Deníček uživatele Lucy-M

10.03.2011

6enský prozraďte mi jak toděláte že se vám to hubnutí daří???

Ahojky,já jsem sice po porodu rok a půl a stále kojíme,ale hubnu na www.stobklub.cz a je to super,na tvojí váhu a výšku a počet kil kolik chceš shodit Ti vypočítají KJ,bílkoviny,sacharidy a tuky a ve své podstatě si jídelníček děláš sama :) Jedu podle něj od ledna a mám dole 6kg,nechci hubnout rychle a tohle tempo mi vyhovuje :D

04.03.2011

Ahojky Nehtařky myslíte že má cenu kupovat tuhle frézku nebo je lepší silnější? Já si nevim rady :( Doporučte mi nějakou prosím

Ahoj, já mám tuhle taky ...používám jen ten největší kotouček Ty ostatní se mi zdají na prd ... A mám s ní někdy takový problém že mi ten brousek vypadává, nechce mi tam držet. Ale jinak to stačí ... Jen mít na to nervy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé fakt jo ty otáčky stačí na gelovky? a co akryl?

03.03.2011

Ahojky unorčátka 2011:) Napadlo nás vytvořit video s fotkama všech unorčátek.

26.02.2011

Tak jsem se konečně dostala k tomu popsat taky tu naši slavnou událost- porod našeho zlatíčka Dominika:)

Můj porod Dominička:)
Můj porod Dominička:)
Můj porod Dominička:)
Můj porod Dominička:)
Můj porod Dominička:)
Můj porod Dominička:)

Luci, tak to je fakt krásně napsaný. Úplně jsi mi tím zase připomněla ten můj porod :one: . Uvědomila jsem si ještě jednu věc, nejen, že máme obě Dominičky, měli skoro stejné míry, ale navíc jsme obě rodily 37+6 :€):

Moc hezky napsaný smála jsem se jak čert,jak to umíš popsat :€):
Jsem ráda,že jsi netrpěla a šlo to takhle hezky :C]]:

19.02.2011

Ahojky maminky a těhulky jdu se s vámi podělit o to naše štěstíčko a pochlubit se jak pěkně rosteme:) Dominiček se narodil 27.1. v mírami 2990g a 47 cm, propustili nás 31.1.

Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)
Dominiček- jak roste:)

Ahoj Luci, tak jsem se konečně dostala k počítači. Malej je úžasnej. Vůbec všechny ty naše únorčátka se povedly. S Ivankou jsme nakonec v porodce tvrdly týden, bylo to šílený, zvlášť, když byla pod lampou celej den a mě jí jen půjčily na kojení, bylo mi strašně smutno, zato teď se od ní prakticky nehnu. Chtěla jsem ti tqky poděkovat, za smsky, co jsi mi psala, bylo to moc fajn, takhle komunikovat s váma tetama.

In reply to by EvikP

Ahojky Ivanka je taky princezna, máš pravdu všechny jsou k sežrání:) Týden to muselo být děs mě stačil ten víkend tam a měla jsem toho dost i když jsem tam byla na 100% spokojená ale doma je doma:) za smsky neděkuj však nászajímalo všechny jak jsi na tom:) tak jsem zvědavá jak ty naše prdelky porostou, čekají nás krásné chvíle s našima zlatíčkama, já si to teda užívám plnými doušky, Domča je zřejmě náš poslední potomek tak se od nej nehnu....:)

Lucinko...Domča je fakt kouzelný...je to nádherný chlap...to bude jednou lámač dívčích srdcí :dance: ,je to nádherný pocit vidět naše dětičky jak jsou spokojený a štastný :s: .
Krásně přirůstáte,jste šikulky šikovný,jen tak dál :ww: .S tím :*O*: ,tak to bude asi pěkný rachod u všech po šesti nedělí,to jsem na to taky zvědavá,my jsme se po porodu jen mazlili a bylo to super,ted už jsem taky pěkně nadržená a přítel se nemůže dočkat až :sex: ,ted se jen tak škádlíme a pomáháme jak to jde,ale není to ono :$$: ,tak se máme na co těšít :°:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už to vidím,jak budu všechno Terče zakazovat,ale snad nebudu tak přísná,ale stracvh o ní bude asi už pořád.Vždy jsem se divila mámce,proč nám nic nedovoluje,ale měla jen strach,aby nám někdo neublížil,ale určitě budu stejná...možná horší:)).
To je jasný,že to budeš umět a nejen to bude to takový,jako na začátku vztahu,plný vášní a vzrušení :$$: a manžel nebude věřit svým očík,kde všechno se to v tobě bere :*O*: ,máme se na co těšit a ty naši chlapy ty se taky nemůžou dočkat,vid?

In reply to by Verisek133

No náš taťka je strašně nedočkavej, ten by nejradši hneed, furt to na mě zkouší a já zatím odolávám ale dlouho to nevydržím :D:D

A s těma holkama nu, my máme dvě modrooké blondýnky tak jsem zvědavá jak budou nápadníci lítat ze schodů až je taťka bude hnát ven :D:D

13.02.2011

Ahojky mé milé spolutěhulky :\x: :\x: :\x: ,

Přišla mi tato zprávička, prosím o dopsání :-) díky Dáša

Předmět: Dominika
Datum: 23. Únor 2011 - 15:44

Ahoj, tak jdu hlásit dne 10.2. ve 23.56 se mi narodila čtvrtá holčička Dominika, měla 2820g a měřila 49 cm. Obě jsme v pořádku a malá má už 3100g, jinak plně kojíme a jsme bez problémů, ahojky Dominika

prosím tě, Hanculina se mi zapsala už do miminek ,takže jí tady dopiš díky:-)
Hanculina dne 11.2.2011 holčička Johanka 3010 g a 50 cm :-)

Ahoj,
tak dnes jsme 39+3 a stále nic.
termín 23.2.
CS prý 2
poslední KO bude 24.2. pak asi vyvolání už
19 kg přibráno
výška bříška 37cm
Tak snad do konce února už bude mimčo na světě :-)
A gratuluji všem maminkám k jejich mimískům :-)

12.02.2011

Přišla čerstvá novinka o narození miminka. Andrejka se jmenuje, rodina se raduje. Narodila se dne 12.2.2011 v 10:20 hod měří 49 cm a váží 2900g.... Véééliká gratulace:)))

09.02.2011

Tomášek se narodil dnes ve 4:54 hod. má 49cm a 3,58kg. byl to 10. hod. porod a ty poslední 3 hoďky fakt stály za to:(, byl na mě dost veliky a navíc má široká ramena po Michlovi, uf.

08.02.2011

Ahojky maminky prosím vás o rady všeobecně o kojení, např. jídlo čemu se vyvarovat a co je naopak dobré pro tvorbu mléka i pro miminko??

Tak zatím mám mlíka až až ale kdyby něco tak budu vědět jak na to:), prdíky zatím taky nic já jen abych byla připravená na všechno...

tak pokud ti prcek netrpí na prdíky, tak můžeš všechno :) - jinak nadýmá čerstvé pečivo, cibule, květák, zelí, paprika a česnek (nebo alespoň mýho buclíka)...
hodně pij - min 3l denně - kojících čajů max 2 šálky, Caro s mlékem, vodu bez bublin, ředěné ov.šťávy, atp...
při snížené tvorbě mléka - zvyš počet přikládání - před kojem prsa namasíruj horkou vodou nebo gel.polštářkem, koj z obou prsů na střídačku (střídej co3-4min, vystřídej cca 5x), po koju odsávej 5-10min (do 2 dnů se tvorba mléka navýší)
- jez jinak normálně a na co máš chuť a hlavně buď v klidu - to je na mlíčko i pro miminko úplně nejlepší :D

určitě pij čaj pro kojící matky a feniklovej čaj na prdíky, activku, hodně pít, né bublinky.
Já sem nemohla kvůli malého prdíkum, čerstvé pečivo, papriku, pochoutkové a podobné saláty, mastná jídla, rajčata, cibule, hrách atd, pomeranče a pod bacha na to vyrážku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka