Deníček uživatele Lucásek

08.10.2009

Tak takhle se kojí u nás!! V sobotu nám bude rok a jsme malé závislačky! Všeci tři!!!

Dvojí kojení!

no to je naprosto úžasný!!!!
fakt krása - jsem napůl dojatá a napůl brečím smíchy - viz šlápnutí do úsměvu!!!!
gratuluju k úspěšnému boji s kojením...

12.06.2009

Maminky pomóóc! Prosím Vás, naše Marunka měla na poledne flíčky na nožičkách - bylo u lemu plínky, tak jsem to svedla na to, že je to od plíny.

Pomoc! Vyrážka?????

Ahoj. Může to být alerge na prášek na praní, kosmetiku nebo na nějaké jídlo, jestli už přikrmuješ. Raději ji sledujte a tu pohotovost ti schvaluji, raději 10X zbytečně než jednou pozdě.

něco podobnýho měla i moje dcera, nevim jestli je to to samý ale je to hodně podobný, takový fleky do kulata a byli trochu vystouplí, byl jí asi rok a půl když to měla poprví, no asi půl roku sem s ní chodila na kožní, pokaždý mi dala jinou mastičku ale nic jí nezabíralo, malá si to vždycky rožkrábala do krve, a pak mi obvodačka dala zyrtec aby jí to přestalo svědit a mazat obyčejnou modrou indulonou, no a asi za 14 dní sme tam nic neměli.

jako jediný mě napadá alergie....pohotovost bude asi nejjistější, pro jistotu na ní mrkni ještě v noci

11.03.2009

Tak dneska máme 5 měsíců, už měsíc zkouším té malé breberce na večer kašičku, aby se nebudila po hodině.

Já myslím,že jsi s kašičkou začala brzo..kojení by jí mělo stačit do 6. měs..prostě to nechce..asi jí kojení stačí..když nemá hlad..

chápu tě a poradím ti!!!! já kojila skoro 6měsíců v tahu každé 2hodiny jak v noci tak přes den,nemohla jsem jít skoro ani v klidu jed nakoupit nebo něco vyřídit..kaši jsem začala dávat po 4měsíci a dávala a dávám jí do ted z flašky-pouze na noc,to dítě si u toho vlastně odpočne a já kdybych měla jít spát a sedět nebo ležet a někdo do mě rval kaši a já byla upatlaná a pak mě ještě někdo matlal pusu vlhčeným ubrouskem,tak ybhc byla spíš naštvaná a né klidná na spaní..bude nám 7měsíců a naše Charlottka se rozhdla,že nechce ani UM ani MM tak máem tak boj,ale na noc jí udělej kaši do flašky,protož kojíš už tak dlouho,že to kojení tou flaškou nemůžeš zkazit!!!!! kup si nebo si prostříhni dudel tak,aby tím ta kaše prolezla,já dávám už 1 50vody a 8odn´měrek,ale vy dávejte 120vody a měla bys tedy kupovat zatím jen rýžovou první kaši!!!!!!! skrz lepek atd....a dej 6odměrek,to poznáš,at to je tak akorát...a vem si jí jako když kojíš a nakrm í tou kaší..jinak mě se malá budila a i mím kamarátkám stejně jako tobě....je to období,které se musí vydržet...nevím jak chodíte spát,ale pokud máte poslední krmení třeba v 19hod a pak se ti třeba ve 22hod budí zase tak jí tu kaši dej v těch 22hod,ono to po 14dnech se ve změní...nezkoušej víc druhů,kup první rýžová od nestlé od ukončeného 4měsíce...to dtě si zvyká na chutě,atk po ní nemůžete chtít zázraky,každé mimi je jiné a neutit!!!!!!! mít na to klid,vypnutá tv ty v klidu a nikod at tě neruší a koukj na ní jako když kojíš...nám to trvalo 3dny než se to naučila a ted ji učím,aby si aspon ráno vzala flašku s mlíkem,mě nechce už žádné.zvládneš to

In reply to by sarlotka

AHOJKY SARLOTKO. KOUKÁM ŽE TAKY PĚKNĚ VÁLČÍTE. U NÁS OD DOBY, KDY JSEM MALÉMU ZAČALA DÁVAT LLŽIČKOU, TAK NÁM KOJENÍ TAKY MOC NEJDE. ZATO V NOCI JE SCHOPNEJ SE VZBUDIT NA KOJENÍ I 5X ZA NOC. JÁ DÁVÁM KAŠÍ RÝŽOVOU NEMLÉČNOU (MÍCHÁM JÍ S NUTRILONEM) V 17-17:30 PŘED KOUPÁNÍM, POTOM MEZI 18-18:30 HO DOKOJÍM A JDE SPÁT. ALE ZA HODINU JE UŽ VZHŮRU, TAKŽE HO TO STEJNĚ NESYTÍ. DÁVÁM MU CCA 130ML KAŠE ZE LŽIČKY. VČERA MI DR PORADILA, AŤ DÁM KAŠI Z FLAŠKY, ALE DÉLE, AŽ SE VZBUDÍ. AŤ SE FAKT ZASYTÍ. TAK NEVÍM, JEŠTĚ JSEM TO NEZKOUŠELA. MALEJ JE HROZNEJ ZBOJNÍK A UŽ JSME SE FAKT DLOUHO POŘÁDNĚ NEVYSPALI. TAK SE TO SNAD ZLEPŠÍ

Lea mi to dělala taky máme taky 5 měsíců, pořád kojím, ale malá se začala v noci budit po 2 hodinách. Ze začátku jsem ji dávala flašku s Hami mlékem, ale moc toho nevypila. Tak jsem koupila rýžovou kaši s banány od Nestlé - ze začátku nevěděla co to je, ale po troškách jsem každý den dávku zvyšovala a malá si na ni zvykla. Flašku mi nechce brát, tak ji dávám kaši po malých lžičkách. Taky umí prskat a nejvíce si povídá s plnou pusou, tak jsem se obrnila trpělivostí a krmím ji tou kaší asi 15 minut než něco sní. Já vím je to těžké, když máš dvě, ale kamarádka má taky dvojčata, jedno jedlo pěkně a to druhé krmila kaší i 30 minut než něco snědlo. Budu držet palce ať se vše podaří a malé ti pěkně spinkají

01.03.2009

Je to 10 dní co se snažím do toho našeho otesánka Aničky dostat na večer kašičku! Ale je to boj!

existujou i kašičky, který smícháš s mlíčkem, tak to dělám já, nezmění se tolik chuť, kterou zná. a kašičku dávám z flašky s větším otvorem...lžička u nás nemá šanci.jsme taky 4,5 měsíce

Zdárek. My jsme to měli podobně se zeleninkou. Po jedný lžičce začal řvát, takže jsem mu do tý řvoucí papuly ládovala jídlo a on to polykal. Teď už se ale uklidnil a je to v pohodě. Co ji to dát do flašky a ne na lžičku. Ale ty ji to asi do flašky nechceš dát, aby sis nepokazila kojení, že jo? Tak jinak nevím, jak ti poradit. Snad jen, že si zvykne. Zkus ji dát nejdřív trochu cucnout mlíka ať nemá takovej hlad a pak to třeba půjde snáz a ona se tou kaší dojí. Na našeho Kubu platí, když mu do tý zeleniny přidám trochu Beby. Cejtí známou chuť, tak si dá. Zkus do tý kaše dát trochu odstříkanýho mlíka. Třeba to zabere.Držím palce :one: :one: :a: .

12.02.2009

Už jsem tu strašně dlouho nebyla! Holky včera oslavily 4 měsíce, po ránu jsou rošťandy, na poledne mají spoustu řečí, a k večeru jsou roztomily a přítulny!

Tak to ti moc přeju.Jsou moc krásný :girl: :girl: .Já budu doufat, že budu mít kluky taky tak hodné.Ale podle toho jak si z mého břicha udělali fotbalové hřiště tak nevím :///: .Tak ať hezky dál rostete :a:

Teda holky jsou šikovný a ty taky. Vůbec si nedovedu představit, že bych měla dvě mimi na starost. Stačí mi bohatě jedno !!! Jsi fakt šikovná !

17.01.2009

Zdravím všechny! Už jsem tu dlouho nebyla tak musím zapsat novinky! Ve čtvrtek jsme byly na tříměsíční prohídce!

Ahoj Lucásku! :a:
Taky Tě zdravím, jsem ráda, že Ti holky taklhe hezky prospívají a evidentně jsou to Tvoje štěstíčka :c: Tak jim dej za mě oběma pusinku :cc): ;) Já jsem ted ve 36 tt a termín mam 17. 2. nebo 22.2. tak uvidáím, stejně si Martínek vyleze, až se mu bude chtít :s: Přeju ať jste holky zdravý a měj se krásně, po porodu Ti určo napíšu.. pa :||):

Ahojky, moc gratulejeme jak holky rostou, jako z vody. Anetka bude mít příští týden 3 měsíce a na prohlídku jdeme až 11. února. Jsem zvědavá, jestli i naše doktorka bude kontrolovat to všechno, mám takový pocit, že ne ne ne. Malá měla minulé pondělí 6460 g, takže je to takový malý otesánek.
No přeji Ti ať Ti holky rostou a jsou zdravé.

06.01.2009

Tak dnešním dnem začínáme s trvdým režimem usínání!!!! Protože holky nám řvou i když chováme což po dvou hodinách střídání na balonu je neúnosné!

Ahojky :) Tak teda odpolední usínání není takový problém-sice teda taky na ruce, ale nemusím jezdit jak Hamilton :s: navíc v těch mrazech... :00: Jinak zoubky už se taky hlásí o slovo :a: , ale spíš jsme bojovali s nachlazením, defacto od narození rýma a občas kašlik.

Jééé, ty jsi hodná, děkujem. Už je to lepší, tak zítra zase nastane vojna :00: No a co Maruška s Andulkou? Už to zvládají pěkně viď? Docela závidím...i ty dvojčátka, já si je moc přála-kolčičku a chlapečka.Měla jsem je udělat v Třebíči, tam je na to asi vzduch :s: :/;x:

In reply to by habiniki

Ahojky! No můžu říst, že tady v Zábřehu je na dvojčata taky dobré podnebí!!! V posledním roce se tu narodilo nejmíň 6 dvojčátek!!!! Jinak holky se už celkem zvykly, dokonce v sobotu nevřískaly vůbec! Tak jsem si řekl že bych takhle mohla zvykat i přes den! Protože doma neusnou - musíme bt venku v kočáře a jezdit! A stejně nespí natvrdo - celou dobu hlídají jestli jezdím dostatečně rychlo!!!!! A když ne, tak se připomenou!! :s:
To je fajn, že je vám lépe!! To bylo nachlazení, nebo zoubky???
Tak hodně zdarů a zase napiš! :a: :a: :a:

Ahoj, u nás blbý, budem to muset praktikovat příště, protože Janinka má dnes horečku a není jí dobře, tak jsem jí nechtěla trápit a uspinkala jsem jí na ruce. Přeci jen jí ještě nebylo ani 5 měsíců.Ale zato usnula hned a při přenosu se nevzbudila. Gratuluju k uspechu :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka