Deníček uživatele Linda85

21.08.2012

Jsem dva týdny po porodu a bulím jako želva :r: ! Hormony mi dávají pěkně zabrat :( !

Děkuji maminky, hned je mi líp! Jen je hrozný ho uspávat až dvě hodiny na rukách, pak ho položiot tuhého do postýlky a za pár minut to začne znovu! Tohle je šílený :( !

In reply to by Linda85

Přesně - na uvazování šátku jsem neměla nervy, ale babyvak jsem zvládala. A taky hodně pomohlo pevné zavinování ručiček (já měla tu "miracle" zavinovačku, ale jde to i do velké plíny). A když už mě bolely ruce od nošení nebo záda z babyvaku, tak jsem seděla na zemi, malý byl pevně zavinutý na dece po mé levé straně, u hlavy mu hučel vysavač, můj malíček měl v puse (dudlík přísně odmítal) a já před sebou noťas a pravou rukou surfovala. :s:

In reply to by Linda85

od toho se musíš odprostit... vše počká - úklid, vaření, vše... ber to tak, že tě dítě potřebuje a že tu jsi pro něho... lehni si s ním do postele nebo na gauč... polož si ho na hrudník (Krýša spal rád na bříšku, Robin naopak na zádíčkách - oba na mém hrudníku)... kdyžtak si k tomu pusť nějaké komedie na dývku, nebo si nějaké stáhni :D a prostě pohoda... Caro... a něco dobrého :D - prcek tu pohodu z tebe nasaje a uklidní se...

13.08.2012

Již zítra to bude týden, co na mě vykukl ten nádherný uzlíček jménem :)! Narodil se 15:56, 3940 kg a 52 cm asi hodinku od kontrakcí, takže rychlovka :D!

7.8.2012 se mi změnil život :)
7.8.2012 se mi změnil život :)

Jéé mocinky gratuluji, tak vidíš žes porodila :s: Tak ses taky dočkala a supr rychlovka, malej se krásňoučkej :€s€: ať se vám daří a jste šťastní a spokojení.
Bylo to s tebou moc napínavé a s krásným koncem :q: :h:

11.08.2012

Maminky, jak dlouho jste kojily mimísky? Myslím přísátí. Malému stačí dvacet minut. Není to málo?ale usne a spokojeně spinká do dalšího papání :)!Máme 4 dny.

Ahoj, tak my tak 5 minut. Nevím jestli mi mlíčko tak rychle teče, ale když byl malinký, tak se trošku zalykal, tak asi jo. a to přibíval 1 kg měsíčně. Takže jsem pochybnosti o tom jestli je najedený neměla. Teď se nezalyká, a pije taky tak 5-10 min. A měl v půl roce 8,5 kg :)

to je strašně různé... některé děti jsou najezené do 8 minut, jiné do čtvrt hodiny... ani těch 20 minut v celku účinně nesaje... sama uvidíš, jak bude přibírat, kdyby to bylo málo, tak napiš, radím tu s kojením...

Ahoj, malej byl napapanej vždy do těch 20 minut :a: , takže pokud je spokojený, je určitě vše v pořádku. :€s€:

Ahojky, jj 20 mnt je pro novorozene akurat. Takovej cas i odporucaji v porodnici. Postupne casem se to bude zkracovat a maly se ti naji i za 5 mnt :a: .Katka

05.08.2012

V pátek jsem měla termín porodu. V poradně jsem slyšela samé pozitivní zprávy (otevřená na 2 cm) a dočkala se Hamiltona :( ! Od včerejška ze mě vychází hlenová zátka a pořád špiním!

tak kdy to přišlo? Předpokládám totiž že touhle dobou už to máš za sebou :a:

Já mám zítra termín a pořád nic nenaznačuje že by "to" mělo proběhnout, takže už si říkám co teď bude následovat a kdy to budu mít konečně za sebou... :O

neboj, ono to příde :) já u prvního prcka rodila až 13 dní po termínu. znám to čekání a doufání že to už musí každou chvilku přijít. užívej si ty poslední chvilky 2v1 :) držím pěstičky a přeji rychlý porod ;)

Měla sem nález stejný jako ty a zabral na mě až druhý Hamilton,ráno sem měla jít tak jako tak na vyvolání a malá se v noci narodila bez pomoci.Drž se

27.07.2012

Dneska jsem byla v poradně na kontrole 39+0 s malou nadějí, že mě doktorka oznámí že se něco začlo dít. A ejhle, vše při starém :O ! Miminko je v pořádku, ale ani náznak porodu.

08.06.2012

Maminky, nastávající maminky kde jste :a: ?

Ahojky, my sice už na P-4 nebydlíme, odstěhovali jsme se za Prahu, ale na čtyřku stále jezdíme. Rádi se s nějakou maminkou poznáme. Mám v neděli 2letého chlapčka Oliverka. Je zvyklý i na starší děti, takže se neztratí. Rádi vás poznáme...

Ahoj holky já jsem z Prahy 4 Chodova bydlím hned u centra Chodov :-) mám 3,5 letou holčičku Lauru a 4 měsíční holčičku Vanesku :-))))

07.06.2012

A opět má Macík v bříšku škytavku, která trvá nejmíň už tři minuty :C]]:

05.06.2012

Milé maminky, jako prvorodička prosím vaše názory na porodnici Krč. Děkuji :a:

rodila jsem tam prosinec 2009 a byla jsem max. spokojená. Njeříve po porodu jsem ležela na normálním pokoji. Sestřičky hodné vše vysvětlily byli při ruce, ale běží to tam jak na běžícím páse. Mě jediné co se nelíbilo bylo to, že měli málo sprch a záchodů na hodně pokojů, ale pomalu nikdy jsem se s nikým ve sprše nepotkala. Pak mi vadilo, že nesmí návštěva na pokoj tak jsme si vzali nadstandart...a tam to bylo o mnoho lepší...jedna sestra měla 5 pokojů takže se ti mohla věnovat déle, krásně mě naučily kojit. byla jsem opravdu spokojená...ležela jsem tam předporodem, protože jsem ho měla vyvolávaný...a tam byli taky moc milý sestřičky a milé i u porodu...takže jen mohu doporučit. Rodily tam po mě dvě moje kamarádky obě letos a tak byli spokojené. asi záleží co od nich očekáváš a jak moc si náročná...
doufám, že jsem ti aspon trošku pomohla....

Ahoj pred 5lety jsem rodila v Podoli a max. spokojenost, v listopadu 2010 jsem rodila v Krci a hnusny zazitek mam dodnes ...... Osklivy stary porodni sal, neprijemne PA, po porodu malou odnesli do vedlejsi mistnosti na mereni a vazeni, museli ji trosku pomoct se rozdychat. Pak me ji prinesli neumytou neoblecenou, jen v nejakem hadru na prilozeni, no proste za me Krc nikdy vice.. chodila jsem tam ke znamemu dr. Tumovi, takze jsem tam nikdy necekala v cekarne, ale to byl jediny +.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka