Deníček uživatele lussi

02.12.2013

Ahojky chci se s vámi poradit jestli by mohlo jít o šestou nebo pátou nemoc.Ve čtvrtek večer měla Adelka (1,5roku) teplotu a zvracela,v pátek zvýšená teplota,v sobotu se osypala a už bez teplot.jen stále neměla chut k jídlu,uplakana,unavená,nevrlá.Nejvíc měla pupínky na pipce a zadečku,pak nožky a od neděle i na rukách a jen pár u pusy.Pořád si ukazovala na pipku,měla jsem za to že ji to pod plíno

Je to šestá nemoc?

Ahoj, já bych to na šestou netipovala, to jsou pupínky na bříšku a trupu. Ale zřejmě to bude něco příbuzného. My měli tzv. "ústa, ruka, noha" a to měl v pusince a na ploskách ruček a nožek ...

my meli sestou nemoc kdyz nam bylo ca. pul roku, 3dny horecky ctvrty den vubec nic paty den osypana a sedmy den osypani skoro pryc ;) ale podle fotky bych to na sestou nemoc typla

15.12.2012
Jak Áďa roste :)
Jak Áďa roste :)
Jak Áďa roste :)

Je krásná a moc šikovná. Naše Rozárka je líná. V 9,5 měs. ještě ani nelezem a ani se neplazíme. Přetáčení už jí vůbec nebaví.Záčíná sedět a krásně chodí za ruce. Všichni mi říkaj, hlavně ať nesrovnávám . Snad to vše doženem. Měj te se krásně ....pa pa.

jé, vy máte vlásků :qu: a já si říkala, že malej je vlasatej (proti holce, ta byla jak koleno :s: ), ale kam se hrabeme na vás :girl:

20.10.2011

Ahojky milé květňátka,u dr jsem byla v pondělí a to jsem byla 8+3 a dle utz 7+6,vše je v pořádku,vypsali jsme průkazku a za 3 týdny jdem zase na kontrolu.První odběry mi prý budou dělat

Tak to gratuluji :-)
já byla na poradně v pondělí a taky jsem dostala průkazku,byla jsem 10+4tt a brala mi hnedka 6 ampulek krve na různé testy a krev budu dávat každou poradnu :-) tak je zvláštní že ty až v tom 16tt . Opatruj se :-)

Ahoj a gratuluju. Zajimavy sen o zabach:-) Co bych za nej dala :c:
Me brali tez krev hned na prvni kontrole a to na krevni skupinu a toxoplasmu, HIV aj. Ve 12 tt jdu na NT screening (neni hrazen pojistovnou). Toto same jsem jiz absolovovala pri prvnim tehotenstvi.
O hladu mi ani nemluv... :pig: :pig: :pig: Doufam, ze jen nepriberu tech 25kg jako u prvniho, ikdyz jsem mela "startovaci" vahu dost nizkou :€O:
Hodne stesti :€O:

10.10.2011

Holky tak za týden už budu v poradně,poprvé,tak doufám,že bude vidět srdíčko.Moc se těším,ani si nepamatuju jestli už mi budou brát krev nebo něco.Dr jen říkal,že vypíšeme průkajd

ahojky, tak já si jdu pro průkajdu v pátek a mám to i s krví a močí a těším se na další obrázek :cc): takže tě možná taky čeká krev jestli Ti říkali at přijdeš na lačno tak určo:-) já jsem dnes 10+0tt.Taky jsem si říkala, se snad nedočkám,ale uz to snad vydržím:-) tak uvidíš,že |Ti to čekání taky uteče:-) tak pohldte pupíky:-) :€O:

Ahoj, tak já měla posl. ms 17.8. a dnes jsem 7+6 dle utz, takže zítra začínáme už 9.týden, no je to možné ?:-) a ve čtvrtek jdu taky do poradny. na první jsem byla skoro už před 14ti dny, tak jsem zvědavá, jak mimiško vyrostlo. Mě už krev brala a to na protilátky, krevní skupinu a cukr. já myslím, že už srdíčko půjde moc hezky vidět, já byla na tom první utz 6+2 a už krásně tlouklo. tak držím palce, ať doneseš jen samé dobré zprávy. a my také čekáme druhé mimčo :-) a je mi zle..

gratuluju, mě čeká první poradna s průkazkou tento čtvrtek :\x: mám slíbený odběr krve na testy v prvním trimestru a asi i na ty běžné, co se dělají většinou už na první návštěvě, ale u nás se dělávají raději později.. Jestli mi tej krve vezmou moc, tak to se mnou asi sekne, mám smrtelně nízký tlak :s:
Máš to už jen týden, to uteče, neboj :one: já mám od poslední kontroly 20 dní a pomalu mi z toho začíná hrabat :///: strach je strach, co si budem povídat :00:
kolik tt jsi? a máš nevolnosti nebo nějaké jiné těhu příznaky?
pohlaď pupík :€O:

In reply to by Peťule..

No já měla ms 19.8. měla bych být 7tt nebo možná 8tt nevím přesně :-) A ty čekáš první mimčo?My druhé,ten nízký tlak mám nejspíš taky,při prvním jsem měla a ted jsem ještě neměřila,ale hrozně se mi často motá hlava,je mi zima a bolí mě hlava,nějak nevím co s tím,ale jsem strašně utahaná a nevim z čeho :-) jinak mi je blbě občas,ale nezvracim.Co ty jak se cítíš?Já mám taky strach,hlavně už chci vidět srdíčko.

In reply to by lussi

neboooj, srdíčko už vidět bude :h: zvlášť jestli se cíítš jinak, tak je 100% všechno v pořádku :one: Na tlak mi doporučili hodně pít - "rada nad zlato", akorát mě z toho pak bolí žaludek :€\€: Tak jen tiše trpím v posteli a čekám až to přejde, ale pomalinku se to lepší (jsem 9+5tt dle posledního UTZ)
Koukám, že máš doma už krásnou dcerku :girl: my čekáme první.. ačkoliv, jak se to vezme, před dvěma lety jsem musela na revizi.. No nicméně teď už máme srdíčko potvrzené :h: ale jsme o 6 dní podle posledního UTZ menší, než podle ms - taky vím přesně proč :///: :*O*: Dr. se usmíval a říkal, že teď je všechno v pořádku, a tak mě objednal až za víc jak tři týdny :00: První den jsem byla ještě v pohodě, ten další jsem už začínala šílet, že je to dlouhá doba a co když se něco stane atd :///: "Naštěstí" jsem skoro dva týdny proležela v celodenní "kocovině" a to mě trochu uklidňovalo, že je to snad v pohodě.. Pak mě přestaly bolet prsa, tak jsem zase začala hysterčit :///: No ale předevčírem zase začaly, tak jsem víc v vklidu :s: Je to děs ty začátky :s:

28.02.2011

Ahojky tak jsme o víkendu slavili,dortík moje prácička,snažila jsem se :-) Z dárečků byla Eliška nadšená a moc se ji líbila vláčkodráha.Už je to velká holka,strašně to utíká...Ako

Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)
Tak pár foteček z narozenin a jen tak :-)

Ahojky. Malá je krásná princezna. V těch šatičkách jí to moooc sekne. :)
Dortík vypadá krásně. Hned bych ochutnala. :) super že dáreček se líbí a má z něj radost.
Však ona se jednou na ten nočník naučí. :)

tÝÝ JO, krásnej dortík, jsi šikulka :one:

Vláčkodráha vypadá dobře, u nás byly nejlepší gumáčky ;-)

20.02.2011

Akorát moje Eliška moc modelka nebude,vždycky zavírá očka při focení :-) Holky nevíte jestli příze Kája má barvičky něco jako khaki?

Bekovečka pro naši kamarádku na modelce Elišce :-)
Bekovečka pro naši kamarádku na modelce Elišce :-)
Bekovečka pro naši kamarádku na modelce Elišce :-)

moc pěkná :one: :qu: , koukám, že fialová frčí všude :\x: . S Kájou neporadím, ještě jsem jí nezkoušela, ale jak píše Adélka ...

Šikulka, povedla se :one: S toupřízí nevím, dělám s ní teď poprvé, ale vzorník najdeš určitě na stránkách výrobce nebo ho má 100% někdo na MMB.

28.01.2011

Ahojky holky,pár foteček mojí princezny,už je to velká holka brzo jí budou 2 roky a já přemýšlím nad nějakým tím dárkem,pořádně nevím co tak jestli máte někdo nějakej tip...fotky

Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček
Tak přidávám pár foteček

Ahojky, fotečky parádní ;-)
Jinak ohledně dárku, my jsme koupili tříkolku od fa Smoby,chtěli jsme ji koupit později-Jaro/léto, ale bohužel pak už není dloho k čemu by ji dostala, páč má svátek až na konci listopadu.Takže ji dostane teď k narozeninám 5.2 a zatím bude trénovat v obýváku :-D.Je to s tím madlem, že ji budeme moci vézt, když nebude zvládat šlapat, nebo bude unavená.

Ahojky. Hezký fotečky. Malá je hezká princezna. :girl: Týjo a jak jí baví to kreslení na tabuli to je hezký. Koukám dostala moc hezkých dárků, tak to je těžký vymyslet něco takhle zas k narozkám. My koupili modelínu, malovací sadu s tužkou na vodu., kartáček na zuby na baterky, knížku s puzzlema to jí děěěěsně baví. :one:

In reply to by janča a adélka

Ahojky moc děkuji.Jak maluje na tu tabuli to jsme u kamarádka,tak jak jsem viděla že ji to baví tak jsem na dtím přemýšlela,alorát zatím ještě nemá Eliška pokojíček a tak nemáme moc místa nazbyt,bohužel.Taky pak začala cumlat křídy a to se mi taky nelíbí,ona strká pořád něco do pusy.Nad modelínou jsem přemýšlela,tak asi do ní půjdu,to malováni na vodu jsem viděla na netu a docela mě to zaujalo,jak to malou baví?A je to dobrá věc?

In reply to by lussi

Ahojky. Jo jo s tím místem je to děs. Adélka tedy pokojíček má, ale už se nám tam nic většího taky nevejde. :) No s tím ocucáváním se taky děsím u té modelíny. Aby to nechtěla jíst. :) To malování dostane až k narozeninám a ty má 16.2., takže jsem zvědavá jestli jí to bude bavit.

31.12.2010

Ahojky všem,chtěla jsem se zeptat jak často a hlavně čím myjete dětem okolo 2 let vlásky?Malá nemá moc vlásků a má je krátké asi 7cm ale je hrůza ji vlásky česat.Po umytí to je par

Vlásky se cuchaj :-(
Vlásky se cuchaj :-(
Vlásky se cuchaj :-(

Tak my todle mívali taky..a chce to často stříhat ty vlásky...aby zesílili..ted už to nemáme..a je jedno jakým šamponem...právě mi todle říkala kadeřnice..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě to právě říkala kadeřnice...že kdyby jsme jí to nestříhali..tak se jí to bude cuchat dál...U někoho stačí, když to párkrát ostříhá..a není to jenom mýtus..Ty vlasy zesílej..čím víc se stříhá tím líp u malých dětí..pak se jim vlasy nelámou..A mám to potvrzeno i od svých pár kamarádek..které to taky tak měly..Asi máte opravdu hodně jemné vlásky..

In reply to by Alfa

Zatim jsme stříhali jednou,já jsem si právě myslela že to taky pomůže když ji vlásky trochu ostříhnem že to bude lepší ale tedy zatim to bylo k ničemu a hlavně špatně drží u stříhání,strašně se vzteká.

In reply to by lussi

TAk nám to zmizlo až po několikátým ostříhání..a poprvé to brala pěkně u hlavy.. prej ty zkrepatělý že se musí vzít celý...Takže jsme šly pěkně na ježoura od ní..

tohle mel nas Adam taky, tak jsem to vyresila kratkym sestrihem. Ty vlasky se mu cuchali treba pod cepici nebo kdyz se mu zpotila hlavicka - a ta se mu potila docela casto.
Ted je hodne na kratko, ale prece jen, je to kluk, holcicku bych tak neostrihala.
Uvidis, co poradi ostatni.

19.11.2010

Holky tak jsem se pokusila o další bekovku,trochu teplejší pro mojí Elišku.Nechtěla se fotit,dalo mi práci pořídit nějakou slušnou fotku :s: Ještě bych chtěla šálu ale musím koupit

Další bekovka pro mou holčičku
Další bekovka pro mou holčičku
Další bekovka pro mou holčičku
Další bekovka pro mou holčičku
Další bekovka pro mou holčičku
03.11.2010

Ahojky holky tak jsem vám chtěla ukázat moje pokusy o nějaké výtvory,ještě chci k čepičkám udělat šálky.Ta bekovka je pro kamarádky holčičku,jinak mi pořád moc nejdou kytičky,neví

Moje pokusy
Moje pokusy
Moje pokusy
Moje pokusy
Moje pokusy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka