Deníček uživatele lucciee

17.09.2010

zdravim vsechny maminky ..

Milá Lucinko. Také se nám toto přihodilo. :*8*: NÁM 1.června 2009 řekla, že se plod nevyvíjí a ještě ten den revize. Dnes mám u sebe miminko, kterému bylo včera 6 týdnů. Věř, vše dobře dopadne a budeš chovat. Vydrž.

Ahojky Lucinko, ctu to teprve dneska. Chce se mi z toho az plakat. Neumim si opravdu predstavit, co musis asi prozivat, jak tezke to musi byt. Preji ti, aby revize dopadla dobre a tys mohla brzy zase zacit se snazilkovanim. Preji ti moc sily :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Udělala jsem to přesně jako Ty! Udklidila vitamínky, sklidila všechno, co mi těhu připomínalo... Zítra jdu ještě na kontrolu po revizi, jsem po ní 14 dní a už ani nekrvácim a musim říct, že s nervíkama je to o hodně lepší, než před pár dny!!! Pokud máš doma přítele nebo manžela skvělýho, užívej si toho a jeho podpory!!! mě to moc pomohlo! On sice taky asi trpěl, ale snažil se to nedávat znát a držel mě nad vodou, že jakmile budu připravená, jdem se snažit podruhý... :) Ale zatim stále u mě tak chuť nepřišla. Po revizi jsem si řikala, chci zas mít miminko v sobě, hned, ale teď s odstupem času si řikam, že nechám tělo pořádně zregenerovat, pak tomu dáme volný průběh a uvidíme, co nám vyleze za pořádnýho mrňouska :)
Držím palečky a pak mi napiš, prosím, jak jsi na tom!!! Moc na tebe budu myslet, ale nechápu, proč čekáš na revizi, mě chtěli brát hned!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky