Deníček uživatele Luc

05.07.2008

když zkouším na někoho reagovat tak se to tam vůbec neukáže.. jsem z toho docela vedle... a nebo někde úplně jinde? Já nevím......

musíš dát zobrazit komentář a pak ještě odeslat komentář a budeš to tam mít sisina a Matějíček

04.07.2008

Ahoj,chtěla bych se ještě zeptat od kdy se dá poznat jestli to bude holčičika nebo chlapeček?

to rekli v 21tt na 100%.Bude to holcicka.Ale taky zaleží na tom, jak se ukaže.jestli je stydlivka tak to muze byt i pozdej :one:

In reply to by Galateia

My byli s manželem v 15tt na 4D utz a tam to ještě Dr. neviděla, ale jen proto, že bylo mimčo schované a nechtělo nám nic ukázat :||):

Mam knížku o vývoji miminka a tam píšou že se to dá poznat od 16 tt pokud je mimi v dobré poloze. Takže pokud půjdeš na UTZ teď někdy, tak už by ti to mohli říct, když bude mimi spolupracovat. Ale většinou se chodí na UTZ až ve 20 tt. Mě to taky řekli na velkym UTZ ve 20tt. Tak dobrou. :a:

04.07.2008

ahoj, tak já tady začínám a nějak nevím kudy kam,... jinak jak jsem koukala na ostatní těhu, tak u vás je to bříško už trošičku aspoň vidět,ale u mě zatím nic....

Ahojky,tak tě tu vítám.......co se týče delšího cestování tak se poraď s DR.a ona ti to buď doporučí nebo ne,taky chceme jet koncem srpna na dovolenou do zahraničí a dr.mi to dovolila,že bez problému.Co se týče depilace tak jsem o tom nikdy neslyšela že by se nesmělo,já to dělám furt a i při prvním mimi mi nic neuškodilo.
Tak pá snad jsem ti pomohla :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka