Deníček uživatele Lulinka_9999

04.05.2009

Zdravím Vas

já zase slyšela,že se mají vyměnit slipy za trenýrky,slipy prý moc stahujou,ale je to spíš taková babská rada

Ahojky, takze kvalitu spermii zvysite vit.E a pravidelnym sprchovanim, one casti studenou vodou .......

04.05.2009

Zdravím Vas

nooo, tak co jsem slyšela já bylo, že se má omezit koupání ve vaně jen na sprchu a nedávat si moc horkou vodu... pak je taky asi dobrý nekouřit a nepít a jíst tak nějak zdravě.... ale co konkrétně by mělo pomoct na zvýšení počtu a hemživosti???? to bohužel netuším :(

02.01.2009

Zdravím Vás holky jak se máte po novém roce??

Ahojky no ovu ti ukaze program sam 2-3 dny po ni. Je to spis na overeni jestli ovu je. A pravidlo je zhruba takove ze po 6dnech nizsich teplot prijdou minimalne 3dny vyssich teplot ten rozdil nemusi byt velky staci o 0,2°C tak preju brzke tehu :) a cetla jsem ze jsi silna kuracka tak dari se aspon trosku prestat?

Ahojky ja jsem vysadila v listopadu HA a začly jsme snažílkovat ale zatím bezůspěšně,momentálně mám MS.Díky všemu co jsem kde vyčetla teď beru GS mamavit,můžeš ho brát 3 měsíce před otěhotněním,pak piju kontryhelový čaj,ten je na lepší oplodnění a beru ještě kyselinu listovou.Taky jsem na Wunschkinder.net začla jsem měřit BT kvůli ovu a chystám se vyzkoušet i ovu testy pro upřesnění,už je mám objednané.No až přijde ovu tak nožky alespoň na půl hoďky nahoru,to už dělám delší dobu a chcem poprvé vyzkoušet prstíkovou metodu.Tak snad ti to k něčemu bude a mě doufám taky :girl:

29.10.2008

ahojky všechny snažilky

planujeme s přítelem miminko a potřebovala bych poradit nějaké tipy jak tomu trošku pomoct třeba nějaké čaje,vitaminy a podobně.

děkuji za všechny tipy a rady.S tím alkoholem to neni u mě problem jelikož já nepiju jen kdyz je nějaka oslava narozenin a to jsi dam jednu sklenku třebas vína a to mi stačí jelikož je mi pak po vice alkoholu špatně takže nepiju,a s tím kouřením mám problem jsem v celku silna kuřačka (20 za den) a nemužu prestat asi mam slabou vuli ale zase chci prestat kvuli planovanemu miminku tak jsem chtela poradit nejaké naplasti a podobne ktere Vám trebas pomohli.my teprve tedka budem snazilkovat,je to prvni měsíc co jsem nezacala brat prasky strasne si s pritelem prejem miminko tak doufam že se podari. a Vám taky přeji brzy // čárky

Tak tě vítám taky mezi snažilkama :) . Já jsem teď již 3 měsíc ve snažení, tak doufám, že nám to už brzy vyjde :cc): . Jinak papkej tu kyselinu listovou, ta je nejdůležitější, já taky teď zkouším ten kontryhelový čajík, tak uvidíme,jestli budou nějaké výsledky.
Jinak OVU by měla probíhat uprostřed cyklu, takže pokud ho máš 28 dní, tak 14 den od prvního dne MS by měla být, ale snažílkujte se už 3 dny před a 3 dny po - teda cca od 11-17 dne, nejlépe obden.
Co se týče toho kouření, tak já jsem přestala před 2 roky. Hodně mi pomohli náplasti a cigaretky jsem snižovala postupně, nejdřív 5 denně, pak 3, 1, no a pak už nic. Bylo to docela náročný, ale pomůže ti, když budeš myslet na zrdavé miminko, přečti si i nějaké články, co všechno způsobuje kouření miminku (a taky tobě) - jako motivaci :ww: . Mě taky pomohlo hodně cvičení, místo večerní cigaretky jsem si šla zacvičit aerobik.
Tak snažení zdar a kouření sbohem :a:

Ahojky :a: Vítám Tě mezi námi. Na čištění těla jsou výborné ještě brusinky, ty rozhodně Tobě ani mimíšku neublíží a pomáhají i proti zánětům. Výborný jsou sušený (u kompotů a marmelád si člověk nikdy nemůže být jistý, co v tom opravdu je). A ještě existuje čistící čaj tuším od Lerosu, je moc dobrý. Někde jsem četla, že přestat kouřit by se mělo minimálně 3 měsíce před začátkem snažilkování. Vím, že to není lehké, ale je to víc než nezbytné. Kouřením se do těla dostává tolik škodlivin, že nejen naruší Tvoje zdraví, ale také plodu (a to už od raných stádií), pravděpodobnost vývojových a jiných vad dítěte se mnohonásobně zvyšuje. Držím palce :one: A napiš, jak bojuješ :girl:

tak vitej mezi snazilky :k:
poradila bych Ti vitaminky babyplan,kontryhelovy cajik 2x denne na posilneni delohy - prestat pit az otehotnis, miminku neublizis ale mohl by zpusobovat lehke kontrakce, kyselinu listovou - aby si predesla vyvojovym vadam a snazilkovat hlavne kolem ovu...
zjisti si jestli a kdy mas ovu, plodne dny (kup si ovu testik, mer si teplotu)
ale s tim kourenim by jsem prestala hned, nemyslim si ze k tomu potrebujes nejake podpurne prostredky, zkratka vymen cigaretu za myslenku na zdravi miminka ..jsi mlada a urcite mas nejakou vuli, mozna je to hloupost, ale jednoducho bych si rekla tak a s cigaretama koncim a tak by se stalo, mas to dobre, rozhodujes o tom sama, navic s cigaretama a napr i alkoholem je mnohem tezsi vubec otehotnet. .telo by se melo vycistit od skaredych toxickych vecicek, vsak to bude prvni domecek miminka, tak je treba v nem uklidit....drzim pesticky at to vsechno zvladnes a brzy jsi spokojena tehulinka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky