Deníček uživatele lucsyk

02.12.2009

Ahoj holčiny,

Ahojky Lucsyku... Kdy máš termín porodu, že chodíš ještě do práce...? Myslím si že to co s tebe v noci teklo byl jen nějaký výtok, ale kdyby sis opravdu nebyla jistá, tak bych si vzala intimku a kdyby se to opakovalo, tak bych to pak odvezla do nemocnice a oni to zjistí jestli to je plodovka nebo ne... Já jsem dneska 35+2 a už minulý týden jsem měla CS 6 a když jsem teď v úterý byla na další prohlídce tak se to snížilo na CS 5 protože mě tam malej přestal tak tlačit... Jinak dneska jsi byla na prohlídce tak napiš jak si dopadla.. Zuzka

In reply to by Zuzanoska

Ahoj Zuzko, termín porodu? 15. ledna. V práci jsem to zapíchla k 1. 12. Na kontrole včera nic moc, doktorka říkala, že mám dráždivou dělohu, že to musíme udržet aspoň do toho 36.týdne. Pak už se může mimi narodit. CS napsala 4.Prý dole už pěkně narvaná hlava. Těhle 14 dní bude prý kritických. Prý podle výsledků krve je tělo hodně unavený. Tak mám zase horčík. V noci mi zas tvrdlo břicho a bolel spodek. Snad už se to ted zklidní. Ještě k tomu ted řádí všude ta prasečí chřipka...A ty máš termín kdy? Asi taky už za pár vid?

In reply to by lucsyk

Termínek máme 28.12 A 6.1 ale už před 14 dny mi doktor řekl že by byl rád kdybych alespoň 10 dní vydržela nerodit měla jsem CS 6 a hlava s tendencí ke vstupování a nějaká kontrakce či co a podívej dneska furt jsem tady a celá... CS mám 5 a hlavička trošku ustoupila... Malej si to rozmyslel... :o)
Teď se dotoho stěhujeme takže super... Ta prasečí chřipka to je děs... já mám furt rýmu a průdušky takže taky super...
A co čekáš chlapečka nebo holčičku..? dej teď pěkně nožičky nahoru alespoň 6 krát denně magnésko a uvvidíš... bude líp-..

In reply to by Zuzanoska

Tak už mám skoro týden za sebou, tak ještě týden a budu v 36. týdnu a to už doktorka říkala, že by to docela šlo. Tak uvidíme. Ted je manžel nemocný, tam mi tu kašle, dcera taky tak čekám kdy to přijde na mě :( Pořád nevíme co to bude na sto procent, ale vypadá to prý na holku. Tak uvidíme, bude to překvapení do poslední chvíle :°*°: :°~°: . Zatím jsem si klidu moc neužila, je pořád co dělat, předvánoční čas, ještě mám nějaký dodělávky z práce..Tak už to chce klídek a relax :ww:

In reply to by lucsyk

Tak vidíš... určitě to dokopeš ještě dál.... 36+5 začínáš 9 měsíc a to nejhorší budeš mít za sebou... :o)

Tak můžu konečně říct, že jsme přestěhovaný... Hurááá...
V ponděli jsem byla na kontrole a dr. mi opět řekl že jsem otevřená volně na 2 prsty... ale zase určitě jen straší...
Manža mi taky onemocněl, ale jelikož je OSČV tak do práce musí... tak se léčí za pochodu... Týý jo já bych nevydržela čekat, co to bude.... Jsem ráda že pohlavíčko víme... Teda doufám že se to za těch pár týdnů nezměnilo... :) To by byl Góóólll ...
Na práci už se vyprdni a užívej si konečně volna... Letos jsem se vyprdla i na cukroví... a jen hezky relaxuju...

04.09.2009

ahoj holky,

:) Holky, díky moc za odpovědi a za tipy, i vám přeji zdravíčko a pohodičku, užívejte si to, já jsem tedy moc spokojená. Je paráda, sledovat jak kope. To holčičí jméno promyslím. Dnes jsem na to asi přišla co Nela, moc se mi to líbí

Ahojky... neboj, mimísek se ukáže... u nás se ukázal v 16. tt chlapeček, pak to byl velký stydlín a v 26. tt při mimořádném UTZ mi paní doktorka dokonce vyfotila, že to je kluk jako buk, že už mu to nikdo neodpáře :-) Jinak k tomu jménu... nevím proč, ale napadla mě Sandra, Sára, Sabina.... nevím proč tato jména a proč jsou všechna od S, ale docela by se mi líbila... a nebo nějakou klasiku, např. Anna... Každopádně hodně štěstí při výběru a hodně zdravíčka tobě i miminku :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, na kluka máme Vojtíšek :) Díky za tip, popřemýšlím

17.07.2009

Ahoj holky,
tak jsem ve středu vstoupila do 15. týdne, zajímalo by mne, jak jste na tom vy ostatní, které budete rodit v lednu s:
- růstem bříška
- zvracením
- chutěmi

chtěla bych se zeptat, co je pravdy na tom, že má otec právo 10 dní dovolenou na seznámení s novorozencem ??

In reply to by elys

ahojik tatínek má nárok zůstat doma, ale to ne na dovolené, ale na paragrafu s tím, že pečuje o osobu blízkou tzn. bud o starší dítě tudíž mu vzniká nárok hned v den hospitalizace a nebo o maminku rodičku a to mu nárok vzniká v den den po propuštění, jinak má tatínek nárok na půl směny paragraf v den porodu a taktéž v den propoštění maminky k mimískem. za těch 9 dní ta dávka dělá nějakých 3500kč...

Ahojky, :)
tak já zítra začínám 15 týden a přibrala jsem už 2kila... To se tu nikomu nezvětšily prsa....??? Mě se zvětšily šíleně - z toho jsem tedy neštastná a pupík mi taky roste, nevím jestli z mimča, nebo spíš z toho,jak se cpu. CHutě teda žádný zvláštní nemám a ani nezvracím,spíš si jen dopřávám třeba zmrzlinku navíc atak...takže jenom úspěšně nabývám...Byla jsem ve 12 tydnu na UZ a naměřili mi mimčo 5 cm od hlavičky k zadečku. Jmena zatím moc neřeším...a vecicky občas teda koupím, spíš akce atd... ale kocarek už začínám vybírat...pohyby teda zatim necitim,spis jen občas takové křece v podbrišku... nevim zda je to normální,ale snad jooo..... ;) ...jooo a je to moje prví těhotenství.... tak zatím páčko holčiny :one:

23.06.2009

Ahojky holky,

vis Lucy, pokud bude mit nekdo hladky porod tak porodnici vychvali a pokud budou komplikace tak na ni bude nadavat, ale uz si neuvedomi , ze treba tema klestema zachranili diteti zivot a pouzili by je i jinde.... na toto by jsem nedala :n:
kazda si porod nejak predstavuje a jak to neni podle jejich predstav tak je to chyba porodnice, ale to mas u kazde jedne porodnice spokojene a nespokojene maminky...
urcite je dobre mit porodnici co nejbliz, jednak tam dochazis jeste pred porodem a i tak az se budes svijet v kontrakcich , tak budes rada ze si rada..
a vlastne nic neni jednodussi nez si udelat vlastni obrazek, jit do te porodnice na predporodni kurz anebo aspon na prohlidku porodnice, setkas se s personalem, uvidis prostredi .......
jaky budes mit porod ti porodnice nezaruci zadna, ale jasne je ze udelaji vse aby v pripade komplikaci dite i tebe zachranili.....

Dobré ránko!Já jsem také z Děčína a rodit budu rozhodně tady-v každé nemocnici se něco najde-zatím všechny mé kamarádky a dvě příbuzné také rodily zde a byli spokojené-hodně asi záleží na tom koho zrovna chytneš-já bych si nejvíce přála Závěrku nebo Šedivého,ale myslím že až TO přijde budu rádá za kohokoli...bude to pro mě taky poprvé!

14.06.2009

ahojy, dnes je krásný slunečný den. Do dnešního rána jsem se vzbudila s pocitem, že je mi divně.

Taky mám dělohu v RVF-zakloněnou dozadu.Znamená to,že kdyby nepřepadla dopředu do třetího měsíce tak děťátko nemá kam růst(nemůže rust přece do páteře).Když jsem byla těhotná,tak jsem musela ležet na břiše,aby mi děloha přepadla do předu,jinak mi hrozil prý potrat...Když to nepřepadne tak se jde do nemocnice a tam ti to manuálně nějak přehoupnou dopředu(nemám s tím zkušenost).Děloha mi sama přepadla,ale měla jsem to na poslední chvíli-už jsem měla jít do té nemocnice.Naštěstí vše dopadlo v pořádku a narodila se mi zdravá dcera.Tuto odchylku má asi 4% žen,děloha je normálně v AVF.Radím ležet často na břiše.Neboj,bude to dobré. :a:

Ahojky,

JA sa takto budím v poslednom čase akosi často:-) neviem čím to je...ale mne aj divne je...:-(
Mimochodom mne takisto povedal dr. že mám zaklonenú delohu, čo to vlastne znamená a preečo to tak je?
včera som to nevydržala a zašla na pohotovosť, a ako píšeš dr-žena bola fakt odporná, pozerala na mňa čo tam chcem...že nekrvácam....a také hlúposti, ale bábo je v poriadku, odporúčala mi spať na brušku, že deloha sa potom dostane na správne miesto.....ale tiež mám obavy.
ale ak si nebudeš istá zajdi k dr, je jedno ako budú na teba pozerať.

09.06.2009

Můj milý deníčku, tak zítra vstupuju do 10.týdne, už se mi pěkně kulatí bříško. Už jsem se musela vzdát svého oblíbeného oblečení a nosím jen volnější kalhoty a trička.

Hezký, 10. týden a už se ti kulatí bříško? Já jsem ted ve 21. a teprve nějaký tři týdny cítím, že mi tam něco začíná růst.. Ale každá jsme jinak stavěná, že.. A nečekáš náhodou dvojčátka? :s: Marťa

In reply to by MartinaKurf

ahojky, no je pravda, že při prvním těhu mi žádné nerostlo a ted je to jiné, jsem z toho sama překvapená. Taky jsem si myslela, že budu mít dvojčátka, ale dr. potvrdila jen jedno mimi. :s: Až budu v9. měsíci, tak budu asi jak balon, když jsem ted tak nafouklá ;)

Ahojky, tak to Ti přeju příjemný start do 10. týdne. Já jsem v 16. týdnu, zítra začínám 17. týden, a až teprve teď mám všelijaké chutě, kombinuju sladké s kyselým apodobě. Špatně mi nijak zvlášť nebylo, jen vždycky večer, ale pak mi někdo tady poradil ty zázvorové lízátka, a ty mi opravdu pomohly. Jinak já chodím pořád do práce, ale tam mám takovou pohodičku, kamarádka dělá vše namáhavé za mě. Teď máme před sebou jen svatbu, máme to 27.6., tak už chci ať je to za mnou, ale pořád mi to nějak nedochází, že se budu vdávat, největší radost mám z mimiška v bříšku. Měj se zatím moc krásně. Příjemné těhulkování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka