Deníček uživatele LucindaZ

23.12.2008

Konečně jsem se sem po dlouhé době dostala a tak bych vám všem chtěla taky popřát krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok, hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka, l

30.09.2008

Taky se přidávám do anketky o ty naše "ošklivky" :-)

29.08.2008

Tak se taky přidáváme do anketky "úsměv" :!k:

Lucindo...ahooooj, dlouho jsem tě neviděla ;) ...malou máš nádhernou :qu: , je už veliká ženská z ní :jawdrop: , kočka :cat: :one:

26.08.2008

Tak se taky přidávám k anketě jak nám rostou dětičky. Ještě k tomu má dneska Viktorka poloviční narozeninky. Hrozně rychle to letí... :cc): Od včera už máme i náušničky :§)

25.08.2008

Maminky, které kojíte nebo kojily, jak jste to měly s druhou menstruací?

No holky, tak v tom máme guláš asi všechny. No nic, budu čekat, ale odjíždíme příští týden na dovču na Slovensko do termálů, tak snad mě to nepotká tam, by mě kleplo.

Já taky kojím a brala sem Azalii, ta se nevynechává, takže sem neměla MS, jen občas se mi objevila kapička krve...13.8. my ji ale zakázali a stejně žádnou MS nemám...

Já tu první dostala hned po šestinedělí a další pak až za půl roku... a pak už normálně... a zajímavý je, že to tak bylo u obou dětí...

18.08.2008

Maminky, které plně kojíte a máte za sebou první příkrm prosím poraďte. Úspěšně jsme zvládli mrkvičku 3 dny, pak brambůrek 3 dny, dneska špenát s brambůrkem a co teda dál?

ahojky,ovoce dávej na svačinky,zeleninku místo oběda.My už papáme skoro všechno,výborná je brokolice(i jako polévka),patizon nebo cuketa s mrkví a bramborem,prostě zkoušej a kombinuj.Polévky zatím nedávám,jen takové hustší,aby to šlo dobře na lžičku.Ale nedávej je do flašky. :a:

23.07.2008

Maminky, když se tady řeší ty příkrmy a vše kolem jídla miminek, zajímalo by mě, kdy má malá ukončený 6. měsíc???

ja bych rekla,ze ukoncenej je 26.8. pak uz zacina sedmej ne?.....si me uplne rozhodila ;) lae at pocitam jak pocitam je to proste srpen.S prikrmem muzes zacit i o neco drive nemusis cekat na ukoncenej 6mesic :a\|:

22.05.2008

Tak jsem si vzpomněla, že je to dneska rok od poslední mentruace :-) Toto letí a naší princezně jsou necelé tři měsíce.

ahojki toto letí co? :s: já přesně před rokem byla na pracovní dovolené starala jsem se o 2 holčiny a zrovinka tam jsem přišla na to, že jsem těhotná bylo to supr nemohla jsem to vydržet domů zdělit tu novinu příteli:)bylo to supr :girl: a Kačka má dnes 3měsíce a pár dnů

20.05.2008

Maminky máte některá zkušenosti s Vojtovou metodou?. Malá mi začala otáčet hlavu jenom na jednu stranu, nepase koníčky a jakmile se ji otočila hlava na druhou stranu dostávala i křeče.

ahojky, tak zkušenost s tim naštěstí nemam. snad ani mít nebudu, ale četla jsem o tom teď v poslednim čísle Maminky myslim. Psali tam, že u toho děti pláčou, ale že je to nebolí, že se jim to prostě nelíbí a pláčem to dávají najevo. A že maminky mají vydržet, tak vydrž. Určitě se to vyplatí.

Určitě cvičte, malé se to nelíbí, ale nebolí jí to jen si nemůže dělat co chce tak se rozčiluje! Je to to nejlepší co pro ní můžeš udělat, ikdyž to tak nevypadá, mám známého co tohle cvičí s miminkama, můžou to cvičit i úplně zdravý miminka, protože jim to pomáhá ve vývoji a správném navykání jak se hýbat!!! Opravdu pokud můžu radit buď důsledná a cvič!!!!

Ahoj, já jsem se taky natrodila, že jsem měla hlavu na jednu stranu. Mamka měla semnou cvičit, tak že dávala hlavu až k nohám. Ale prý jsem strašně brečela, tak na to neměla...Dávala mě do postýlky, abych tu kratší stranu krku měla vždy tak, abych se otáčela za světlem a natahovala si to a taky hračky tak dávala. Nahřívala plínku, kterou mi pak ten krk podkládala, aby se uvolnilo svalstvo. Nevím jestli jsem to napsala dost srozumitelně. Snad jo. Tak držím pěstičky, ať se to holčičce spraví tak, jako mě!!!!Míša

In reply to by MisaH

Ahojky, taky nám už doporučili otočit postýlku tak, aby koukala za světlem, musíme ji podkládat hlavičku a dávát hračky na opačnou stranu. Už je to podstatně lepší, tak snad se to zlepší úplně. Ale u toho cvičení mi rve srdce. Snad ji to pomůže.

02.05.2008

Ahojky holky a mimísci, tak mám trochu času, jelikož sedím doma se zánětem prsu a na antibiotikách a taťka si užívá sluníčka s malou někde v parku na lavičce.

Krásná holčička. Tak se brzo uzdrav, ať můžeš taky brzo na sluníčko.
Jinak jak máš to bodýčko s ovečkama tak já mám s nimi dupačky.
Měj se krásně. papa R+E

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka