Deníček uživatele maajaa

03.05.2009

ahoj holky, konečně jsem se donutila sednout k počítači a napsat smutnou zprávu.Ani napotřetí se nám nepovedlo dojít dál než do prvního trimestru.23.

prosla jsem si tim jen jednou,ty 3krat,to si nedovedu predstavit.Proto asi nosi mimi zensky,chlapa uz by to davno zlomilo.Neporadim ti,ale mam dojem,ze tu holky maji nejaky svuj seznam.Asi to chce zeptat se v tydnu.

tak to je mi moc lito,kapku vim jak se citis, take me to potkalo, zatim jednou a doufam ze naposledy...ale ted sme zas ve fazi znazilkovani, tak se drz a hodne stesti

Hrozně moc mě mrzí, že musíte prožívat takovou bolest :( Je mi to moc líto. S IVF ti ale moc neporadím, naštěstí se nám to vyhlo. Přeji vám, aby se podařil hned první pokus a miminko jsi úspěšně donosila až do porodu.

to je mi strašně líto, bohužel neporadím, protože s IVF žádnou zkušenost nemám (a snad ani mít nebudu), ale strašně moc ti přeju, aby se zadařilo napoprvý, neúspěchy už máš přece vybraný :k:

Maajuško, je mi to moc líto, úplně mi vhrkly slzy do očí. Hrozně moc ti přeju, ať se ti to jednou konečně podaří a staneš se maminkou. Jak píšeš - dokud je naděje, tak určitě zkoušejte dál, i když je to po tolika neúspěších určitě těžké, ale uvidíš, že se určitě dočkáš. Drž se!

26.04.2008

Holky, moc děkuju za podporu, a zároveň se chci omluvit, že jsem se neozvala dřív.

tak to me moc mrzi ale uvidis ze se brzo dockas a budes se tesit na mimiska moc ti to ze sdrce preju a drzim i s malou pesticky :a:

In reply to by andy

Ahoj, moc děkuju za hezká slova.Zase po roce jsem se mrkla na tyhle stránky(po ztrátě mimíska nebyl moc důvod).Ale teď máme třetí pokus(jsem asi tak ve čtvrtém týdnu), tak doufám, že to tentokrát vyjde.Ahoj a dík

Je mi moooc líto,čím jste si museli projít,ale uvidíš ,že příště to vyjde!!!Hlavně nic nevzdávejte a buď statečná!!!Držííím palečky!!! Eleonorka

15.04.2008

tak jsem tu.

Držím palečky :one: a fakt nic nedělej - já jsem si to taky takhle pokazila. te´d jsem musela 3 měsíce ležet a teď se můžu jen ploužit po baráčku, ale stojí to za to - už jsem ve 20tt.

Budu držet všechny pěsti, které zatnu, možná se mi to povede i na nouhou :s: . Koukala jsem, že jsi z Klatov, my máme nedaleko chatu - v Hnačově. Tam je v létě vždy tak kásně :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka