Deníček uživatele lolitka.25

06.09.2013

ahoj holky včera jsem byla 10 dní od ovu a už pár dní jsem mněla zvláštní pocit tak jsem si udělala těhotenský test mamatest 10 okraje čárky byli růžové a prostredek bílí.tak jsem myslela že to nic neznamená ale večer se my udělo špatně až jsem běžela nad mísu.tak jsem dnes udělala druhý test ale je to citlivost 20 a řekla bych že je ram trochu druhá čárka vidět co myslíte.děkuji

těhotenský test 2
těhotenský test 2
těhotenský test 2

Nevidim nic.....samozrejme ti moc preju, aby to vyslo. Ja osobne ale takove testovani nechapu. Je fakt brzo a pak to za ty nervy nad negativnim testem nestoji.

In reply to by Libca72

já právě nevím jestli chci ty dvě najít.mám teprve 4 měsíční miminko.ale zatím nemam žádnou antikoncepci a jen si dáváme pozor jen ten to měsíc jsme to neřešili.a já najednou začla mít pocit že asi těhotná jsem tak jsem to zkusila.ms má už přijít v ponděli tak mně to nedalo a testovala jsem.

Ja vidim na prvnim a poslednim ducha.jen stin ,ale vidim ho.ja jsem takoveho mela tyden pred ms a bylo to tehotenstvi. :? :a:

No kdyz bych se hodne snazila, tak bych mohla neco zahlednout. Ale tohle jsou proste vsechny 3 negativni tehu testy. Je mi lito. Zkus to tak za tyden anebo pockej, jestli dorazi menses. Preju hodne stesti, at ty dve carky tam nakonec objevis a zretelne :-)

14.05.2013

prosím radu 4.května jsem předčasně porodila 33+5.malí musí být v inkubátoru a já jsem sním zůstala v nemocnici máme tady být přibližně 5 týdnů jeden týden už máme za sebou.ležíme v pardubicích to je

ten tvůj chlap. By tě měl po porodu podpořit, ne ti pokládat telefon.. Drž se hlavně a zkus si povídat s maminkama co jsou tam s tebou, nebo s kamarádkou nějakou přes telefon... pomůže to určitě když se podělíš o starosti... poporodní smutky a výkyvy jsou nejhorší... drž se! ;)

ahojky, tak predem gratuluji k miminku. a je mi lito, jakyho mas chlapa. s tema nervama si nedelej starosti. to je po porodu uplne normalni!! hormony pracuji a vsechno clovek hur snasi a je hned na hromade. jestli chces, zkus bylinky. medunka je vyborna na zklidneni nervu, proti stresu a taky na kvalitni spanek!! mohu vrele doporucit. a s tim chlapem by to chtelo neco udelat. nemuze te takhle stresovat!!!

Ahojky tak jak to tu čtu vůbec nechápu to chování partnera :n: :n: :n: upřímně chová se jako blbec....vůbec si nedokážu představit že by mě manžel viděl v den porodu a pak za mnou nepřijel aspoň o víkendu, když už by to nešlo v týdnu :n: :n: ..... určitě je tím pádem normální že si z toho rozhozená a vůbec neblázníš :n: vůbec nevím jakou radu ti napsat, já bych s takovým člověkem být nemohla :n: :n: . Tak snad jen pevné nervy a ať jsi s miminkem co nejdříve doma :a: :a: :one: :one:

takového chlapa bych nechtěla mít ani doma natož s ním mít dítě :00: , kde je jeho opora, podpora, zodpovědnost.....to si jako o sobě troufá říct,že je chlap???

jejda ty už jsi maminka,tak předně moc moc gratuluju.Tvuj přítel se nechová jako chlap,ty jsi ted rozhozená hormonama,do toho se bojíš o prcka.Musíš ted myslet hlavně na miminko,být v klidu aby jsi nepřišla o mlíko,čti si,háčkuj a mysli na to jak to bude parádní až budete všichni spolu doma :one:

05.05.2013

ahojky tak jsem v včera v 19:16 hod přivedla na svět Vítka.byli jsme 33+4.malí váží 1670 a měří 39cm je malinký ale velký bojovník.Je projistotu v inkubátoru ale dýchá sám bez pomoci,pije mlíčko ze st

Jejda jak se vam to povedlo??Ja jsem ted 33+2tt ..a nedokazu si predstavit ze by maly byl uz na svete..i kdyz mi tvrdne brisko a vyhrozuje mi doktor..pokud nebudu odpocivat muzu predcasne porodit...Ale jak pisu nedokazu si to predstavit..

Moc blahopřeji a budu držet všechny pěstičky, aby Víťa vše krásně dohnal a vše bylo v pořádku. Tak dlouho si na to čekala.Stejně to strašně rychlo uteklo. :a: :k: :k: :k: :h:

26.03.2013

prosím vás máte skušenost stím to kočárkem?hodně nadním přemýšlíme.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62618438&tab=0

Ahojky, tak se hlavne drz, at u tebe mimco vydrzi co nejdyl, ale ten kocarek nevim nevim. My meli podobny, firkon qvatro, super kombinace, ALE bydlime v Jizerkach a vymenila jse to za trojkolku, (kombinace hluboky, sutosedacka a sportak), i kdyz predtim jsem k nim mela odpor, vyjedu vsude, v lese na louce , snih neni zadny problem, mame icoo, ale je tezsi coz mi ani tak nevadi, ale jsou i podobne lehci, je pravda ze za 4000 mam ojety, ale tyhle nove stoji kolem 20.tis myslim ze lepsi, kvalitnejsi kocarek se vyplati. A miminku je jedno jestli je novy nebo ne, hlavne ze je prakticky.

mela jsem moznost vyzkouset tento kocarek , svagrova ho mela , nerikam ze ta vlozna taska neni spatna ale i do jinych kocarku se da koupit, ale jak uz holky pisou je desne ale desne tezky, navic neni dobre ovladatelny neni jak kdyz kocarek zataci sam nazdvyhavat ho porad taky nneni moc pohodlne , ono taky zalezi kolik clovek chce do kocarku investovat ale nekdy se oplati si priplatit a poridit poradnou karu nez byt nespokojena. :a:

31.10.2012

tak dnešní kontrola dopadla tak že na utz mi doktor řekl že vidí jeden živí plod který odpovidá 6+4 místo 7+2 to je vše když jsem se chtěla na něco zeptat tak řekl že spěcha že musí viřidit tel.tak an

dnešní kontrola

:one: :one: :one: :€s€: kráááása a že je trošku mladší???neva-ono to mimi dožene :-) mě tak pořád říkali menší mladší a v 29tt už odpovídal 32tt ;-)

Verunko, strašně moc ti držím palečky. Když doktor psal že plod je živý, tak měl určitě už i bijící srdíčko. Sexík si odpusťte, za to to určitě stojí. Přeji jen to nej. Kdy jdeš na další kontrolu?

30.10.2012

mam celkem obavy abych zase neslyšela špatnou zprávu :( ale snad bude vše v pořádku a bude i :h: .zatim mi je špatně každý den občas i zvracim,prsa bolí a zvědčují se a jsem pořád unavená.zatím jsem

Ahojky
Držím pěstičky.Já jsme na to hdpdně podobně jako ty.Jen po tom :sex: nemám nic.Ale u prvního sem to měla a byůo vše o.k.Měla sem to asi do 8.tt pak už byl klídek....Takže to určo budeš mít taky tak. Já sem byla v pátek u dr. a jsem v 6tt.Ale srdíčko ještě něbylo vidět.jdu až 12.11.To se zase nedočkám já..... :h: Tak hlavu vzhůru a všechno bude o.k. :h: :a:

23.10.2012

já byla ve středu na utz a byl tam gestační váček který odpovidal poslední MS která byla 10.9 na další utz jdu až 31.10 už se nemůžu dočkat.zatím bych řekla že jsem asi nic nepříbrala ale dost se mi z

11.10.2012

prosím vás dnes v noci jsme s přítelem :sex: a ještě v noci jsem za krvácela jasně červenou krví a pak ze mně vytekli spermie s krvý a dopoledne jsem tak hnědě zašpinila na papír po wc.jsem na začát

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jinak ja ke kazdym antibiotikum musim brat prociatika,jinak jsem trpela taky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,mam stejny problem,dnes je to 3 tydny co me byla transferovana 2 embrya.Krev prokazala teh.po 10 letech jsem byla stestim bez sebe.Ale taky jsme meli s manzilkem po dobe sexik,a po sexu krve jak tz vola,ale pak uz jen spineni,jela jsem dnegs na kliniku tak me pridali dalsi leky,pichli me injekci proti krvaceni,naridili prisny klid na luzku,znova krev.test a ve ctvrtek znova jes li me roste Hcg.na utz je videt jen neco 4,5 mm tak nevim jak dopadnu.Jinak ale sex mam povolen pouze s ochranou,a nebo si musi muz davat pozor,prej spermie neco vylucuji a to neni dobry pro mimi!Ja jsem teda hotova.

05.10.2012

holky prosím radu MS mam dostat 8.10.před dvěma dni duch na testu včera už krásná druhá čárka a dnes v krvy hcg 120 myslite že je to dostačující a můžu se považovat za těhotnou děkuji mam celkem obavi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka