Deníček uživatele Lucie88

11.07.2013

Tak dneska jsem 7+6 a byla kontrola u doktora. Už mi bylo divný když mě tak dlouho prohlížel a říká mi VY MI TEDA DÁVÁTE.

Tak dnešní další šok!!! Byla jsem po týdnu na kontrole, dnes tedy v CARu. Říkám Dr co a jak. Prohlížela mě dlouho že tam to druhé prostě není!!!! Že nechápe co tam doktor jako viděl, že je tam jeden krásný plod, který navíc je o týden větší!!! Takže zase změna no :s:

19.06.2013

Tak tohle dneska ráno Dr neviděl a prý určitě mimoděložní a málem operace. O hodinu později našel jiný Dr dutinku 5,1mm :one:

láska moje

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je síla :( ty doktoři jsou fakt paka :( teď bych měla být v klidu, ale oni tak dokážou vystresovat, že to není možný. Takové doktory bych nejradši nakopala mezi!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě takhle chtěli vzít miminko se sdríčkem, jela jsem na pohotovost do nemocnice a Dr. říkal, že nevidí ani miminko a už vůbec né srdíčko a chtěl mě vzít na revizi, ale já jela ke své Dr. druhý den a na viděla miminko i srdíčko a byla jsem 6+5tt - kdybych věřila doktorovi z nemocnice, tak by mi vzal živé miminko :-(

13.06.2013

Jupíííí a to jsem se mamatestů bála, po tom co jsem na ně slyšela :dance: Tohle už asi falešné nebude co? :s:

ze dne na den takhle zesílil!!! Mám radost! Tohle jsem potřebovala!!!

Sílíííí
Sílíííí
Sílíííí

Joooj tak to uz je jasné:-D taková krásná čára :one: supeeeer a ted uz gratulujiiiiiii :kiss: :h: :€O: :one:

08.06.2013

Ve skutečnosti je to vidět lépe, ten foťák to nějak zkresluje :(
Jinak ten první je před 3 dny po injekci, takže to už dneska nemůže být zkreslené tou injekcí :) Jinak dneska jsem 8-9 DPO

že by :)
že by :)
28.05.2013

Ovu testy - holky, co myslíte? Ten předposlední mi přijde pozitivní :?

ovu testy

Tak to jsem z toho jelen, vypadá to, že i ten poslední musel být pozitivní. Teplota ještě klesla. Takže ovu je až dnes :00:

Díky holky, ten předposlední je včera odpoledne. Dneska šla teplota dolů. Včera snažení bylo tak snad ještě dneska :)

23.04.2009

Ahojda těhulky.

jojo, jen ať ho ukáže, tak jako nám :dance: od tý doby mu říkáme "pinďa", protože se zatím na jménu neshodnem :) Držím moc pěstičky a úplně závidím, že ho brzy uvidíš, já chci zase takyyyy :r: pápá a ať je vše v pořádku!!!

In reply to by makushak

Ahojky. Tak dneska tam chrupal, ani se ale nedivím protože mě okolo šesté ráno vzbudilo kopání. No prý to zatím pořád vypadá na chlapečka. Ale přišlo mi že dneska byl na UTZ blbě vidět, nevím jestli to bylo třeba tím že mi zrovna ztvrdlo bříško. No jinak mu měřil jen nožičku, kouknul asi na srdíčko...nepřišlo mi, že by to byl ten velký utz (prcek je prý 19tt a já jsem dneska 20+6), jinak se mě ptal na 3D UTZ, tak sem řekla, že jít chci a kam, tak mi dal číslo a ať se objednám na přístí týden. Takže si myslím že Danýska zkountrolují až tam. Jdu v úterý tak se mooc těším :)
No u nás byl taky problém dohodnout se na jménu, ale nakonec vyhrál Daniel. Jen teď musím pořád od tchýně poslouchat jak se jí to jméno strašně nelíbí! :D Kdy jdeš na kontrolu?

05.03.2009

Ahojda těhulky. Tak jsem dnes byla na kontrole a konečně dostala průkazku. Brouček krásně roste :) Na mimčo se šla podívat i moje mamka.

já brala sebou kámošku, potřebovala jsem psych oporu :°: , mamka má slíbeny ve 20tt, tak už se nemůže dočkat, ještě když bude hezky otočené a řeknou nám co to bude :||): , tak ta bude nadšená, už se obě těšíme, bereš mamku i příště???

Jé vidíš, to mě nenapadlo, vzít sebou mamku :) to jste si to užily, že? Tak moc gratuluju a ať hezky rostete :a:

25.01.2009

ahojda holky.

Ahoj, mám naprosto stejný problémy a miminko je v pohodě. Tyhle příznaky můžou být až do 15. týdne. :-)

Dobrý den holky,
dnes jsem se teprve zaregistrovala, ale první, na co jsem najela, je nevolnost v těhotenství. Všem, kterým je v těhotenství na začátku nevolno chci doporučit tebletky Ginger, jsou vynikající!! Zabírají na nevolnost fakt rychle, doporučil mi je můj doktor a nevolnost byla rázem pryč. Mrkněte na ten název i na netu a uvidíte, používají se i na nevolnost do auta, letadla a pro těhotné. Mám je vyzkoušené, už jsem nevěděla co dělat, bylo mi zle, že jsem si samastrkala prsty do krku, abych se aspoň vyzvracela a nic, špatně, malátnost, jako kdybych byla opilá, až Ginger mi pomohl. Fakt, doporučuji !! Romík

ahojky, je to naposto přirozené, já jsem v 11tt a mám 2 kila dolů, znám i případy, kterým to lítalo o deset, ale to je extrém, musíš si upravit jídelníček já jím málo, ale zato častěji, dala jsem se na polévky, je to asi tak jdiné co můžu, řízky, nebo omáčky jsou pro mě nemyslitelné, když se doma sejdeme na oběd, já jím odděleně a úplně něco jiného, taky jsou typy jídel co kategoricky odmítám, třeba cibule, kořenová zelenina, chléb, uzenina.....musíš na to přijít sama co ti dělá zle a co se dá, jo a ještě mi pomáhá cola, jenom malá sklenička denně, zatím bych ještě nestresovala! Neboj to se ustálí, navíc se říká že v prvním trimestru by se mělo přibrat max kilčo, kámoška je v osmém měsíci, přibrala dvě kila a všechno je v pořádku, miminko i ona, takže norma asi neexistuje

Já jsem v 6tt a mám podobný problém. Zatím sice nezvracím, ale celý den mám žaludek na vodě a sním tak tři suché rohlíky. Smrad z ledničky mi hrozně vadí, nejraději bych celý den ležela u otevřeného okna. Doufám, že se to brzy zlepší...
Tvé hubnutí není dobré, myslím, že známá má pravdu. V těhotenství bys hubnout neměla, tolik můj názor na věc ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka