Deníček uživatele Mag001

17.06.2009

:ooo: Ahojky,jsem tady nová..ale hrozně ráda..po zamlklém těhotenství před 4 měsíci se znova objevily //..potvůrkyyy,co nadělají člověku radosti.

ahoj, budu ti moc držet palce, já si od zamlklého těhotenství musela počkat na dvě čárky rok a dva měsíce. Snad je to špinění jen tím, že je tělo zvyklé menstruovat a ještě mu to nedošlo :-) když to půjde, tak se nestresuj, nebo rovnou zavolej doktorovi-doktorce. Od čeho by pak ty doktoři byli no ne? Jinak teda panickej strach mi vydržel do jedenáctýho týdne.. drž se :-)

In reply to by Markule

U doktorky jsem byla v pondělí,ta právě nasadila to calcium a nařídila ležet a nenamáhat se..takže teď jen trpělivost a zase trpělivost..snad bude mít koblížek dost síly a zmákne to..Tak to jsi taky potřebovala dost trpělivosti na dvě čárky,viď. A probíhalo všechno v pořádku?:-)

In reply to by Mag001

no zatím to musím zaklepat teda, ale vypadá to, že je vše v pořádku. Jsem teď (asi) ve 14týdnu, máme za sebou screening a dvoje krevní testy a všechno se zdá v pořádku..ale trpělivost teda moc nemám, nejradši bych měla ultrazvuk doma a pokaždý kdy mě píchne v břichu se podívala jak se mu tam daří :-)

tak ležet a nenamáhat se ;-) a koukej si to užít, já musím chodit do práce (hodina cesty ráno, hodina cesty odpoledne) co bych dala za ležení doma :-)

In reply to by Markule

Tak to držím palečky,ať je mimísek zdravoučkej..s tím ultrazvukem mi mluvíš z duše,asi bych ho používala neustále..ještě že nám ho nedají domů. Za devět měsíců bychom mohli promovat z gynekologie:-)
Snažím se to užívat,ale znáš to, nervičky si dělají svééé..

Taky budeš za chvilku odpočívat doma,uteče to jako voda:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka