Deníček uživatele lu-cie

04.09.2009

Ahojky maminy,

čauky,já už s tím taky týden bojuju,rýma už je celkem ok a v krku už nebolí,jen mám trochu kašel(trochu víc-takovej chrchlák od prudušek :00: ),tak snad to bude ok,v lékarně jsem si koupila na cumlání tablety co mužou těhule a na bolení v krku zabrali tak snad už bude klid a mimi to snad neva,pokud to není nic velkého,.. :a:

17.07.2009

Ahojky holky,

Ahojky Luci,
nechci tě vůbec strašit, ale přečti si můj příběh.... http://www.mojetehotenstvi.cz/hanicka-je-v-nebicku
Byla jsem vlastně v podobné situaci, začal se mi taky zkracovat čípek a následně otevírat hrdlo. Týden jsem měla ležet, což jsem 100% dodržovala, ale stejně to nepomohlo. Já tě nechci vůbec stresovat, ale prosím, buĎ na sebe moc opatrná a kdyby se ti COKOLIV nezdálo, tak upalujte do nemocnice! Naštěstí jsi aspoň v tom 25. týdnu, že by se miminko určitě zachránilo, ael nejlepší by bylo, kdyby si u tebe ještě chvíli pobylo..
KDyžtak napiš, jak se ti daří, já ti moc držím palečky, papa :k:

15.06.2009

Ahojky holky,

Ahojky,
jak píší holky je to tvrdnutí bříška. Není to ani moc brzo, mě tvrdlo ještě dříve. Dostala jsem Magnosolv. Nesmíš to mít ale moc často (cca do 10x za den, záleží na Dr. každý má tu hranici někde jinde).
Šetři se a netahej nic těžkého
J.

kdyz se zeptas tak se nic nestane,a brzo urcite neni
myslim si ze to co citis je tvrdnuti briska,ale to je normalni,dr mi napsala magnesko a je to lepsi.

ja mam taky hodne podobny pocit kdyz se danecek natahuje a pak na me vystrci zadecek a nebo vykoukne hlavickou(mimochodem to stoji zato :-) ) :a: :a: :a:

Ahoj, to co povídá kámoška je nesmysl, jde o tvrdnutí dělohy y není to nic zvláštního, někomu se děje brzy a někomu vůbec, zkus se šetřit a co nejvíc se flákat :) můžeš si v lékárně koupit šumáky Magnesium, pomáhá.

Mně se to stává taky a taky nevím, co to je :s:

Každý mě straší s tvrdnutím bříška, ale já ho neumím identifikovat... Je to pro mě úplně nový pocit a nevím, co s tím. Ve středu mám poradnu, tak se zeptám a dám vědět :qu:

09.06.2009

Ahojky holky,

Ja diky tehotenstvi ze jsem nha neschopence jsem si je mohla konecne dovolit protoze kvuli praci jsem je mit nemohla.Ted si je uzivam..

Rozhodně nevadí :) a drží mi skvěle, aspon neřeším třepení a lámání nehtů, které mě hned po otěhotnění postihlo. Nechám si i na mateřství, co nejkratší, jen potažení gelem-francii, nebudu stíhat starat se o nehty, takhle na ně měsíc nesáhnu a jsou méně ostré než moje přírodní.

Rozhodně nevadí :) a drží mi skvěle, aspon neřeším třepení a lámání nehtů, které mě hned po otěhotnění postihlo. Nechám si i na mateřství, co nejkratší, jen potažení gelem-francii, nebudu stíhat starat se o nehty, takhle na ně měsíc nesáhnu a jsou méně ostré než moje přírodní.

Tak umělé nechty pochopitelně v těhu nevadí, jenom je otázka jestli ti budou držet :( ....... já jsem totiž ten případ které v těhu nedržely :r: Jsem si je nechala v těhu dělat 3x a do týdne mi všechny uletěly :O ( já měla problémy teda i s barvou, absolutně nechytala)

Takže ti přeju aby ti vydržely a mohla si být činaná :qu:
______________________________________
Verča + Adélka (4/06) + Jolanka (2/09)
http://tislerka.rajce.net

to taky řeším, tedy né ani tak umělé nehtíky, ale vůbec lakování a tak, mám teď relativně hezký nehty co jsem těhu, tak bych chtěla aby nějak vypadaly, a nevím zda lze lakovat, či ne:(

tak to jsem Ti moc neporadila,co?
papa

04.05.2009

Ahoj holky těhulky,

když máte oba chut tak si užívej, já moc chut nemám sex je tak jednou za 14 dní, pro manžela je to docela utrpení před otěhotněním to bylo 3 v týdnu a ted jedou za uherák :s: ,ale je statečnej

sexik je v tehu absolutne bezpecny a neni duvod se omezovat :one:
mluvim samozrejme o normalne probihajicim tehotenstvi :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka