Deníček uživatele luciasnik

15.03.2011

Ahojky maminy...

Ahoj Luci malou jsem první půl rok jen kojila. Když pak byly horka v létě....kojila jsem co dvě hodiny. Malé to stačilo.

ahoj,tak kojení stačí,akorád když jsou pak v létě fakt hyca tak malí bude mít víc žízeň tím pádem budeš častěji kojit.jinak já mám holčičku narozenou v květnu,plně jsem kojila a i tak jsem ji v těch největších hycech dávala trochu čajíka a i z důvodu bolení bříška.

14.03.2011

Ahoj maminky,

uz druhy den hledam na internetu odpoved ohledně rodicovského príspevku a po navsteve uradu moc moudra nejsem.

ahojky..normálně si tam zítra zajdi i s vyplněnýma a potvrzenýma papírama..musí ti to vzít dřív než po skončení mateřský..mě paní na sociálce řekla že to při nejhorším vyplácejí max. 3 měsíce zpětně ale kdo by čekal tři měsíce na peníze?já jsem tam byla 3 týdny před ukončením mateřský...

Ahoj, taky jsem žádala zároveň o porodné i o rodičovskou - vybírala jsem dvouletou variantu. Žádá se na úřadu práce - odbor státní sociální podpory. Dostala jsem formulář, který musel podepsat i manžel, který se mnou nebyl a potom jsem jim to zpět poslala poštou..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je fakt divný, já to měla skoro jako ty, ale před rokem. Mateřská mi končila v květnu a začátkem února jsem to podávala. Za 14 dní mi přišlo vyrozumnění, že mám rodičák na 3 roky schválenej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka