky děvčata!

doporucuju udelat testik za dva az tri dny znova , ja mela negativni testik a za 4 dny jsem ho delala znovu a byly tam dve dost silne carky , kolem te ms je to tak na hrane a testik to jeste nemusi ukazat. hodne stesti :a:

ja si delala test na tehu az po mem par denim slabem spineni misto mensruace a ukazalo se tehotenstvi.I sam dr.mi rikal ze lepsi vydrzet a pak je to spolehlivejsi.Mela jsem velmi slabou 2 carku,ale byla tam a pak uz postupem dni a dalsich testu zesilovala(nemohla jsem tomu totiz verit, ze se to povedlo.Tak jsem si jich delala vice,ale je to zbytecne)dr.mi rekl, ze jakmile se to jednou objevi,neni treba opakovat,ze hormony se nepletou tak nevim...preji uspech..

Hoja Majulko,
já jsem poznala že něco není v pořádku, když jsem v den MS místo krve dostavil takový bílý hleník. Hodně se hrudkoval a taky mi hodně naběhli prsa a objevily se na nich žilky. Já špinila týden před MS a to jeden den. Bylo to nejdřív hnědé špinění a pak ze mě vypadl takový červený hleník a pak už na druhý den nic. Ale věřím tomu že u každé z nás je to jinak. Protože mě při Ms nikdy prsa nebolela a teď mě bolela a to hrozně moc. Přejuti moc, aby to vyšlo

10.01.2009

:||): Ahoj holčiny!

Ahoj, já sice nemám zkušenost s Podolím, ale právě jsem před odebráním vajíček ve FN Olomouc. Zatím jsme platili jen 3.500 na prodlouženou kultivaci a zbytek pravděpodobně do konce týdne. Myslím, že by to nemělo přesáhnout 15.000 , tedy alespoň podle ceníku. No uvidíme. Tak hodně štěstí. Když tak písni na ICQ.

07.08.2008

Ahoj holčiny!čas od času se Vám tady svěřuji s naším snažením o mimi,které jsme předali do rukou lékařů.Dnes jsme byli v genetické ambulanci,kvůli špatnému spermiogramu a doporuče

Ahojky, jsme na tom podobně, dokonce i já mám partnera se jménem Standa :-) . Dnes jsem se objednala na IVF na první pohovor, protože máme špatný spermiogram. Tak si budeme držet pěstičky pro štěstí. Měj se hezky, a až budeš něco vědět, ozvi se. Sára

to vubec neni naivni, naopak zvedla si hlavu vzhuru a bojujes s tim a tak to je spravne. Moc ti preju abys mohla svemu Standovi rict co nejdriv, ze bude tatinkem :c: drzim palecky :///: :a: :a:

:cc): :cc): :cc): Přesně tak,chce to myslet pozitivně :) a nenechat se zdeptat případným neúspěchem :one: .Moc Vám držím palečky :one: ať se to povede hned napoprvé :qu: a můžete se těšit na své miminečko :cc): !!!Moc se opatruj :h: a přeji hóóóóóódně štěstíčka :c: !!! :a: :a: :a:

16.07.2008

Ahoj holky!Tak jsme se dozvěděli,že příčinou našeho mnohaletého neúspěšného snažení o mimi je můj přítel.Klobouk dolu,vzal to úplně v pohodě.Ppoklepli nás skrz na skrz a během t

Ahoj, určitě se řiďte tím co vám poradí lékaři. Ale znám jeden pár a těm vyšlo, že má chlap spema asi jako tvůj partner. Holka problém s ovulací. No byli na tom o něco hůř než vy.
Než došly na další poradu což bylo asi za 14 dní byla holka těhotná přirozenou cestou.
Takže vše v pohodě. Je teprve teda ve 2. měsíci tak věřím, že to dopadne dobře.
Otěhotnět se pokoušela asi rok. Zajímavý, že po takových výseldcích otěhotněla do měsíca. Asi strach z umělého oplodnění :s:

zas jim tolik nevěř, mi na tom byli stejně, podstoupila jsem ivf, které skončilo potratem, a ted jsem těhotná přirozeně

Aspoň už víš, na čem jste. Konečně s tím něco můžete dělat. Kolegyně z práce má ten samý problém. Jdou na umělé oplodnění v srpnu, tak uvidíme, jestli se to podaří. Moc vám to přeju, aby jste měli co nejdřív vytoužené mimísky. Jo a chápu, že jsi ráda, že to není v tobě.Potom bys mohla mít pochybnosti, jestli to malé donosíš. U tebe se mu bude líbit. Přeji ti v brzké době //.

Ahojky, je dobre, ze uz vite, kde je chyba a mas uzasneho pritele, ze to vzal v pohode - to se pry moc casto nestava...
Jedna moje kolegyne na tom byli stejne jako vy a protoze ona byla v poradku, tak se jim povedlo hnedka prvni IVF a maji krasna dvojcatka (chlapecka a holcicku:-)
Takze drzim palecky, aby se to brzy povedlo!

Majulko! Je určitě dobře, že aspoň víte příčinu problému a u chlapů se to zjistí daleko rychleji a snadněji, než kdyby byl problém u tebe. Každopádně buď na toho tvého myšáka moooooc hodná, protože chlapi tohle nesou daleko hůř, než ženský!!! Takže bych doporučovala si teď hodně povídat a určitě mu nedávat nic za vinu. Budu vám moc držet palečky, ať se oplodnění co nejdřív podaří a jsou z vás šťastní a pyšní rodiče :w: :h:

27.03.2008

:( :\\: :\/: :\\: AHOJ HOLKY,před několika dny jsem se Vás ptala na zkušenosti s otěhotněním po testu průchodnosti vejcovodů.Tak tento měsíc to zase nevyšlo!Už začínám být paranoi

já k mimču přišla , tak jen že se my mimča začala líbyt a ani jsme to nijak neplánovaly ,ale zase se bojím toho že budu ženou v dománocti ,ta práce mi trošku chybí ,ale na mimi se moc moc těším i když mi bude 23
ps: mám kámošku ,co se podařilo otěhotnět teprve v 34 , po 4 rocích snažení tedka čekaj páreček holčičku a chlapečka a je to fakt jedna z nejštastnějších maminek co znám :0))), ale fakt bych si z toho vic nedála až to nebudeš čekat příjde to samo, alspon to říká můj gynekolog ,který je i specialistou na umělé oplodnění

:r: ahoj, já jsem po tom testu otěhotněla až další měsíc. už jsem tomu taky nechtěla věřit,že se to někdy povede, úplně jsem vypla, soustředila jsem se na práci a milování jsem si užívala a pak se to hned povedlo. takže nevěš hlavu a snažte se .

In reply to by kristinka28

:\x: Ahoj všechny holčiny ,moc děkuji za to ,že mě chápete a radíte mi.Rozhodla jsem se ,že půjdu od září znova do školy dodělat si maturitu a taky jsem napsala výpověď, tak jí zítra podám,protože mě to v práci strašně štve.Nervuju se kvůli ptákovinám.Tenhle rok konečně po 3
letech jedeme k moři ,jede nás tam celá banda,tak snad přijdem taky na jiné myšlenky.

Když to tak čtu, majulko, úplně si připadám provinile, že jsem těhulka a že se nám to povedlo napoprvý. Já vim, je to nefér, ale ani já to nemám v životě jednoduchý. Ono se to zase vykompenzuje jinde. Tak nesmutni, kup si čokoládu, pusťě si nějakej veselej film a přitul se. Bude líp. A je blbost si něco vyčítat, na takovýhle prkotinách těhotenství přece nestojí.... Měj se krásně. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka