Deníček uživatele Maggie9

19.05.2011

Ahoj maminky :) Dnes jsou Tadeáškovi 4.měsíce a je to kus chlapa. měří 65 cm a váží 6900 gramů. hračky krásně chytá a rovnou cpe do pusy :)

Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce
Tadeášek 4. měsíce

Jo jo turbany jasně vedou :one: Moooooooooooooooooooooooc ti to sluší , vypadáš maksimálně štastná !!! :#~: A to samé bych napsala o našem malém , myslím v těch dovednostech. ://:
Hele a na té fotce v tom károvaném co má na nožičkách? To má podkolinka nebo štramplíky nebo to je nějak k tomu ? Moooooooc krásné fotečky !!! :qu: :a:

Ahoj Maggie9. Tedik je moc roztomilej. Ma nadherna zariva ocicka :h: Miluju takovy vykuleny a uzasly oci :bulva: . Nase holcicka je ma taky. :€Ss€: Natalka (6.2.2011) je o par dni mladsi nez Tadeasek a asi stejne sikovna.
Musela jsem Ti napsat, prestoze se nezname. Dostala me fotka Tadeaska s tatkou. V prvni chvili jsem si myslela, ze na fotce je muj braska Honzik. Stejnej profil, dlouhy hnedy vlasy, jenom to tetovani Honzikovi chybi :s:
A i ten lapac snu, co vykukuje za Tvym turbanem, me nahlodal, jestli ta podobnost je opravdu jen nahodna:-). Bracha dela do indianu.... :qu:
Omlouvam se, ze jsem se nepredstavila. Jsem Zuzana a bydlim v Plzni v Bolevci. Mame to od sebe kousek.
:s: Mejte se mo krasne a Tadeasek at Vam dela jen samou radost. :h:

In reply to by Zuzka Rybicka

Ahoj Zuzko :-) my se stěhujem v červnu do Plzně na košutku :-) tak se můžeme někdy sejít a pokecat.. povozit kočáry, lehnout někam na deku s prckama :-) co ty na to?
Manžel má sice 9 sourozenců, ale žádnou zuzku :-D to nebude tvůj bratr, ale jsem zvědavá na jeho fotku, jestli mi ho někdy ukážeš, to by mě zajímalo.. měj se krásně. market

24.04.2011

Ahojky všichni! Tadeášek oslavil 19.4. své 3 měsíce a je to naprosto úžasnej hodnej chlapeček. Ani si ho nezasloužím, tak zlatýho kloučka..

Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce
Tadeášek 3. měsíce

:qu:
Prosím tě odkud máš to :metal: body? to musíme taky mít :s:
Přeju aŤ mu 8h spánek v kuse vydrží až dospělosti, mějte se krásně :s:

In reply to by Dejmalka

Koupila jsem ho loni na festivalu Masters of rock ve vizovicích. Už jsem měla Tadeáška v bříšku a teď bez metalu nemůže bejt. usíná při něm a poslouchá ho i přes den :-)
http://www.metalbaby.cz/, http://sparker.cz/kategorie/112326/kojenecke-zbozi;jsessionid=BF3DA672C…, http://www.vampiric.cz/cz-kategorie_112491-0-obleceni-pro-deti-v-gothic… tady máš pár adres, kde to lze objednat. mají toho víc leckde. Tak si hezky vyberte. Jo a ještě Nosferatu.cz, tam maj taky. tak pá a díky.

07.04.2011

Holky, tohle je boží vynález. s hrací dekou jsem velmi spokojená. Včera mi přišla a Tadeáškovi se moc líbí.

Tadeášek a hrací deka od fisher price
Tadeášek a hrací deka od fisher price
Tadeášek a hrací deka od fisher price
Tadeášek a hrací deka od fisher price

Tedy, Tádík je úžasně krásný chlapeček!!!! A s hrazdou mu to taky moc sluší. My máme jen obyčejnou klasickou plastovou hrazdičku a Tobínek s ní řádí nápodobně! Šílí radostí z těch věcí, jak se mu do nich daří mlátit ručičkou! Po půlhodině ho to rozzlobí a pak obvykle vysílením usne :o).

25.03.2011

Tak se vám jdeme ukázat po dlouhé době.. ve středu bylo Tadeáškovi 9. týdnů a měří 63 cm a váží 5, 75 kg.

Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů
Tadeášek 9 týdnů

Tadeášek je opravdu překrásný chlapeček! A to jak ti spinká a jak je hodňoučký, to z něj dělá skoro andílka! Náš Tobínek má 11 týdnů a ručičku ještě neobjevil... už na to čekám jako na smilování - až se bude umět alespoň malinkou chviličku zabavit sám. Zatím jen trénujeme hrkáček :o) .

to je bobísek :) celej po mamince :)
naty taky cuca ruku a furt slinta. dole ma drsnou dasen tak si to holt masiruje ty zoubky co brzo prijdou :D
naty spi pres den , po jidle vydrzi ma 1,5h vzhuru a pak chrni.

Tak koukam ze rezim mame skoro stejny,i to buzeni,taky stou rucickou do pusy,mala si strci do pusy celou pest a pak ji s toho natahne. :s: No a jinak vam to moc slusi :one:

Krásný :€s€:...taky malýmu říkám, že je bublifuk a čekám, že si ty ruce jednou sní :€):

10.03.2011

Ahoj holky, prosím vás o vaše zkušenosti s nitroděložním tělískem... napište mi, jaké bylo zavedení, jestli jste něco cítily..

Nitroděložní tělísko ???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj. je to kluk :-D
nakonec mám mirenu za 6500kč. a ms jsem už měla a bez bolesti. asi 5 dní a zase je klid. a dál nevím. mám to chvilku. asi 3 týdny.
za týden jdu na kontrolu a nechám si zkrátit ty cancoury tam. hrozně to tam jde cítit.. nu, je to takový zvláštní. sexů zatím moc nebylo, tak uvidíme, jak si zvyknem.

Ahojky, nechala jsem si dát před měsíci klasické tělísko. Stálo mě 800 a zavedení bylo nepříjemné,ale trvalo to pár minutek, takže o šlo vydržet ;) Ten den mě ještě malinko pobolívalo břicho,ale pak to bylo už dobré. Menstruaci jsem dostala po 28 dnech,ale stalo se mi 3x, že jsem špinila mimo cyklus :00: Za 2 týdnu jsem objednaná k doktorce, protože manželovi to při styku drobek vadí

Ahojky, já mám Mirenu za 6000Kč ...zaváděl mi ji jěště před první ms po porodu. Zavedení sem vůbec necítila a manžel ji vůbec necítí..doktor mi říkal, že jde o to, jak se udělá dlouhé to vlákýnko, ale to jde zkrátit, kdyby bylo potřeba. No, ale já třeba měla při první ms docela bolesti..skočila jsem si na injekci a dobrý...od té doby sem 3 měsíce špinila ...téměř vkuse...na to mi dr řekl, že při zavedení sem měla vysokou sliznici a ta se postupně potřebovala dostat z těla a tak to šlo pomaličku a dlouho...a teď se nemůůůůžu stěžovat, takže jen doporučuju!!!

Ahojky, tak já mám Mirenu. Stála mě 6000kč a 500kč zavedení. Zavádí se při menstruaci a mě to teda bolelo docela dost. Menstruaci mám normálka každý měsíc, sice o dost slabší, ale zas asi tak o dva dny delší, než dříve. Takže pro mně jediná výhoda, že nemusim každý den polikat žádný prášek a mám na pět let klídek. Přítel nic neříkal, že by tělísko cítil, takže asi ne :)

zkusenosti s teliskem nemam zadne,ale na fotecce Vam to moc moc slusiii! :€p€: :€s€: :€p€:

26.02.2011

Ahojky maminky.. posílám nějaké informace o nás.. Tádík měří 60 cm, to je neuvěřitelné.. od porodu vytáhl o 12 cm.. roste jako z vody..

Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů
Tadeášek 5 týdnů

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo, už krásně dudlánkuje :) né vždy si ho teda vezme, ale občas fakt bodne, když dudlá a je zticha.. i u toho usne.. paráda.
sluší mu ty věcičky od vás na první fotce, co? fešák! naučila jsem ho to při hraní když byl v klidu ten dudlík a fungovalo to. díky za rady.

Ta druhá fotka je naprosto božíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ! Jsi na ní nádhernááááááááááááááááááááááááá a moc vám to spolu sluší. Malý je stejný Ufon jak ten náš :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka