Deníček uživatele Lucka87

22.11.2012

Ahoj maminky,

Tý jo, tak to mi připomnělo mě :-( Na začátku těhu mi dr. píchla nějakou injekci na udržení těhotenství a asi mi také napíchla jakýsi nerv, sval, či co, páč jsem min. 2 měsíce, možná i déle, se nemohla pořádně posadit, pořád to bolelo, štípalo, jako, když to je namožené. I jsem nemohla někdy pořádně chodit. No žůžo :-( Užila jsem si.

Ahuj,já jsem skoro dva měsíce po císaři...Ze začátku jsem tam měla takovou bulku a bolelo to.teď už je to ok :one:

05.11.2012

Ahoj Listopaďátka, tak co jak to s Vámi vypadá? Kolik dětiček už je na světě a kdo ještě čekáte?

Ahoj, tak malá už je na světě. Jak jsem tady psala v pondělí, tak v noci už jsem nemohla spát měla jsem nepravidelné bolesti. No a celý následující den (úterý) se bolesti stupňovali a interval zkracoval, až jsem nakonec ve středu ráno vzbudila manžela a jeli jsme do porodnice. V porodnici jsme zazvonili krátce před 2 hodinou, než se všechno sepsalo a natočili mi monitor uběhla skoro hodina. Pak mě šla por. asistentka vyšetřit a že prý jdeme hned na sál, že už mám 3/4 porodu za sebou. Na sále mi píchla vodu a za 13 minut už byla Naše malá princezna venku. Jmenuje se Veronika a narodila se ve 3:23hod.
Ahoj Lucka a Verunka

Dnes uz je to 4 den, co přenáším a Honzíkovi se pořád nechce. Už jsem to vypustila z hlavy, ze by to slo prirozene, zitra mam kontrolu v porodnici, tak si myslim, ze naplanujeme vyvolani, a to jsem se tomu chtela tak vyhnout, protoze vim do ceho jdu.

my jsme taky jestě 2v1 a už se citím přeplněně :€s€: termín máme v pátek 23.11. tak snad to klapne,už by jí ráda měla v nárucí :q:
tak vydržte a pohladte :€O:

Ahojky já jsem taky ještě :€O: ale mám plánovaný císařský řez ve čtvrtek nastupuji a v pátek už bude náš mimísek na světě.

19.08.2012

Ahojky těhulky, tak už mě to chytlo a začala jsem chystat výbavičku. Něco mám koupené, ale chci si taky něco ušít sama, tak se Vám jdu pochlubit s bodýčkama, které jsem ušila.

Tak už mě to chytlo
Tak už mě to chytlo
Tak už mě to chytlo
Tak už mě to chytlo
Tak už mě to chytlo

Ahoj, moc krásné bodyčka! Mohla bys mi taky poslat info o cenách? Díky moc. A je to fakt moc krásné! Děláš i dupačky s dlouhýma nohavičkama?

Děkuju všem za komentáře, jsem ráda, že se líbí. Do zpráv jsem Vám poslala ceny, tak snad jsem na nikoho nezapoměla, kdyžtak se hlaste. :a:

04.05.2012

Ahoj spolutěhulky :a: ,

In reply to by Nessie

Nessie,
děkuji za gratulaci. Rodinka byla včera dost zaskočená. Koukali na sebe a nevěděli co mají říct :O . No, ale samozřejmě mají radost, tak to včera trochu zapili :°°//: , mojí mamině ukápla i slzička. A když viděla prďolku na fotce, tak ukápla slzička znovu.
:a:

13.04.2012

Ahoj maminky a těhulky,

jupíí těhulko, užívej si to nejvíc na světě, úplně to chápu já jsem měla vždycky na kontrolu nachystanou řadu otázek, ale jak jsem tam vlezla tak se mi všechno vykouřilo z hlavy a na prvním ultrazvuku jsem byla v 9. týdnu a tu jeho větu: jé to je pěkný plůdek jsem normálně obrečela a ještě teď to slyším. Pak už jsem byla vyřízená a začlo mi docházet, že je to asi pravda. Budu máma. Počkej na 3D ultrazvuk, to je něco úžasného, nebudeš věřit, že ve 13. týdnu už je to takové miminečko, já te´d nevím, asi měl 10 cm, ale vypadal už hotové miminko. tak se těšinkuj, už to bude za chvíli, já teda myslím, že to patří k tomu 1.trim. screeningu. Papa

In reply to by indoska

Já se vždycky těším, na další kontrolu natolik, že mi to hrozně pomalu utíká. Celý ty 3 týdny se zase budu strachovat aby bylo všechno v pořádku. Dneska mě trochu pobolívá břicho, ale jakoby víš pod žebry a kontrola tak daleko :(
U nás ten 3D nemají, dělají to na klasickém, ale četla jsem, že to můžou dělat jen někteří doktoři co na to mají atestaci a ten můj nový jí má. Ani ten 3D mít nemusím, hlavně když dr. pozná jestli je vše v pořádku. ;)
Chtěla jsem, aby tam se mnou šel i přítel a viděl prcka na monitoru jak se tam hýba, ae moc se mu nechce, že mu budou stačit fotky. Možná ho, ale ještě přesvědčím. :one:

In reply to by Lucka87

Aha, tak u nás tu atestaci( V Bruntále) asi nemá žádný dr. a proto všechny těhulky od nás jezdívají do Olomouce a tam většinou dělají ten 3D. No můj přítel když byl se mnou na ultr. tak se tvářil jakože dobrý supr, ale až teď po dlouhé době jsme se tak imtimně bavili, že z toho byl tenkrát úplně hotovej jakože nadšenej, že prý mu i slza ukápla, myslím, že by ten tvůj měl určitě jít s tebou, aby viděl, že tam v tom bříšku fakt něco je a byl na tebe mooc hodnej. :a:

12.04.2012

Ahoj těhulky,

Ahojky myslím si že pokud bylo dobře tepelně zpracované což určitě bylo tak se pro jednou nic nestane, pokud jsi někde četla že by si to neměla tak už to nepapej pro klid duše ;)

Ahoj Lucko, myslím, že srnčí je naprosto v pohodě. Co by se nemělo je kofola, kafe, přesolený věci, plíšnový sýry. Celkem ti zavidim, pac ja ted nemuzu nic, porad mam zaludek v krku, ale ono to snad za 2 měsíce přejde, u prvního jsem si tím taky prošlo, jim pouze suche rohliky a cerny čaj, občas si dam něco k obědu, ale moc toho není. Tak se neboj a pohlad mimiska. Lenca

Ahoj, musím říct, že jsem o ničem takovém neslyšela. Co vím, tak by se neměl alkogol, tabák a drogy a vyskytovat se v zakouřeném prostředí. Ale že by se něco nemělo jíst.. Jo! Light výrobky a jídla slazená umělými sladidly.. Ale jinak.. Já se při prvním těhotenství cpala vším a pohoda. Radši si to užij, protože až budeš kojit, tak si jentak nepochutnáš.. ;-) (nafukovací čerstvé pečivo a většina ze zeleniny, koření..)

02.04.2012

Ahoj těhulky,

11.01.2012

Ahoj těhulky, maminky i snažilky,

ahojky tak první věc co mě napadá..na chřipku antibiotika ?? chřipka je virového původu a anitbiotika na to nemají žádný vliv! druhá věc, oplodnění by to ovlivnit nemohlo, já jsem otěhotněla v době kdy jsem brala xorimax na svinskou angínu,na rychlosti vyloučení z těla se kukni do informačního letáku,mělo by to tam být napsané..

In reply to by ZuzaneckaOVA

Zuzanečko, no já nevím jestli jsem teď měla chřipku, ale když jse tam byla v prosinci, tak doktorka říkala, že je to chřipka. Teď měla nemoc stejný průběh, tak myslím, že to byla chřipka. Já myslím, že se to vyloučí do 12 hod., ale v letáčku to nepíšou. Jinak jsi mě, ale trochu uklidnila.

Lucka

In reply to by Lucka87

Aohjky Luci ,kukala jsem na jedny chytré stránky a tam píšou,že z hlediska toho,jak se lék vstřebává a jak se lék rychle vyplavuje a to provádí z největší části ledviny - takže při zdravých ledvinách za 1,5 hod dojde k metabolické přeměně a začíná vylučování-tudíž když budeš dostatečně nebo spíš hodně pít všechno vyčuráš za jeden den od konce užívání :) ale na chřipku bych to nebrala,bud je doktorka blbá nebo máš ještě nějaké příznaky bakter. infekce(třeba něco v moči) nebo to chce podchytit jestli býváš častěji nemocná

27.12.2011

Ahoj, potřebuji se někde vypovídat, a tak píšu sem, kde je více z Vás, které máte možná stejné zkušenosti.

Ahoj Luci,tak přesně toto jsem v prosinci také zažila,ms se nedostavila,kolem Vánoc jsem se testovala,ale testy byly negativní. Také jsem si říkala,že bychom měli krásný vánoční dárek. Po novém roce ms stále nikde,objednala jsem se tedy k dr a dostala jsem na 3 měsíce utrogestan,tak doufám,že brzy budu :€O: . Jinak ms dorazila teď o víkendu :/ Vím přesně jak se cítíš. Ta psychika určitě dělá hodně,ale jak na to nemyslet,když si to člověk tolik přeje? Říkala jsem si,že se hlavně nechci dopracovat k tomu,že si budu měřit teploty a dělat ovulační testy,ale kdoví,třeba mě to časem donutí i k tomuto. Zatím se snažíme krátce,od prosince,ale i tak jsem doufala,že by se mohlo zadařit hned. Hodně mi ale pomáhá i to,že mohu napsat sem a vypovídat se. Člověka pak potěší ty komentáře holek,které měli podobné zkušenosti a teď jsou těhu :) Přeji ti i všem ostatním snažilkám brzy // a co nejvíce pozitivního myšlení :a:

In reply to by Digynka

Digynko,děkuju za komentář. Snažíme se krátce, ale taky jsem si říkala, že by se mohlo zadařit hned. V rodině nikdo problémy s otěhotněním neměl, tak jsem si říkala, že to půjde hned. Já jsem si akorát na internetu podle kalkulačky spočítala přibližně plodné dny a v ten týden jsme se právě snažili skoro denně :sex: . Měření BT a ovulační testy zatím taky zkoušet nebudu a zkusím tomu nechat volný průběh. Budu na Tebe myslet a brzy // :one:

In reply to by Lucka87

Ahoj Luci,my se také :sex: trefili do plodných dnů,ale nic. Tak uvidíme,jak to půjde dál. Věřím tomu,že se brzy zadaří,i když mám často strach z toho,že nám to nepůjde :? Ale musíme se snažit myslet pozitivně :)Doufám,že by mi mohl pomoci třeba i ten utrogestan. A pokud se do léta nezadaří, navštívím :*8*: Také jsem četla dobré recenze na ten kontryhelový čaj,nemáš s ním zkušenosti? Jsem ráda,že jsem tu našla někoho,kdo je ve stejné situaci jako já a chápe mě :a:

In reply to by Digynka

Ahoj Digy,
taky věřím, že se nám brzo zadaří, ikdyž tento měsíc to asi nebude :r:. Byla jsem nemocná a brala antibiotika, takže plodné dny jsme nevychytali, navíc s tím zpožděním MS ani nevím jak vlastně ty plodné dny teď počítat a testy se mi kupovat nechtělo.
Já jsem objednaná k :*8*: v březnu, tak uvidíme, jestli se do té doby zadaří nebo si budu muset říct, aby mi něco předepsala. Zatím beru jen listovku.
S tím čajem zkušenosti nemám, zatím jsem po ničem takovém nekoukala.
Jinak jsem ráda, že můžeme sdílet podobné zkušenosti a třeba si i v něčem poradit. Doufám, že brzy budem i spolutěhulkovat :€O: :a:

já měla ms vždycky pravidelnou, ne tedy přesně na den, ale v rozmezí 28-32 dnů se vždycky dostavila. Jednou, ještě v době, kdy jsem o dítku vůbec neuvažovala, jsem měla zpoždění 14 dnů. Dodnes nevím, čím to bylo, a víckrát se mi to nestalo. Jinak pokud jde o snažení, mám celkem bohaté zkušenosti, dvakrát jsem potratila, takže těhulkuju už počtvrté. Poprvé nám to trvalo půl roku, ale bylo to spíš takové nechávání věcí náhodě než usilovné snažení a pátrání po plodných dnech. Na druhý a třetí pokus jsem otěhotněla po třech měsících intenzivního snažení, při tom třetím pokusu jsem už i měřila BT. Teď na počtvrté jsem otěhotněla hned první měsíc snažení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka