Deníček uživatele LPamela

09.02.2013

Ahoj holky, asi už jsem nikdo nechodí, ale co kdyby náhodou. Tobík měl na 19 měsících 83 cm a 9,9 kg. Je to taková žoužel.

1,5 roku a jaké míry máme

Ahojky, tak to jste tedy vysoci, ale drobni ;) ani nevim, jake miry ma nas Adik, ale pokud si dobre vzpominam, tak na 18m mel 89cm a 11kg ;):one: je to des, jak to uteklo, za chvili slavime dva roky!! :h: ;-) at jste zdravi!! :-)

Ahojky, tedy už to není aktuální ale byli jste jako my, my měli 81cm a 9,9kg také, ted se Nelinka docela pěkne zpravila a už dosahujeme i k 11kg. Tak aspon máte neštovice za sebou, u nás to ve školce taky lítalo přes zimu snad 3 měsíce, Neli tak chodí 2x denně tak jsem s nimi víceméně taky počítala a nic.

In reply to by Verča..

Ahojky, to je překvapení. Někdo se na náš přišel podívat. Tobík bude mít za měsíc 2 roky a měří 86 cm. Váha ani nevím, ale žádné obřisko není. Neli má asi dobrou imunitu. Ty nemoce ze školek jsou hrozné. My pořád bojovali s rýmou a kašlem. Moc se mi tam dcerka neohřála. Akorát nyní chodí v kuse 14 dní. Snad to ještě chvíli vydrží.

no ahojky.... prcik maly krasne ti roste :))hubenourek...
nas Tobik ma taky neco malo pres 80 cm a asi 11 kilo... :D
a co nestovice?? uz ok?

In reply to by Lula

nějaká dobrá duše se našla. Sem už nikdo nechodí. Taky nemáte žádného obříka. Neštovice máme zdárně zasebou. Nyní řeším u sebe zánět slinivky. Dobrá hubnoucí kůra... :00: Nechápu, z čeho to můžu mít. No snad se budu moci brzo normálně najíst. Zatím to nejde. Mějte se krásně a ať jste zdraví.

30.06.2012

tak přidávám inspirativní foto z oslavy 1. narozenin.Tobiášek už ťapká o sto šest. Nedá si pokoj a stále trénuje a trénuje. Přeji všem mimískům krásnou oslavu narozenin.

Oslava 1. narozeniny
Oslava 1. narozeniny
Oslava 1. narozeniny
Oslava 1. narozeniny
Oslava 1. narozeniny

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: to asi néééé :s: :s: :s: u nás jsem se zase ptala já manžela jestli neměl v porodnici milenku a nemáme doma její dítě protože ze mě vůbec nic neměl ale začíná mi být podobný tak asi bude taky můj :D :D

Tobík má nádherný kukadla.Podoba na tebe se určitě nezapře :s: .Taky bych pomazlila to mimušenko malý, jak to někde vidím v kočárku, hned si vybavím jaké to bylo :s: .

Tobíku, dortík si měl krásný mamince se moc povedl. Asi poprvé vidím na fotce i tvoji sestřičku Elišku a myslím že jste si podobní. Ty jsi šikovný a krásný chlapeček rodiče na tebe musí být pyšní doufám že sis oslavu moc moc užil.

13.06.2012

Zdravím všechny maminky,

Za 10 dní je nám rok aneb míry z dnešní kontroly
Za 10 dní je nám rok aneb míry z dnešní kontroly

Ahojky,super:0)my už roček měli před dvěma týdny a v roce má 9kg a také 75cm je to takovej muj zaprdlínek,ale dr.řikala,že neni hubenej,že je krásně akorád a že jak ho tak vidí(od té doby co začal lézt a 11m chodit),že se ano nediví,že i když jí pořád snad,že vše vyběhá.. Fakt chvilku neposedí na zadku a také stále kojíme:0) příští rok na jaře chceme zapracovat na sestřičce,tak jsem na to zvědavá jestli budeme pořád ještě kojit do té doby:0D taky dávám jen ráno,aby vydržel dýl spát a večer před spaním a pak šup do postýlky a spí až do rána(noční kojo sem už nějak v 10m zavrhla a prostě nedostal a hotovo a zvykl si,že dostane max.napít vody ,ale většinou spí tak do 6ti a pak ho nakojim a vstáváme na 8mou).ale už je vyčůranej a odtahuje mi pořád triko a běda jak vidí,že se převlíkám(hlavně ve středu po plavání..) to hned chce papat.. No a se slovama taky nic moc.. Mama,tata,pes,bum,balo(balon) a par dalsich jeho zkracenin:0D hlavne rad rika Tak a Co to je(to to je říká:0D) tak pá:0) přeju ať se povede dortik,já taky dělala a nic moc:0/,ale polepšim se:0D

Krásně sepsané. Jojo bylo ti líto že se bude malej odstavovat, tak nakonec to neproběhlo, je to kolikrát těžký co. Hl že to nějak zdravotně zvládáš. Taky se nětěším až dostane Nelinka příště do každýcho stehýnka píchanec :-), též nás čeká sinflorix a hexa. tak krásně oslavte rok a pochutnejte si na dortíku.

15.04.2012

Ahoj všechny maminky, jdu se k Vám vymluvit. Teď nás trápily 3 dny horečky 39. Myslela jsem, že to je z růstu zoubků, konečně se začaly klubat. Dnes ale vylezla vyrážka, takže šestá nemoc to byla.

Šestá nemoc za námi, musím přestat kojit...:o(

Tak nám doktor předepsal spešl mléko od Nutrilonu. Prý je to intolerance bílkoviny kravského mléka. Takže zítra běžím ještě za svým doktorem, který mi nasadí léky a zastavíme laktaci. Pak už se budeme prát s lahvičkou.

03.04.2012

Ten čas tak letí. 9 měsíců je za námi, minulé pondělí jsme se byli převážit, jelikož nepatříme k těm nejtěžším miminkům. Tobík má 7680g a cca 72 cm. Hezky sedí, leze, staví se a je strašně zvědavej.

9 měsíců za námi
9 měsíců za námi
9 měsíců za námi

ahojky milaččci..teda Tobiku ty už si takovy chlapak krasnyy :))))))) a my jsme na tom s vahou poodobne ale D řekla že je dobrej ze ted už nebude moc přibirat vzhledem k tomu jak sebou pořad mele :D neskutečny jak to uteklo..už mame takove šikulky šikovne :) mejte se krasne Luca a Tobiik

Ahojky, malej je moc moc krásňoučkej. A neboj, on se rozpapká a rozpije a to potom bude vír v peněžence :-)

:€s€: :€s€:
toto letí :k: :h: :h:
maličký je nádherný :h: :h: :h:
a jak vidím tak z býváku máte taky hernu :s:
krásné jaro a veselé velikonoce celé tvé rodince :k: :k: :k: :€s€: :€s€: :€s€:
:a: :a:

To jsem ráda, že nejsme jediní, co jsou menší. Když se narodil, tak měl 3650g, což je dost. Ale 7. a 8. měsíc jsme trochu bojovali s příkrmama. Už se to ale krásně naučil, takže by se to mělo zlepšit. Navíc mu nemůžu dát nic mléčného, nesnese to. Takže to nedostává a je mu fajn. :dance:

Ahoj,
tak po dlouhé době mimi menší než my, ale oni jsou teď tak živí, tak jak mají nabrat viď ;) :D :h: Jsou to střízlíčci, ale rychlí :s:
Tobiášek je kouzelnej a kukuč má pěkně čertovský }:)
S pitím jsme na tom podobně, i když teď v týdnu už zvládnul Avenťáckou flašku s pítkem a cucal, tak snad se to pití rozjede.Já ho vážila akorát dneska, 9.m mu je ve čtvrtek a máme kolem 8,3kg a 72cm :D
Tak se mějte krásně a užívejte si konečně vylezlého :€s€:

14.02.2012

tak si tak prohlížím Vaše fotečky a říkám si, jak máme šikovná miminka. Náš Tobiášek už prozkoumává terén. Tento týden se jal prohlížení bytu a už mi leze z místnosti do místnosti.

7 a půl měsíce za námi
7 a půl měsíce za námi
7 a půl měsíce za námi
7 a půl měsíce za námi

ahojky no teda ten vyrostl.... a jaky je sikovny..my zatim nesedime... kde jsou ty časy...že kde jsme je položily tam jsem je našly.... :D :D je roztomilyyy :)) mejte se krasne Luca a Tobias

To je prdelka usměvavá :h:
Teď už to začne být s hlídáním veselý, tak budeme lítat..už aby bylo jaro a děti se pak uondaly na čerstvém vzduchu ;) :D
Tak se mějte krásně, je to krásně okatý chlapeček :h: :a: :k:

Krásnej frája :) .Tééda, tak Tobi už je takovej neposeda :s: :s: , za chvíli bude chodit.Na té druhé fotce vypadá už jako velkej kluk.Zdá se mi to nebo má hnědý očička??
Sinlac je opravdu mňamka, i mě chutná, že bych jí malému snědla :s: :///: .No a nebo mu zkus uvařit domácí kašičku ... .My teda vaříme všechno a zatím problém nemáme.

In reply to by LPamela

Takže vařím rýžovou, ovesnou, kukuřičnou ... .Rýži i oves vločky se rozvaří ve vodě, je to spíše takový odvar a pak rozmixuji a osladím třeba banánkem a jablíčkem.Někdy přidávám i koj mlíčko pro větší sladkost a jemnost.
A odkdy už má takovou barvu kukadel?Prý se to může měnit do 1 roku, ale nám ty modrý asi už zůstanou.

09.01.2012

Zdravím všechny maminky. Chtěla sem se optat, zda jste to náhodou taky někdo neměl. Malému jsem zkusila dát kaši Nutrilon rýžovou mléčnou, neboť mně se odstříkat svoje mléčko nedaří.

ahojky pokud mu nerostou zoubky tak bych s tím šla i Dr. je možné že bude muset nějakou dobu brát nevím jak se to úplně jmenuje ale je to kvůli bílkovinám a za čas se to spraví. Manželův první syn taky takhle zvracel a jeho tělo bojovalo s bílkovinama tak musel dostat proti látky. a za čas to bylo dobré. Ale taky to tak být nemusí.

Misto kaše můžeš vyzkoušet nějaké mlíčko na dobrou noc. My teda ještě nemáme 6.měsíců (malej se narodil 31. 7.) ale už máme Bebu 2 na dobrou noc od kamarádky - ta jí malé na noc dávala a spinkala po ní krásně a je to prý lepší než kaše. A nebo pokud kojíš tak zkus na noc dát jenom obyč UM. prcka to určitě víc zasytí než mateřské mléko a není to zase tak těžké jako kaše.

ahoj, tak já bych asi zkusila kaši sinlac, dělá se do vody. Já osobně jsem jí nedávala, vlastně žádnou kaši, takže zkušenosti s ní nemám, ale je hodně doporučována i pro alergiky myslím. A co se týká zeleninky, nesladila bych, cukr dětem nepatří :) raději zkus změnit hustotu, zkus více naředit, pokud se ti podaří odstříkat aspoň trochu, tak to přidej do té zeleninky, bude v tom cítit známou chuť a mohlo by to zabrat. Ovoce bych zatím vynechala. Zvykne si na sladkou chuť a budeš mít potom problém se zeleninou úplně. Hlavně pevné nervy a nic nehrotit, prostě nabízet a kaše klidně vynech :)

In reply to by ssiissiinnkkaa

JO sinlac, je to velká mňamka, není to mléčný výrobek ... zkus to, mají i v Kauflandu.Možná právě ta mléčná bílkovina je příčinou, je jí tam hodně.
S tou zeleninkou strpení.Nám ze začátku papal krásně, pak se něco pokazilo a nesnědl nic.Trvalo to cca 4-5 dní a teď už zase papá nádherně a chutná.Takže to chce trpělivost.Taky souhlasím, že naředit zeleninku s odstříkaným mlíčkem.To dělám i já.Zkus taky dávat převahu karotky, tá má sladší chuť, tak by mohlo více chutnat.Nevím, zda mixuješ, pasíruješ či co, ale možná taky nevyhovuje konzistence.My teda pasírujeme ...

05.01.2012

tak se taky přidávám k Vám, co se snažíte zhubnout. Pevně doufám, že to bude moje další motivace v tom, abych aspoň nějaké to kilčo zhubla. Nyní jsem na 72 kg a měřím 163 cm. Mám půl roku po porodu.

Zdravím všechny, co bojují s váhou

Ahoj, tak držím palce!!!!
Já jsem po porodu sedmý týden...a mám stále nahoře 5kilo oproti původní váze...Takže teď 170cm a 68kilo...Ovšem, já nikdy nebyla tlustá a asi nikdy nebudu (doufám!geny)...ovšem po porodu mi zůstalo mega břicho. Měla jsem ho mega jako těhotná (a malej měl porodní váhu 4kila)...tudíž se prostě ty svaly vytáhly a vůbec nevím, jak to s nima jako udělám? Zvláště,když mi cvičení nevoní a nejraději mám chůzi v přírodě. No a sladkým se dopuju taky, jelikož jsem byla odjakživa spavec a to holt teď nejde...

In reply to by 3M

tak to Ti závidím. Já nejsem úplnej hubeňour, ale zas obézní tedy taky nejsem. Už mám dole 2 kg. Snažím se každý den posilovat a obden šlapu na trenažéru. Na váhu ale raději moc nelezu. Ono to jde pomalu. Snad se ty svaly trochu srovnaj. Chvíli to trvá a trocha cvičení na bříško by neuškodila.

In reply to by LPamela

Tak obézní teeda fakt nejsi...na té fotce ti to sluší :€s€: Ale jak čtu, tak bojuješ...já nejsem schopna se donutit cvičit..ale ještěže mám manžela...ten mi naordinoval sklapovačky - každý večer pod jeho vedením :-) No, ale víc jak 5 naráz jich fakt nedám...holt jsem skoro celé problémové těhu proležela, svaly zmizely a natáhly se, tak jsem teď jak úplnej nemohoucí člověk...

In reply to by 3M

Já jsem kdysi cvičila, ale v těhotenství jsem na břicho fakt necvičila. Vylezla mi totiž ještě k tomu kýla a nyní se modlím, že zůstane zalezlá. Jinak bych musela pod kudlu a to by se mi vážně nechtělo. Sklapovačky jsou dost náročný.

23.12.2011

Zdravíme všechny maminky a přejeme krásné prožití svátků... ;)

Kontrola 6 měsíců za námi - Krásné Vánoce přejeme..:o)
Kontrola 6 měsíců za námi - Krásné Vánoce přejeme..:o)
Kontrola 6 měsíců za námi - Krásné Vánoce přejeme..:o)

jéééé ty jsi ale šikulka šikovný, at ti příkrmy moc moc chutnají maminka ať je zdravá a doufám že si krásně užijete svátky. To tahání za vlásky byste si ale mohli odpustit nebo nebo budeme my maminky plešaté :s:

Ahojky,
no malej je kouzelnej smíšek :h: :D Tak si užijte krásné první společné Vánoce a do nového roku hlavně zdravíčko :one: :c:

Bezva fotečky, první dokonale vysmátá, druhá dokonale vážná,je to krásnej klučina. Mamince přeji at se to zdravíčko zlepší, no a když to nepůjde kojit dál, tak můžeš být ráda že se to povedlo i takto dlouho. Přeji krásné svátky.

Ahoj, tak to je krásnej klučina,jak se usmívá :D Šikulka to je užásnej s tima nožičkama máme co dohánět :)za chvíly nám už budou lítat po bytě a my budeme už jen vzpomínat na ty broučky co sme našli tam kde jsme je položili :///: Budíček ve 4 hod. teda nezávidím,ale co by sme pro ty naše andělíčky neudělali :c: S kojením držíme palečky,určitě to zvládnete a když ne tak se nic neděje ;) Jinak vám také přejeme krásné vánoce a pohodový nový rok :a:

09.11.2011

Zdravím všechny maminky a miminka,

Kontrola 4,5 měsíce
Kontrola 4,5 měsíce

no ty jsi teda fešák :-) a jaci rarasci ti koukaji z oci }:) :///:
Me maminka taky porad jeste dava jen sve mlicko a moc mi chutna, az me uz maminka ma problem unest (8.1kg se ji uz moc nelibi a preje si, abych v pribirani aspon malinko zpomalil, ze pry me jinak uz nebude nosit, ale kdyz me tak chutna :C]]: a at maminka rika co chce, vzdy vidim, ze ma radost, ze jsem zase porostl a pribral, a kdo se v tom pak ma vyznat :? :s: )
Na ockovani jsem byl ted v utery, a teplotku jsem mel jen mirnou, ale za to jsem byl hodne protivny :^O^: , ale ted uz je to lepsi, uz jsem se z toho vyspal a vyplakal, aspon doufam. Tak at jsi i ty co nejdrive v pohode..
Preji at Ti maminka jeste chvili "vari" to nejlepsi mlicko na svete, at kontrola kycli dopadne na jednicku a ocicka se rychle spravi! :a:

In reply to by LPamela

:-)
to jo, to zaposiluju.. a to ja mam jen 161cm a cca 50kg, takze zada v kyblu :§)
nosi 74, ale od Gmini uz to ma skoro male takze budeme muset dokoupit vetsi - jen me stve, ze v tech vetsich velikostech uz nejsou moc dupacky na vyber, a teplacky/kalhoty nam nevyhovuji, pac maly ublinkava, takze bude mit asi hlavne overalky - ty se koneckoncu stejne nejsnadneji oblekaji :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka