Deníček uživatele Lusinka

02.07.2008

Dnes vstupujeme do 10.týdne. Včera jsem byli na UTZ a byl tam vidět mimísek a tlouklo mu srdíčko. Byla to nádhera.

Tak to gratuluju :) A počkej až začneš mít pohyby a bude ti růst bříško, to je teprve paráda :) Držim palce ať ti odběry dopadnou dobře a vůbec ať jsi v pohodě, užívej si to :) :a:

18.06.2008

Tak už jsme zas o týden starší. Je nám 8tt podle PM. Jinak jsem stále unavená,bolí mě prsa a moje celodenní nevolnosti mě stále pronásledují.

Ahojky tak ti gratuluji k dalšímu týdnu a stěma bolestma prsou a nevolností jsem měla taky.Boleli mě pořád prsa a nebylo mi nějak dobře.Ale nezoufej ono to koncem 14.týdne přejde.Je to sice dlouhá doba, ale budme statečné.Pa a opatruj se :c: :c: :c:

gratuluji k dalšímu uspěšnému týdnu. Nevolnosti brzy ustoupí a ty si to budeš moc užívat se vší parádou a neboj malinký bude vnaprastém pořádku

Neboj, určitě všechno v pořádku bude. Taky se vždycky nemůžu dočkat až tu naší prdelku zase uvidím.

Hlavně si toho, že jsi těhu moc užívej. Co by jiné holky za to daly. Přeju aby bylo všechno v pořádku.

gratuluju určitě bude všechno dobré, a nevolnosti já mám ještě teď ale naštěstí jenom někdy a hlavně večer :( Tak ať tě to brzo přejde ;) Vendula

11.06.2008

Dnes vstupujeme do 7.týdne,poslední dobou mě začíná být pěkně zle od žaludku. A už se nemůžu dočkat 1.7. kdy půjdu na UTZ a uvidím už snad svoje miminečko.

Ahojky tak to gratuluju k těhotenství já jdu taky 1.7. na kontrolu ale bez ultrazvuku jsem v 16.týdnu.Tak si potom nech udělat fotečku miminka a budeš ho vidět pořád.PA :cc):

Ahojky,
ať ti to tedy rychle uteče. Já už jsem se dočkala a dneska jdu na utz, ale až odpoledne, tak se to vleče ;) A o nevolnostech ani nemluv. U mě teď pořádně propukly (jsem 9tt) a je to tedy síla. Ale to vydržíme :) :a:

my dneska načínáme 6. týden, taky jdu k doktorovi později, až 30.června, ale máme se na co těšit, co?

05.06.2008

V úterý 3.6.2008 jsem byla poprvé u doktora,podle ultratvuku jsem těhotná, 6tt.,je to malá tečka a měří 8,4mm. Jsem šťastná ale zároveń mám strach že se to nepovede.

Ahojky na takové věci nesmýš ani myslet musíš věřit, že bude všechno ok :one: Přeju ti krásné a bezproblémové těhotenství pa :girl: :girl: :girl:

janka.82

Proč by se to nepovedlo? Máš nějaké problémy? Musíš věřit. Jinak Ti samozřejmě držím palečky.

Moc gratuluji.... a na to, že se to nepovede vůbec nemysli.Tak ať pěkně rostete.... :one:

05.06.2008

V pátek 30.5.2008 jsem si udělala test - byl pozitivní!!! hurá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka