Deníček uživatele Lulu

28.09.2008

Ahojte, chci se zeptat...pristi tyden mi zacina posledni tyden sestinedeli :///: huraaaa ,tak bych rada vedela,jak je to se cvicenim po cisarskem rezu...jake cviky muzu a nemuzu a jestli muzu cvicit

07.09.2008

Ahojte, potrebuju poradit..pred par dny jsme mela zanet leveho prsu,ted uz teploty nemam, zanet taky na ustupu,ale mam uplne skaredou ragadu na bradavce, tak nevim....mam dale normalne kojit(kojim s k

tak když kojíš s kloboučkem, tak dítku to nevadí, spíš jestli to nebolí tebe. když ne, tak bych normálně kojila a kdyby to bolelo, tak bych odsávala, ať prso neexploduje. jo a prý je dobrý ty prasklinky mazat bepanthenem.

In reply to by Tesa

diky, bepanthen mi bohuzel nevyhovuje, mazu nejakou mastickou na bazi vazeliny....no ani to neboli,ale zacne to krvacet a mlicko s krvi male asi chutnat nebude :( tak budeme odstrikavat, doufam,ze se to brzo zahoji... :dance:

27.08.2008

Ahojte, tak 20.8.v 5:46 se nam narodila Anna Klara, 3530g,51cm...porod byl no..., "rodili"jsme od uterni pulnoci,o pul treti rano ve stredu mi praskla plodova voda...byla zkalena a male zlobilo srdic

Gratuluju a hodně zdraví. S bradavkama mi rozumím, zatím trpím bez kloboučků a nevím, jestli je mám ještě shánět... Jinak průběh porodu jsem měla podobný jako ty, taky se rozběhl normálně, ale srdíčko při kontrakcích zlobilo a měli jsme císaře. V epidurále.

Gratuluju a hodně zdraví. S bradavkama ti rozumím, zatím trpím bez kloboučků a nevím, jestli je mám ještě shánět... Jinak průběh porodu jsem měla podobný jako ty, taky se rozběhl normálně, ale srdíčko při kontrakcích zlobilo a měli jsme císaře. V epidurále.

18.08.2008

Nazdar holky, hlasim,ze jsem stale cela :///: ...uz se tomu muzu jenom smat....mela jsem dneska nastoupit do porodnice,ale poslali me domu....mala sice uz naleha na vchod,ale porodni cesty nejsou ote

Tak já jdu do porodnice zítra, ale nepočítám s tím, že by si mě tam nechali. Zátka mi začla odcházet dneska, takže já si tu pannu asi opravdu vyrodím :s:

chudáčku malej :!k: ty jsi nato jako já :00: :00: já jdu už zítra konečně do porodnice na křivku-poslední a bud tam už zůstanu a nebo nástup ve středu ráno na vyvolání..tak už aspon něco pozitivního..zátku nemám od minulé soboty,sotva lezu,maliník piju,sex taky byl,ale nic se neděje..dnes jsem podle poslední MS 41+4tt a podle UZ jsem 41+2tt..už jsem n akonci svých sil a apřesně jak říkáš,čekám ena Lvíčky a aby to nebyly panny :!k: :!k:

11.08.2008

Nazdar holky....Tak jsme stale 2in1...byla jsem dneska naposledy v poradne a pani doktorka nas nepotesila..cipek porad 2cm, hlavicka se dolu netlaci..ch jo,mala si asi da na cas....no a pokud neporodi

úplně tě chápu já jsem dneska 41+1 a na vyvolání jdu zítra, žádná rada nám nepomohla vyhnat mimíska dřív tak přeju víc štěstíčka :-)

žádné slzicky, ty to určitě zvládneš :) ještě :) máš před sebou týden a to se může stát cokoli :s: :s: :s:

06.08.2008

Dobre rano preju vsem....tak uz dva dny me boli brisko,jak bych mela dostat mensez...a o tvrdnuti a poslickach ani nemluvim,kvuli tomu ani nemuzu spat :'zz): no a vcera koukam, ze ze me odchazi hlen,

tak tady pribude dalsi stastna maminka? :///: no uz bud na sebe hoooodne opatrna, at se ti to treba nerozjede v tom kramu :s: :a:

23.07.2008

Zkusim sem dat fotku obrazku,co nakreslil male manzel v pokojicku,dneska to vybarvovali i s tchyni..ja si ani nevrzla :(.....

To je pěkný :qu: , ten tvůj je ale šikovnej. :one: Něco takovýho bych chtěla udělat malýmu, ale až bude větší a bude mít vlastní pokojíček, jenže já neumim malovat a ten můj už vůbec ne :§) Tak to pak asi budu muset řešit jinak. :00:
Já sem taky dneska začala 38 tt :a: , ale na únavu zatim nebyl čas, nejdřív sem byla kontrole a pak běhala po krámech a dokupovala ještě drobnosti co mi chybí. :cc):

Krásné - umí i auta :? :00: ? Že bys mi ho půjčila :c: :s: Ale vážně- závidím šikovného manžílka - je to SUPER :one: :one: :one:

03.07.2008

Ahojte...tk jsem dneska byla v poradne..jsme v poradku,brali mi krev a vyter...porad mam cipek 3cm,a to jsem tak nejak doufala,ze by tim vedrem mohla mala chtit jit ven driv,ale nechce se ji :D a me t

:a: :a: :a: ...Lulu,neboj bude hůř :s: Zrovna dneska jsme to s kámoškou,která rodila týden přede mnou řešily,že díky bohu,že jsme se s těmá báglama tahali přes zimu..v tomhle to musí být fakt děs!! :\/:
...kačátko :c:

In reply to by osklive.kacatko.2

:a: :a: :a: hehe,to mi ani nerikej :s: uz ted mam problem vyjit schody do jednoho patra a zajit na nakup do mesta...mi pak pripada,jak bych usla x km,jak me boli nohy :s: ... se necham zavrit do lednicky a probudim se az budu rodit :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka