Deníček uživatele lucy85

11.07.2011

nedalo mi to a taky jsem to musela zkusit, tak co myslíte :)

moje první práce :)
moje první práce :)
moje první práce :)
moje první práce :)
moje první práce :)
moje první práce :)
moje první práce :)
15.06.2011

našla jsem tento krásný setík pro holčičku, ale bohužel už nemůžu najít tu šikovnou paní, které bych se zeptala na návod.

holky poradíte návod??

holky, nevím, není to moc z blízka, tak nevidím ten spodní vzoreček. Ale ten vršek je fakt jak čepička, začne se retízkem dlouhým podle potřeby (kolem krčku) a pak se háčkují dlouhé sloupky. V první řadě bych přidávala každý, nebo každý druhý, pak každý 3tí atd. Chce to vyzkoušet, každá vlna nebo příze to udělá jinak. Já dělala vestičku se stejným sedlem. No a až uděláte požadovanou výšku, tady je to 7 řad dlouhých sloupků, tak si změříte, kolik je potřeba vynechat na ruce. A pak se podle mne je jedna řada krátkých sloupků (ta zelená), pak jsou jen vějířky, nevím z kolika, ale řeekla bych tak ze 3 DS a další řada je zřejmě 3 DS 2 ŘO 3 DS a podřá dokola. V další řadě uděláte ten samý vzoreček, ale pícháte pod ty 2ŘO z předchozí řady (ale není to moc vidět, tak nevím, ale myslím, že ano)

Ahojky, já jsem do něj zamilovaná už dávno, měla jsem ho v plánu pro malou na svatbu na které jsme byli v sobotu a byla laděná do zelena. Psala jsem osobku přímo autorce, ale bohužel se o návod nechce podělit :\\:

In reply to by Šáruška2

Na můj dotaz mi odpověděla toto:
balerinky jsem dělala podle tohoto návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2890 ale sama jsem si je upravila podle své fantazie. 4epička je zde http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=6389. Jinak co se týče šatiček tak to je můj originál spitvořený návod a ten bych si ráda ponechala pro sebe.
Na jednu stranu to chápu, na druhou mě to mrzí, je to pravdu moc krásné.

15.04.2011

ahojky, jak se tak pořád dívám, jak Vám to holky jde, tak mě docela mrzí, že taky neumím takový krásný čepičky a šatičky a kdo ví co ještě všechno umíte.

Já jsem se podívala na schéma jednoduché čepičky, kterému jsem vůbec nerozumněla, takže jsem si na youtube našla videa návodů jak na to. Ze začátku si vystačíš s řetězovým okem, krátkým a dlouhým sloupkem a nahozením na čepičku a to tam přesně je ;) držím palec

28.03.2011

bližší info a foto pošlu na mail

25.02.2011

Holky je to normální? pořád se třepu zimou a to topíme krbem a sem tam mám malé křeče třeba v bocích. Ale co mě hrozně udivuje, tak takové bublání v podbříšku.

Tak já to tak taky měla.Před MS jsem to ale neznala.Minulý týden to ale přišlo-pro mě novinka,spozdila se mi MS asi o tři dny.Normálně ji mám tak týden a celekm silnou,ted byla slabší a asi jen čtyři dny,pak už jsem jen špinila.Test jsem ale měla pořád negativní,takže tomu moc nerozumím.Taky mě ted chytají záda,co jsem měla i na začátku prvního těhotenství.Ale ten test ne a ne ukázat druhou čárku...:) v podbříšku mě pořád píchá.Tak už sama nevím,co to má být.Tobě ale k těhu gratuluji,snad se i já brzo dočkám...třeba už tam mimi mám,jen si tělo dává načas,aby mi to sdělilo :)

Ahoj Lucy, je to normální.....Při první těhotenství jsem to tak měla taky, klepala jsem se furt zimou a břicho mi bublalo a kručelo taky - ale v podbřišku , takže hlady to nebylo :€Ss€: Jinak teď jsem čerstvě zjistila, že jsem opět asi těhotná a zas ty samé příznaky - furt musím být nabalená, i když se doma topí naplno a o tom podbřišku ani nemluvím, chvilku mě tam bublá, pak zas píchá, pak kručí, tak tlačí.... :€Ss€: :€Ss€:

In reply to by mildapetra

tak to se mi ulevilo, doktorka mi taky řekla, že to nic není, tak jsem klidnější. Jinak gratuluji k těhu, já jsem 5 týden, tak snad bude už vše v pořádku, v prosinci jsem byla na čištění a v lednu samo, tak do třetice snad všeho dobrého :)

25.11.2010

Tak dneska jsem si dělala opětovný test, už to ani nepočítám, kolik jsem za to vrazila peněz a konečně je tam druhá čárka :qu:

čekáme druhé mimiiiiiiiii :)

Ahoj, ja jsem 10+3tt a Martin ma dnes 7 mesicu, vazi 7 kg, stavi se na nozicky, ale jeste nechodi a nejaky mesic to jeste potrva...ma ted navic chovaci obdobi, tak se chovani nevyhnu, i kdyz se partner i rodina snazi mi pomahat, no snad to zatim tomu malemu v brisku nijak neuskodi a pozdeji holt bude muset vic chovat i tatinek.

Ahoj, tak to moc gratuluji :qu: hlavně, ať je všechno v pořádku :) Jsem na tom podobně, první dcerka je květen2009 a květnu2011 čekáme druhý přírůstek do rodiny :) jsem teď v 17tt a občas mě dost bolí pupík, přikládám to k tomu tahání malé (teď jí bude 18m), sice chodí, ale dávám ji do kočárku, do jídelní židličky a vytahuji z postýlky, takže se na to snažím dávat bacha, když je manža doma, tak to vše obstarává on, chci ještě jednu stěnu v postýlce stáhnout dolů ať si může nalízat a vylízat z postýlky sama, prostě, abych si to co nejvíc ulehčila :) Tak dávej na sebe pozor a mimčo ať krásně roste :a:

05.10.2010

holky co děláte nehtíky, museli jste toho v těhotenství zanechat? Akryl asi hodně škodi, ale co gel?? Poraďte ....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale akryl tady dost páchne, to ti nevadí?? Moje švagrová přišla o miminko, doktor řekl, že je to z těch nehtů, tak nevím. Nikdo jinej sem napsat nechce :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka