Deníček uživatele luisiana

17.02.2011

Tak se taky hlásíme do nově narozených miminek. Malejse narodil 8.2. 2011 ve 2:28 s váhou 3,8 a mírami 51 cm. Blahopřeji všem ostatním narozeným miminkám.

Viktorek
18.01.2011

Holky můžu vás poprosit jestli si nevzpomenete kolik vážila vaše miminka ve 37 týdnu těhotenství? paní doktorka mi řekla že je trochu větší, malý má prý 3100. vzhledem k tomu že první naše princezna měla při porodu 3000 tak mám strach aby nebyl 4 kilový, termín mám za tři týdny tak nedokážu odhadnout kolik ještě může přibrat. děkuji moc

ahoj - tak ja nevim, ale rodila jsem ve 37 tt a malej mel 3,9kg:) takze kdybych ho donosila, mel by tak k 5kg a to bych asi nedala:)))))))))

My měli 36+0 2800g, ale doktor říkal, že ani tolik podle něj malý nemá, prý má 2600g maximálně, zítra jdu zase, tak můžu napsat, kolik bude mít 37+0, ale nemyslím si, že máte nějak moc. Na netu je uvedene, že v 38tt by měl mít prcek těch 3100, ale to vše je jen orientační, opravdu plus minus pul kila, někdy se netrefí i o kilo....

Ahoj, já čekám kluka a na přelomu 37. a 38.tt, tedy přesně 37+0 měl prý podle UTZ 3200 g. Doktorka mi ale neříkala, že by měl být nějak veliký, prý je to pořád dobrý a 4-kilový miminko bych mít neměla, však už je to za pár a to už snad nestihne moc přibrat. ;)

08.11.2010

Dobrý den chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s pitím ledového čaje od RAUCH ICE TEA LEMON. netuším jestli v něm není kofein a jestli se v těhotenství vůbec může. děkuji

30.03.2009

Dobré ráno, chci se zeptat jak to máte s dětmi okolo roku v noci. Naše Natálka bude mít za 14 dní rok a v noci se dost budí.

My jsme meli podobnej problem,jak nas videl s postylky,ze tam s manzou lezime tak porad knoural,pak uz rval,chtel porad neco,jednou dudu,jednou cajik,pak zase pochovat a porad dokola a v noci se budil aj 5krat.Tak jsme mu postylku presunuli do jeho pokojiku(to mu bylo cca7,5mesicu) a je klid.V osm vecer ho ulozim,parkrat si stoupne a hulaka,nebo busi do skrinky(ale neplace)nebo lezi a bojuje z polstarkem,nebo si jen tak brouka a natahuje mesicka co hraje melodii az z toho usne,max. v 9 je tuhej.A spime celou noc,nepapame,nepijeme nic, vstavame v 7.Je nam za 3dny 11mesicu. :a: :a: :a:

Nám je 9. měs., už spíme celou noc zkrátila jsem jí spaní přes den a výsledek stál za to ..naspí max. 3hod. za den.. Jindy byla schopná spát i 5hod. a pak se v noci pořád budila..I s jídlem jsme bojovali..a to taky skončilo..udělala jsem jeden den na ní nátlak a od tý doby mi sní, co jí dám .. já jí vyvářela, jak debil..jen aby jedla..ale prostě si ze mě dělala srandu..Už neuspávám..jen jí dám do postýlky..chvilku brečí..a za chvilku spí..taky první den tam stála..a po každé jsem jí dala do postýlky lehnout..od té doby nám spí krásně..dětičky to s náma koulujou..nesmíme se nechat..Já jí dám v půl 8hod. do postýlky a jdu od ní..a malá spí do rána do 6hod..ani už v noci nechce kojit..

Ahojky tak naše Natálka bude mít v nedělo rok, koupeme po sedmé, jak kdy podle toho jak je unavená, potom jí nakojím a u konce kojení mi u toho usne takže do postýlky jí už nesu spící, takže do osmi už spinkáme, jinak se taky večer převaluje a třeba 2x za noc vstávám abych jí dala dudlu do pusiny, jinak spí krásně celou noc, a ráno vstává jak kdy, tak asi o kolo půl sedmé.

09.02.2009

Dobrý večer holky. potřebovala bych radu. naše malá bude za chvíli chodit a nevím jaké botičky ji mám koupit.

z vlastni zkusenosti : doma nechat chodit na boso - v ponozkach (pokud mate doma dlazbu ci podobnou vec tak s protizkluzovma) aaz se nauci stat, a trochu capkat tak koupit kozeny boticky(jedny tu nabizim - http://www.mojetehotenstvi.cz/boty-kozene-vel-18 ) takze radim (i to co my bylo porazeno v obchode s botkama pro deti) takovyhle kozeny - maji i vystelku na klenbicku :) ja sem maly skousela i klas. backurky ale po 5 minutach si je rvala dolu a nechce.... ale v tech kozenych uplna parada capka v nich o 106

In reply to by Johanka a Rozinka

ahojky no jak mas tu novou ikonku tak sem te skoro nepoznala :one: prosim te kde ste kupovali ty boticky jak nabizis?nase mala ty backurky taky nechce nosit ale chodila by porad :s: mame doma dlazbu a plovoucky takze to tu vsude pekne klouze a od nohou ji je pekna zimina takze ted v tydnu se chystam jit hooodne nakupovat hlavne puncochace a ponozky ale musim ji pak koupit na ven naky boticky protoze nez se otepli tak bude urcite chodit tak pak budem upalovat pro boticky na ven.Napis mi prosim te kde ste je koupily a v jakym cenovym rozmezi je tak maj diky moc

In reply to by simipimi

ja je kupovala u nas v Jihlave jednom kramku s botkama - a pohubuji se cca kolem 400kc (capacky) a botky s podrazkou na ven kolem 650kc.... (mluvim o kozenych botkach) jinak papucky kolem 200kc.... jinak ja osobne doma nechavam malou chodit bosou- v teplych fuskach s rotiskluzovou podrazkou ale obcas ji dam i ty capacky aby nevysla z trenikku jinak je davam kdyz jdem nekam a vim ze tam bude chodit - nasteva u kamosky, ci nekde v cukrosce a podobne :)

ahojky nasi maly je 10mesicu a schanela sem ji boticky po doma protoze chce porad chodit byli sme u Bati a prodavacka jen co nas videla tak rikala ze na ni nic nemaj a v jinym meste u bati sme sehnali jen takovy ty backurky http://www.bata.cz/artikl/70617 a tady mas ty ostatni http://www.bata.cz/kategorie/web-katalog-detska-obuv-1-2-roky no ale mala se moc do zadnejch nevesla kvuli nartu takze to byla hruza a jinde nez u Bati tady nemam kde koupit kvalitni detsky boticky tak taky nevim co s tim.Objednat si to netroufnu protoze ji jen tak neco neobuju a nemam poneti kam v okoli Kladna bych ji mela ject koupit boty.Nastesti zachvili bude uz teplo tak nebude uz potrebovat zadny zatepleny jen pevny

já nevím přesně jak se ta značka jmenuje,ale první botky by měli být kvalitní a měli by mít logo širafky,to prej znamená že jsou schválené a vhodné pro děti.Mám dojem,že jsou k sehnání u Baťi :a:

31.12.2008

Ahoj všichni, chci se zeptat jak to máte s těma sluníčkama vy. Natálce je 8,5 měsíců a v noci skoro nikdy nespí.

Tak naše cácorka má 9 měsíců,usíná oklo 19 hod,pak se budí po 2 hodinách celou noc až do rána,občas si vzpomene,že už spát nebude :n: ,tak jsme třeba 2hodiny vzhůru,je to děs,od porodu jsem se ještě nevyspala,byly doby,kdy se budila i po 3 hodinách,ale to už je pryč.Před spaním má kaši,včera slupla 200ml,efekt žádnej :r: .Na bříšku spí k ránu,pak knourá,že chce otočit na záda...je to fakt záhul a pak ti ráno manžel řekne,jé vy jste spali celou noc?,já vás vůbec neslyšel :s: :s: :a: No jo,ti chlapi :00:

ahojky, nemám zkušenost se starším miminkem,nám bude za 14 dní 6 měsíců.a radu?možná tak maximálně bych ti mohla doporučit jí večer pořádně utahat a blbnout s ní tolik,aby padla unávou a neměla cestovatelské sění.jinak asi nevim... co dáváš před spaním za jídlo?dáváš kaši?

In reply to by kacenka.03

jo dávám kaši, ale přestalo jí to stačit a okolo 2 dávám mlíko. jde spát v 7, padne a spí, nijak neuspávám. někdy už o d 11 řve že chce dudlík, pak o půl noci, ve tři a někdy i o půl 5 a vstává o půl 7. no hrůza, už jsem na ni i přes den protivná a mrzí mě to , nemám moc pak sílu si s ní hrát. každý mi říká že jeho děti spí, jen ta moje ne, fakt nechápu. :-)tobě spí celou noc?

22.06.2008

Můžete mi prosím napsat od kdy Vám miminka spinkají celou noc?děkuji

Skoro od narození, probouzí se někdy ve 4, někdy v 5 a někdy v 6. Je to zlatíčko. Spát chodí v mězi 19-20 hodinou.

u miminek je to různé, moje malá spí od20hod do 5 do rána, pak se nají a spí dál až do 9, a takhle to děláasi od 7 týdne

no mě malá, jsou jí dva a půl měsíce spí od 21 do mezi 2 a 4 a potom od 6 už nespí. kamarádka má stejně starou holčičku, a spinká ji od 21-22 do 7-8 do rána. tak nechápu jak to dělá :-)

25.05.2008

chci se Vás zeptat kolik přibraly vaše miminka v 6 týdnech. my 1,8 a nevím jestli nebudu mít otesánka :s: :s: :\x:

My jsme měli po propuštění 3550g a v šesti týdnech 4230g a ve dvouch měsících 4700g..moc nepřibýráme, ale stačí to..:-D

no naše princezna přibrala za prvnich 9 dní doma přes 400 g, takže neboj nebudeš jedinej otesánek :!k: :!k: teď mi tu akorát zas leží u prsu :a\|:

25.05.2008

vůbec mi nejde nahrát k profilu fotku. odkazuje mě to na email na admina. nevíte někdo proč to nejde? díky

30.04.2008

prosím vás o radu, můžete mi poradit jaký prášek si můžu vzít když mě strašně bolí zub, mám 18 denní holčičku a plně kojím? moc děkuji

vem si ibalgin a jestli zase někdo bude psát,že ne tak kecá!!!!!! našla jsem si o tom články na virtuální porodnici na netu..a jestli mi nevěříš,tak si zadej ibalgin při kojení a dočteš se o všem...můžeš jeden.jinka zubaře..at tě to brzy nebolí

prášek nevím, ale kdysi mi tu holky na bolavý zuby doporučovaly žvýkat hřebíček a opravdu to zabírá :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka