Deníček uživatele ma-us

06.02.2009

Ahojki, mám takový hrozně blbý dotaz, ale radši se zeptám, protože se docela bojím. Dne 15.1.

Ahojky, po císaři krvácíš úplně stejně jako po normálním porodu v rámci běžného šestinedělí. Já jsem zezačátku dost krvácela, pak už tak normálně jako při menses, ale při kojení vždycky víc. Jsem taky po císaři. Jsi chvíli po porudu, je normální, že krvácíš. Papa :a: Ale jinak, kdyby se ti to nezdálo, volej radši Dr. :a:

..nejdříve gratuluji k miminku :c: I já jsem rodila císařem ve 33+3 a máme Nikolku :c: :\x: Ale k tomu krvácení...myslím že je to normální. Tím jak saje,tak se ti stahuje děloha do původního stavu a čistí se. Nikolka ti tím vlastne pomáhá...Já krvácela 2 měsíce,pak jsem chvilku špinila a pak nastoupila regulérní mentruace. Sice jsem myslela,že když kojím,tak si od ní ještě odpočinu,ale bohužel....kdyby se ti to nezdálo,tak radši dojdi k MUDr,ale myslím, že je vše ok. Měj se krásně a ještě jednou všechno nej holky :girl: :a:

In reply to by JMyska

dík za uklidnění... člověk nikdy neví jak je to poprvé tak se všeho bojím.... Jsem asi extremně citlivá mamča :-) Taky gratuluju k Nikolce. pa holky

20.12.2008

Ahojki tak jsem tu minulý týden psala jak mě všichni doktoři strašili, že je mimi moc malinké a že budu muset zřejmě do nemocnice.

Ahojky.No vidíš,my to říkaly,že bude všechno v pořádku.Já byla na ult.včera a malej má 1940g.Napsali mi tam 33tt.dnes už 33+1.Tak dpufám,že není moc velkej....Papapa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dík a kolik pak váží tvoje mimi a je vše o.k.? Myslím, že máme shruba stejný termín porodu ne? já mám 8.2. podle PM

ahoj a kolik ste meli pred týdnem, mě nikam neposlali ,ale je mi divny ze v 32 tydnu sme meli jen 1415g to znamena jak nam rekla 1-tyden minus a co je to za vystereni to velometricie?boli to?díky za odpoved

In reply to by Micutka

tak před týdnem jsme měli 1270g. Takže oproti nám máš trošku náskok :-) a nám říkali minule 3 týdny mínus a teď už jen o týden mínus podle menstruace. Velocimetrie je vlastně ultrazvuk dohromady s vyšetřením srdíčka... Nebolí to, je to jako ultrazvuk jen mimi vidíš a slyšíš zároveň. Tak ať se vám daří a přibíráte co nejvíc :-)

13.12.2008

Ahojki, jsem úplně na dně... Ve čtvrtek jsem byla na poslední utz ve 32. týdnu a bohužel to není dobré... mimi je maličké, váží jen 1270g. Kolik vám vážili miminka v této době?

Ahoj,ja jdu na posledny ultrazvuk vo štvrtok.Tak som zvedava kolko kíl ma naše prďolátko.Pribrala som za cele tehu zatial 11,5Kg podla toho čo si ma váži pani Doktorka.Miminko mam už cez dva mesiace dole hlavičkou a dufam,že sa už naspatek neotoči.Držím Ti palečky at je všetko v pohodičke.Pá

Ahoj já to mam zase opačné mě malá vážila ve 31 týdnu 2200g ale doktor říkal že to není zas tak hrozné ale prý může mít až pět kilo.Tak jsem zvědavá jak já budu rodit takového mamutka.Já mam zase se hodně hýbat a přibrala jsem 20kg a jsem ve 36týdnu a stou halvičkou to mam stejné ještě se mi taky neotočila.Tak já nevím příští týden jdu do porodnice na kontrolu tak jsem zvědavá co mi řeknou.Ale kamarádka byla ve 36 a její malý vážil 1700g a taky si myslely že bude maličký a tedka porodila malý měl 3200g takže neboj on ještě přibere. :a\|:

vubec ne neboj, posledni mesic mimi pribira 200g tydne, to dozene. Do konce 36tt se ma porad sanci otocit. delej si doma denne kocici hrbety, tak alespon 10 min. me to pomohlo. Vubec to neni tvoje chyba, ze je male, to neovlivnis jidlem, vyprdni se na ty, co ti to rikaji, jsou opravdu moc zli, hlavne nebrec, nikdo nema pravo ti do toho kecat.

moc zdravim, ja jsem byla na utz v 31 tydnu a vahu nerikal..pak jsem se ptala, pry asi kilo, tedka jsem 35 a pry asi dve kila a hlavicka porad nahore..toz nevim, male nevypada, ze by se chtelo otocit...sance je, ale pry po 34 tydnu pravdepodobnost, ze se otoci, klesa...a mne teda doktor na vahu nic nerikal...tak nevim...jeste jdu naposledy 19.12 k doktorovi a pak uz do porodnice...a co jinak rozmery odpovidaji? mne teda sedely... jo a pribrala jsem 8 kg, ale myslim, ze tim to neni, mimi si vezme, co potrebuje...

vse bude dobre,kazdy mimi je jiny ja lezim v nemocnici a ve ctvrtek sem mela taky utz posledni.dnes sem pry uz 32tt mi rekla vizita dr.a mame 1630g takze za 14dni nam nelinka pribrala 30g protoze utz sem mela 25.11.a to mela 1600g.takze se neboj mimi krasne pribere.moje kamoska je ve 34tt a mimi jeji ma jako tvoje takze bud v klidu pekne hamej odpocivej na levym boku a neplac.jo a vahu neres vse si bere mimi

01.11.2008

Ahojki, tak jsem byla ve čtvrtek na kontrole u doktorky a moc mě teda nepotěšila... Prý se mám aspoň trochu omezit v jídle, jíst míň jablek, hroznů a všeho možného, kde je víc cukrů.

Já jsem poprvé těhu v 26tt a mám 11,5 kg navíc. Doktorka říká, že je to v pohodě akorát. Nedělám si hlavu z ničeho jiného, než z toho, že to je přeci jenom zátěž na klouby. Ale jím na co mám chuť. :hu: :-) myslím, že 7 kg není vůbec moc! Vem si, že jsi už v 6. kalendářním měsíci :||): Tak ještě 3 budeš přibírat no, a pak to zase u mimíska vyběháš a vykojíš neboj ;-) Měj se krásně :dance: :a:

Jsem ve 26 týdnu a mám nahoře taky 7 kg. A skoro jako ty, že nejdřív nic a v září a říjnu to šlo najednou. Neřeš to a jez na co máš chuť a hotovo. Já si to teď užívám. Jím a je mi fuk kolik přibru ať si doktoři říkají co chtějí:-)).

Ahojda já jsem v 25tt a přibrala jsem 13kg, tak ti tvých 7 závidím :D je pravda, že jsem to přibírala průběžně.. Doktorka mi nic neřekla..

doktorka říkala, že bych měla max. přibrat 11,5 kg. Nyní jsem 25 tt a mám 5,5 kg a užky jsem nad křivkou. Jenže si myslím, že je to individuální, ale všechny brožury nedoporučují přibrat více jak 13 kg za celé těhu. Ale je to jen o shazování po porodu, miminku to asi neublíží :k: A ovoce se má jíst jen dopoledne, protože je tam opravdu hodně cukru, byť ne sacharózy, ale fruktózy. Spíš by se měla vynechat bílá mouka, smažené a klasické sladkosti. Ale ovoce? Vždyť to čistí organizmus a ještě to dodává energii. Tak nevím... :hu:

Teda,ta je teda naka divna ne??Me pride 7kg v 26t uplne idealni,vubec bych to neresila!!Ja jim denne asi taky tak 5 jablek a myslim ze kdyz ti to chutna tak proc ne??lepsi nez naky sladkosti kde sou sami umely barviva a tak..

16.10.2008

Ahojki,

Ahoj s manželem jsme byli dnes v Tuchlovicích. Amusim říct, že jsme byla moc spokojená. Povlečení dvoudílné 330 aje kvalitní a prostěradlo je taky dobrý. Tak mrkni na www.batolako.cz

16.09.2008

Ahojki, tak jsem včera byla ve Zlíně na ultrazvuku,protože mi vyšly pozitivní triple testy... A tam mi řekli, že je vše v pořádku :\x: Tak mám takovou radost...

Tak to je skvely, ze ti UTZ vysel dobre :qu: S tim posouvanim terminu si nic nedelej. Ono je to tezky. Co doktor, to nazor a hlavne si myslim, ze nakonec si mimisek rekne stejne sam, kdy se na ten svet podiva. A nejaky predpovedi doktoru... Tak at jde vsechno uz jen tak, jak ma :k:

to je super.gratuluji k dobrým výsledkům. :qu: Mě taky ze začátku pořád posouvali termín.Ale naopak.Začala jsem na 21.2. a teď ho mám už na 12.2 :) :h:

to ti moc preju a gratuluju k vybornym vysledkum :) je to skvele!!!! miminko je asi mensi a proto ti posunuli termin, ze neodpovida tydnu tehotenstvi, ale to vubec nic neznamena, to je spis pro jejich orientaci. Aspon me to tak bylo vysvetleno :)

To jsou skvělé zprávy.Zdraví je nejdůležitější a ten strach o miminko je hrozný.
Moc gratuluji a přeji bezproblémové těhu. :a:

04.09.2008

Ahojki všem, zrovna jsem se vrátila od doktorky a mám strašný strach... Minulý týden jsem byla na odběry krve v 16.

Ahoj,nám testy vyšli pozitivně,na UV bylo vše v pořádku a tak nas na ty krevní testy poslali ještě jednou a dnes mi oznámili výsledek negativní :qu: Tak pevně věřím,že natom budeš stejně jako já.DRžíME PALEčKY :a:

Ahojky vím čím procházíš já mám stejný problém.Čeká mě konzultace v Praze popřípadě odběr plodové vody.Je to aspon pro mě těšká situace nebot se bojím ale jsem si jistá že když to zvládli jiný tak mi taky a bude to vše v pořádku.Tak se neboj.Držím Ti palečky at ti to dopadne dobře.Wenndy

Dík všem za odpověď a uklidnění... Hned je mi trošku líp... Já vím, že pravděpodobnost je docela malá, ale dokud to nebudu vědět jistě tak moc klidná nebudu.. Snažím se, ale... Dnes jsem si volala do Zlína a objednali mě na 15.9. tak do té doby to musím nějak přežít... Ještě jednou dík za útěchu

Ahojky neboj se je nás opravdu hodně co už to máme za sebou .Na ultr.ti řeknou víc ale ani odběr vody není hrozný dá se to přežít. Takže hlavu vzhůru a bojuj stojí to zato.Držím palečky .

neboj já taky měla špatné výsledky tripl testu a poslali mě na kontrolní ultrazvuk a vše bylo OK a mám krásného zdravého chlapečka. Taky jsem byla na nervy ale doktor mi řekl, že nic že mám malou pravděpodobnost že kdyby byla větší tak mě rovnou pošlou na odběr plodovky takže ty to máš taky tak takže neboj vše bude v pořádku

22.08.2008

Ahojki, není tady někdo z okolí Vsetína???

že jsem našla další vsetíňačky... Třeba se někdy seznamíme i osobně i s našima mimískama... Hned se mi bude líp usínat :-)

22.08.2008

ahojki všichni, chtěla jsem vás poprosit o radu. V pondělí jdu na ultrazvuk v 16. týdnu a na krevní odběry. Jdu sice hned po ránu, ale nevím jestli můžu jíst před odběrem krve nebo ne.

Pokud jdeš na odběry krve (genetiku) což je určitě ono, tak jíst můžeš. Mě to řekla i doktorka. Jsem totiž objednaná až na 10hodinu a to bych opravdu asi nevydržela.

Ahoj.Řeknu ti to tak.Mě ty testy taky teprve čekají a určitě se najím,protože bych tam asi padla.Musím se ráno nasnídat,jinach by mi bylo zle.pokud to jídlo někomu nedělá problém,tak doporučujou hlavně hodně pít,než jdeš na odběry,aby to dobře teklo......Držím palečky......

Tak dík za odpovědi, tak to se pořádně nadlábnu :-) a snad nedostanu nadáno... pak se ozvu jak to dopadlo :-)))

já jsem normálně snídat mohla, snídat jsem nesměla až jsem šla na odběry krve kvůli cukrovky. Kdybys nesměla snídat, tak by ti to sestra určitě řekla.

13.08.2008

Ahojki,jsem tu dnes poprvé :a: Jsem ve 14. týdnu, ale mám takový pocit, že kdybych neměla průkazku tak ani nevím, že jsem těhotná...

Ahojda,ja bych taky nevedela,kdybych nemela prukazku,ze jsem tehotna,sice mi je rano spatne,ale nezvracim. . .pristi tyden v pondeli jdu taky na odber krve jestli je vse v poho(15tt),ja kdyz jsem byla dneska u doktora(14+3tt),tak me jeste dal vnitrni. . .

Ahoj, bud rada, ze ti nic neni. Ja jsem v 18tt a taky si vubec nepripadam tehotna. Kdybych nemela fotky z ultrazvuku, tak tomu ani neverim. Neni mi vubec nic!! Az minuly tyden mi trochu zacalo rust brisko, ale vypadam spis tlusta nez tehotna :-} Vubec nemysli na to, ze je s mimi neco spatne, neni, je mu fajn. Hlavne se nestresuj, to mu ublizuje. Pekne vsechno v klidu a uvidis jak ti bude v brisku krasne rust...

Ahojky, vítám tě mezi námi a gratuluji k těhu :one: :qu: Ultrazvuk by ti už měli dělat přes bříško a něco se i pozná. Ale vše poznají z krve a kdyby něco, tak z plodovky (ale to je většinou jen pro uklidnění, když není krev úplně O.K.). Tak si užívej krásné, bezproblémové těhu a neboj, i to bříško brzo bude :s: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka