Deníček uživatele lucie a rosta

Ahoj Těhulky,čekatelky,maminky.

Nějak nezbývá čas!!
Nějak nezbývá čas!!

No a už saze musím,Víteček je vzhůru,dáme obídek a půjdem ven,u nás v ostravě vylezlo sluníčko :\x: :\x: přeji hezkou neděli.

Ta jsem tu dloho nebyla ,malý mi dává zabrat ,taky jsem tu víc než rok a tak jako ostatním mi nejdou vkládat fota }:) takže sem davám odkazík na deníček kdo chce ať se koukne Víteček m

:/;x: Maminky Vy co nekojíte a dáváte uměl.ml. :cc): Dáváte vývar z vloček? na jak dlouho Vaše mimi vývar zasytí?myslíte že pomáhá i při větrech?

Ahoj, tak to nevím, ale možná budu za blbku... pokud jde o ovesné vločky, tak ty obsahují lepek, ale taky nevím, zda se dostane do toho vývaru... :? Od 4 měsíců se dají kašičky, ale to vy asi ještě nemáte, že?

Věroušek

Je tak to by me taky zajimalo, protoze mala ma nejvetsi hlad v noci a budi se od 2hod.rano po dvou hodinach :(

:k: Mamče :!k: pojdte si porovnet názory na nutrilon omneo nebo comfort,pokud je tedy dáváte,zabírají?

Ahoj,
jak jsem Ti psala, nam pomahal ten Nutrilon Comfort, s tim Omneo zkusenosti nemame. A jeste jsme davali Baby Calm a prdeli jsme a kakali jedna basen a taky jsme neuveritelne smrdeli :s:. Jinak si myslim, ze by se to pri zmene melo projevit tak cca do tydne deseti dnu (aspon to mi rikali v lekarne). Moc Vam drzime palecky.

:cc): Ahojka,dnes jsem stoupla s malým v náručí na digi váhu a lekla jsem se kolik váží :§) nabral za 3 týdny 2kg je to v pohodě?

Věroušek

Tak nasi malicke jsou zitra 3tydny. Pri porodu mela 3680g a dneska na kontrole 4150g. Uz teda i dokrmujem, protoze mam slabe mlicko a mala je jedlik, takze ji to nestaci ale i tak si myslim, ze nam roste moc pekne a uz je ji pekny kousek. Co jsem ja slysela, tak po umelem mleku se vice pribira nez pri kojeni.

Naše měla při narození 3,37kg a v 6 týdnech 4,85kg. Teď tipuju něco k 6kg.Má 2 měsíce a týden.
Plně kojím. Všichni říkají že je veliká a je to tím, že kojím. Tak nevím. Každý říká něco jiného. :00:
Žana a Amálka :q:

Ahojky Luci, tak ty už máš také svého drobečka u sebe...asi si na mě nepamatuješ, byla jsem tu kdysi(v zimě) pečená vařená jako snažilka a jako snažilka jsem tu zpět. Tak opožděně gratuluji a s váhou si nic nedělej, je lepší když přibírá ...měj se krásně..pa

:qu: :qu: :qu: Musím se vám pochlubít s naší radostnou událostí :qu: :qu: :qu: prostě musím to někomu říct nebo prasknu :!k: :!k: :!k: dnes nám schválil hypotéku!!!

Je tak moc gratulujeme:-)
Holky chtela bych se zeptat jak je to s hypotekama,kdyz je zenska na materske?

gratuluju!!! nám ji dnes zamítli.. :r: ale v jiné bance než naší, takže to zkusíme i u nás.. ach jo..

Táááááááááááák mám 2 měsíce po porodu a konečně jsem byla u kadeřníka :!k: a jsem spokojená :qu: prikládám foto před a po ůpravě :dance:

ivka222

jj pomáhá to,tak honem honem,ale musíš mít jinou emalovou adresu ;)

hm.tak nic budu si muset zalozit novy ucet nejde mi vkladat fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!když jej založím prý to pomůže

Maminky!

my používáme lahve od :one: MAMu a jsou super. Jsou také antikolikové a líbí se mi, že jde krásně oddělat i dno flašky, takže jdou krásně vymýt a vyvářet. Malé nedělá žádný problém z nich pít. Doporučuji :a:

tak podobný jsem měla, ale nechtěla mi z něj pít. Byla zvyklá na Nuk, tak mám všechny láhve NUk, jinak to nejde. Madam je vybíravá :!k: Ale taky se nám stalo, že nám z Nuku zboku teklo, když to měla špatně nakloněné a špatně v puse. Musíš vyzkoušet, tak aby neteklo. To by nemělo být možné, jinak to máš nějaké vadné, zkus vyzkoušet jinou polohu...jinak nevím, jak poradit ;)

In reply to by dupka

No je o divné mám totiž 3 láhve a 3 no teď už 4 sosáky a všechny to dělají a to ty sosáky u toho byly láhve jsou to zn.BOČEK,nechápu !!!!!!!!!! budu muset koupit jiné sosáky ! chystám se z netu objednat láhev zn.LOVI prý jsou super -antikolikové!!!!!nemáš zkušenost?

Ahoj maminky,náš VÍTEČEK má zítra 8 týdnů a už nekojíme :§) :§) :§) a tak se ptám kolik může vypít čaje,umělé mléko prý vysušuje,není prostě na žízeň nevím zda je to tak

tak my mame zitra 4 měsice a maly je na umelce od 2 měsicu. Davala jsem mu pit co 3 hodky a nekdy i za 2.5 h. a v poho. ted už pije 180 tak mu davam co 4 hod kdyz ma hlad i driv. a čaj jak kdy nekdy nic a nekdy si jen cucne. :a:

Jo teď tady čtu v knížce Výživa kojence "Rozhodně v prvních měsících života nejsou ve výživě uměle živeného kojence čaje a ovocné šťávy žádoucí. Dodávka tekutin je plně kryta vypitým mlékem." TAk se na čaj vyprdni a máš po starostech. Vedra nejsou, že by se hodně potil. :-) Zdar a sílu.

Někde jsem tu zahlídla, že se to s tím čajem nemá přehánět, ale 130ml/den by mělo být v pohodě, někde tady padalo několik flašek za noc. S tou pauzou to máme podobně i když kojíme. V noci vydrží třeba 5-6h a nad ránem začne ten interval zkracovat na 2-3h. Asi se po té pauze musí dojíst. :-)

In reply to by lucie a rosta

Už jsme venku byli a chrníme. Já teda lelkuju u počítače, místo toho, abych umyla koupelnu. I když to nemá cenu-viz níže. Minulej týden u nás byla návštěva a po odchodu jsem zjistila, že máme hovno na umývadle. Já totiž kolikrát malýho musím strčit do umývadla, jak je znečištěn. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka