Deníček uživatele lolinka_1

08.06.2012

holky, jestli si chcete trosku privydelat vyplnovanim dotazniku, napiste mi mail, a ja vam poslu odkaz. Neni to sice zadne terno, ale kazda korunka se hodi. Nebojte za registraci se nic neplati.

28.02.2012

Ahoj holky, nemate nahodou nektera slevovy kupon do Malvika, ktery nevyuzijete? Doma mam 8%, ale vim, ze v casopisech byli i na 10%, 12% a 20%. Díky moc

Ahojky,taky by se mi hodil.chci si od nich koupit kocarek,ktery stoji 17tis.,takze bych slevk taky brala.ale jeste mam cas ho sehnat.mimi se ma narodit az v srpnu.a prosim te kde nebo v jakych casopisech ty slevy byvaji?dekuji

21.08.2011

Ahoj holky, mam k dispozici dva uplne nove kocarky liberta z roku 1988. Jsou oba dva cervene. jeden je trojkombinace a druhy je jen hluboky kocar. pokud byste mely zajem ozvete se mi do osobky.

08.06.2011

Prodam parkrat pouzity angelsounds, cena je 500 kč + poštovné, pošlu klidně na dobírku. pokud budete mít zajem, ozvete se mi na mail - lolinka_1@seznam.cz

ahoj, pristroj jsem jiz prodala holcine, co se ozvala driv. jinak jsem s nim byla moc spokojena. mela jsem ho cca od 14tt prestala jsem ho pouzivát, kdyz jsem citila pravidelne pohyby. To jsem ho vytahla jen obcas, kdyz jsem treba miminko nemohla probudit. za sebe ho moc doporucuju

ahoj, také jsme s přítelem uvažovali o zakoupení angelsounds...mohla bys mi říct, jestli jsi s ním byla spokojená? Kdyžtak bych měla zájem.. :) děkuji

27.01.2011

Ahoj kočky, jak se máte?

Tak já to pořádně asi četla až teď... :) Já právě myslela, že jsi si objednala Casualplay!!! A ono X-landera, tak to jooo, jsem to ale trubice! Ten je prej super!!! :) Si příště koupim pořádně silný čočky do očí. :)

In reply to by lolinka_1

A nebo já so zajdu do tý optiky. :D
No To je už jedno, i tak přeju, aby byl oki. Dneskazrovna jsem potkala jednu známou, měla Casualplay a řikala, že je moc psokojená a i její známí v okolí a to má podvozek Vintage, ale prý má doma i klasiku trojkolku. Tak je fakt, že jezdí asi 14 dní, ale řikala, jak je prima a že je lehounkej a jezdí se s nim na výbornou, tak třeba jsme fakt jenom my měly vadnej kus. :)

Ahojky.
Jakmile slyším Casualplay , obrací se mi chlupy vzhůru! Já za něj dala 23000kč a vůbec nesplňoval to, co psaly. Cvakal, kdo ho má, cvaká každýmu v okolí, špatně brzdila brzda, (budil mi malou, když jsem chtěla zabrdzit),byl malej, malá se nám tam nevešla skoro v pěti měsících, sporťák nejde do úplnýho lehu a má i krátkou opěrku zad, atd atd. Byl to muj první kočárek, (dnes již mám v pořadí 7 , ale to proto, že malá byla veliká), byl moc vysněnej, nikdo ho pro vysokou cenu neměl a tak jsme byli rádi, že budem skoro jediný, ale skutek utek.
Ale snad Ti bude vyhovovat a nadšení Ti vydrží ještě delší dobu, já byla taky moc z kraje nadšená, kupovala jsem si i dvě korbičky na něj, aby měla malá o malinko víc místa, (první se nám i podařilo zničit :( ) ale to se prodloužilo jen o měsíc. :( Krásnej, to on je a moc, pořád u nás s designem vede, což je ale pro pohodlí miminka docela nedostačující,ale na další miminko půjdem asi do X-landera, neslyším zatim na něj nic moc špatnýho a za tu cenu má snad všechno ve výbavě. :) Pokud se neukáže další jednička v kočárku, buh ví, co bdue až bude druhý miminko. zatím jsme spokojený jak s firkonem Veranem, je super, i docela prostornej, za poloviční cenu, teda třetinovou, tak s espirem s golfkama a s Peg peregem. :) Ono má každej kočárek něco. Tak hodně štěstí!!!

In reply to by Jaňulík 1

já jsem s X-soušem spokojená moc, dojedu s ním až na kraj světa plnej kamenů a kořenů stromů a podobně...je ale fakt - jak píšeš, nevím, jak ten Casual, ale hluboká korba X-landera taky nic moc teda, to překlenovací období, kdy malý se mi tam moc nevešel a sporťák není do lehu, to bylo trošku blbý...jo, ale necvaká vůbec, to by náš malej nedal, ten se vzbudí okamžitě na každej trošku hlasitější zvuk. jsem trošku právě na to cvakání alergická a vůbec na nějaké to skřípání, jsem teďka vybírala golfky, chtěla jsem Jane Energy a v obchodě na to koukám a stříška při zatahování cvakala - no tak jsem šla do Inglesiny, nevím, jak ostatní uživatelky, ale mě X-lander zatím necvaká, neskřípe, nevydává zkrátka žádný zvuk :s:

17.01.2011

ahoj holky, nekde jsem se docetla ze v betynce 04/2010 special by mel byt slevovy kupon do malvika na 20%. Rada bych si koupila kocarek.

Tuhle betynku doma urco mam,v dubnu sem rodila a byli sme dlouho v nemocnici tak sem ju koupila,ale muzu ti napsat az zitra jestli je to tam nebo ne,pac nemam doma internet.

29.11.2010

Ahoj holky, tak jsem zacala pomalu pokukovat po kocarkach. Kupovat ho chceme nekdy v unoru, ale uz ted vybiram alespon podle obrazku. Musim rict, ze to bude asi peklo!

Ahoj, já mám vybrané peg perego. Chci taky čtyřkolku a nafukovací kola, stabilní, protože tady jsou hrozné cesty. Ale na druhou stranu kamkoliv do obchodu či k doktorovi musím autem, takže aby se mi vešel kočár do krátké fabie a taky abych ho tam sama dala:)) prima, co? Mám vybráno peg perego podvozek velo, váží asi 7-8 kg, a korba staršího typu, ta váží cca 3 kila. Celé je to lehké a dobře se mi s tím manipuluje, což je důležité, budu ho denně tahat po schodech, protože bydlíme ve zvýšeném přízemí:)) Lehčí kočár jsem zatím nenašla... je dost prostorný, hluboká korba má polohovací záda, madlo je polohovací a složím ho do auta - čili vyhovuje:))

Hlavně si kočík sama pořádně vyzkoušej :wink: Já jsem náš první kočík kupovala přez net ... dvě vycházky a šel z domu :oci: Druhý kočík jsem si vyzkoušela...byl perfektní do té doby,než jsme přesedlaly do sporťáku!!!Ten byl tak malinkej :oci: V obchodě mě nenapadlo kontrolovat prostornost sporťáku.No a do třetice jsme spokojení a zůstáváme u něj nadále Casualplay S4 :one: Ono se vyplatí si připlatit ať máš fakt vychytaný kočárek a takový aby ti vyhovoval.Bohužel ale,každej kočárek má prostě něco,co ti bude vadit :oci: Škoda,že výrobci nemůžeš zadat přené požadavky,že?Na S4 mi vadí ovládání...sice je předním zdvojenym kolečkem stabilnější,ale o to hůř se ovládá...Kalsické tříkolky jezdí lehčeji :)
Z ostatních kočárků se mi tedy líbí Jané Slalom 2009 a Concord Fusion :///:

Ahojky, tak já jsem květinka 2011 a kočárek máme vybraný už dlouho. Nejdřív jsem vybírala podle vzhledu ze dvou favoritů, pak se mi už ale líbil jen jeden. Pak jsem to brala podle požadavků, přesně jako ty, 4kolka, nafukovací s aretací, poloh. madlo, atd. Všechny požadavky splnil jen X-landet XA a nadchnul mě celý setík, jak je to pěkně udělané. Dle popisu - vnitřní rozměry korby (d,š,v): 77x32x21 cm a ten tvůj dorjan mladší - vnitřní rozměry vaničky: d82 x š33-35 x v20 cm a starší - vnitřní rozměry vaničky: d81 x š33 x v20 cm, co je uvedené v popisu ti teda ten 1 cm v šířce moc nepomůže. :-( Jinak mě u x-landeru 2010 akorát nezaujali barvy, ale nakonec jsme vybrali Rocky žluto-šedou. Byli jsme se na něj podívat a vůbec není tak světle šedý, jako na obrázku a ve skutečnosti vypadá moc pěkně. Ty více méně jednobarevné, jako je zelený modrý a červený se mi nelíbili, nemluvě o tom, že jsem chtěla jako prvorodička neutrální barvičku. Za to ten vulcano jsem viděla u hodně lidí na ulici a má přesně barvu psího výkalu řidší barvy.. :-D No a nakonec jsem se do něj prostě zamilovala...takže po novém roce se bude kupovat a už teď se ho nemůžu dočkat. ;-) Chce to přemýšlet a myslím, že i tu srdeční záležitost. Přeci jen ho budeme mít při 2 dětech cca 6 let. :-) držím palečky ať vyberete ke své spokojenosti. Jinak druhý favorit byl Firkon, páč dorjany se mi vůbec nelíbí, ale přišel mi pak takový zvláštní...přestal se mi líbit. A na co jsme taky koukali byla rukojeť. Nesnášíme (z kola) tu molitanovou, co se při dešti nacucá jak houba. X-lander je jediný z těch co jsem koukala, co jí má koženou (nebo koženkovou) prostě ne molitanovou, takže se do ní voda nevsákne. ;-) pa a krásné těhulkování..

07.11.2010

ahoj holky, tak kdyz bylo dneska tak hnusně , rozhodli jsme se s manželem, že se pojedeme podivat po obchodech.

jů vy jste teda výletili ;) taky už asi začnu nosit těhu kalhoty, dneska jsem si musela normální pořád rozepínat, dost mě tlačili, ale těhu co mám z prvního těhotenství, tak jsou mi ještě volné, jak mají ten vysoký pas, tak mi leze dolů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka