Deníček uživatele lucinka23

17.01.2011

Ahojki maminky, potřebovala bych poradit ohledně spánku dětí.

ahoj mě malej ( 5 měsíců) večer usíná ve své postýlce sám, jakmile se ale vzbudí na první kojení,tak už pak nejde dát zpátky do postýlky a budí se mi několikrát za noc a vyžaduje kojení. Po několika nocích,kdy se mi budil snad každých 20 minut, jsem byla už fakt vyřízená a koupila si knihu: Každé dítě může dobře spát. Teď ji právě pročítám a zkouším aplikovat některé metody:-) Jsou zde návody na to aby dítě samo usínalo i aby spalo ve své postýlce a celou noc:-)

Ahoj. ja jsem mela ten samy problem jako ty. Meho syna jsem uspavala jen na rukach. Bylo to narocny a vycerpavajici.
Jednou jsem vyzkousela Eastvilovu metodu a od te doby nam syn usina sam v postylce(ma pul roku). Sice je to na zacatku tezke, protoze miminko hodne place(nektere min, nektere vic), ale urcite to stoji za to! Na netu je o tom hodne, ale kdyztak ti poradim, kdybys potrebovala.

12.09.2009

Ahojki maminky tak 4.9.2009 se nám narodil Dominiček měřil 47cm a vážil 2,5kg je strašně hodňoučký a krásňoučký. Narodil se o dva týdny dřív ale to vůbec nevadí.

28.04.2009

Ahojki maminky my jsme dneska byli na velkém ultrazvuku jsme ve 21 týdnu, miminko 18+2, 292g, úplně zdraví jsme tak šťastní.

Byla jsem na ultrazvuku ted v 19+3 a taky vazil 292g :) ale pohlavi nam nerekli mi si ale myslime ze to bude holcicka :) Tak at nam to vsem krasne utika :!k:

Ahojky..moooc gratuluju :-) Taky jsme chtěli chlapečka...:-) A je moc dobře, že je všechno v uplném pořáádku :-) Mooc mooc ti to přejeme..a pak písni jaké jméno jste mu vybrali..budeme se těšit :-)

Ahoj Lucii,
moc gratuluji ke zdravému chlapečkovi :qu: :qu: To je moc dobře,že jste šťastní,máte k tomu důvod :one: Tak se dále opatrujte a užívejte si vybírání jmen :) :a:

21.04.2009

Ahojki maminky v neděli mě poprvé koplo naše miminko bylo to nádherné zrovna, když se manžel vrátil domů z chaty.

Gratuluji! Je to opravdu nádhera cítit toho drobečka, jak si tam hezky kopká. Tak ať vám roste :qu:

:qu: :qu: :qu: :qu: je to krásný vid cíti to malé stvoření v bříšku. Tak at je vše v pořádku :one: :one: pa :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka