Deníček uživatele LUS

24.03.2010

Ahoj,má někdo zkušenost s Chůvičkou+monitorem+teploměrem Reer?Dostala jsem poukaz na slevu,tak váhám zda objednat nebo ne,chůvičky ještě nemáme...díky za názor

02.02.2010

Ahoj chci se zeptat jakou kupujete velikost oblečení 56 nebo 62?Každý mi říká,že ta 56 je zbytečná..Dík :a:

ja mela 2kousky 50)tu sme nevyuzili),asi 5kousku 56(pustili nas asi po mesici a maly ji mel asi 2tydny)
a pak uz jen 62ta nam vydrzela asi mesic a pak uz sme sli do 68 na 3mesice a tetka uz mame 74,je nam 5,5m
takze urcite nic nezkazis kdyz budes mit aspon neco od kazde velikosti,ale zadne horentni mnozstvi
:a:

my jsme 56 vyuzili do 2 mesicu a ze zacatku ji byla i dost velka. a never moc odhadum vahy pred porodem, u nas se sekli o kilo ;)

taky se přidávám k názoru, že záleží, jak velké miminko porodíš. Naše Johanka byla průměrná - 49cm a 3150g - a 56 začínám vyřazovat až nyní, kdy jsou jí 2,5 měsíce.

ahojky zbytečná není jen toho nekupuj moc,já u prvního měla koupené dupky do porodnice vel 52 a malej měl 3,80 a54cm jeli jsme s rozeplými a čepičku měl jak trpaslík ani ji nedopl :///: :00: no babička nakupovala a brala míry podle nás :///: :///: a tet mě dr.zase staršil s obříkem a já neměla vubec nakoupenou vel 56 jen 62 a broučkovi bylo vše větší tak jsme pak kupovala pár kousku 56 po porodu :) malej měl 3,47 a 50cm

Já po zkušenosti s prvním mimčem dokoupila do výbavičky pro druhé vel. 50 :s: Za dva měsíce uvidíme, jestli zbytečně nebo ne.

14.01.2010

Ahoj,máte někdo zkušenosti s kočárkem CAM MB X6 TRIS?Díky za radu :)

Ahojky, nejprve se mi líbil...ale nakonec jsem ho po radách maminek nechala plavat... Nemá kolečka do terénu, má je jen plastová a s tak málo vytlačeným vzorečkem, že by se fakt dal používat jen v létě a po městě.. Sice bydlíme v Praze, ale vzhledem k tomu, že nebudu jezdit jen po centru a obchodech, potřebujeme normální kočárek jak do města, tak do terénu.. ;) Na oko vypadá hezky, ale prakticky to zas prý není nic extra.. ;) Ale třeba se najde nějaká jiná maminka, která je s ním max. spokojená... Zkus si najít, kde ho mají v kamenné prodejně a jdi ho omrknout naživo! :) Hodně zdaru při vybírání a šťastnou ruku! :)

14.10.2009

Ahoj,tak jsem dnes byla u Dr.,těhotenství je potvrzené,podle ultrazvuku je to odhadem 5-6 týden,zatím mi předepsal Utrogestan a za 14 dní se mám přijít ukázat zda už bude vidět srdíčko.

Taky se přidávám ke gratulacím a přeji Vám oběma hodně zdravíčka a at je vše v pořádku,hlavně odpočívej a těš se z toho malého zázraku :c:

14.10.2009

Ahoj chci se zeptat,zda je normální mít na jedné straně břicho větší než na druhé?Dnes jdu k Dr.

Ahojky,tak to nevím..ale mě třeba pobolívá více na pravý straně..jsem po slepáku,tak si myslím,že to má souvislost.Tak držím pěstíky at to nic není a dej vědět jak jsi dopadla u dr :)

05.10.2009

Ahojky,tak jsem testovala dnes ráno..poslední menstruace byla 24.8.

Asi se zadařilo :-)

Já jsem taky brala antibiotika a měla jsem strach, ale pak manžel volal na genetiku do Prahy a tam mu řekli, že tenhle druh nevadí (bohužel už nevím co to bylo, je to 6 let zpátky). Ale být tebou, tak nemám vůbec strach a těším se na mimi. Miminka musí být v prvních týdnech dost odolná, protože spousta maminek přeci vůbec neví, že jsou těhotné. Gratuluju.

In reply to by lucca

To máš pravdu,že by měly být dost odolná,snad to moje bude :) Já jsem brala 7 dní Augmentin a pak 5 dní Biseptol,to jsem ještě netušila,že bych mohle být těhotná..Děkuji :dance:

testik je krasny,jen tak dal,a stim dr.ti neporadim,ja jsem šla 3tt,po vynehcne ms.aby viděla hned :h: ,ale byli to nervy,často jsem testovala,tak diky tomu jsem viděla že mimi tam je,ale jeto jen na tobě,fazolka by tam měla byt vidět :qu:

Všem moooc děkuji :qu: doufám,že bude vše ok,snažili jsme se od července.Myslíte,že už můžu navštívit Dr.?

29.09.2009

Ahojky,jsem tu nová,s manželem se snažíme o miminko od července,v srpnu byla nádherná dovolená u moře 14 dní a nic..Je tu někdo kdo má cyklus 35 dní?Díky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka