Deníček uživatele liliana

31.03.2009

tak takhle se smeje nas kloucek a dokonce uz mame dva zoubky a to nam bylo pet mesicu... :00:

janka.82

Jééééééééééééééé, ten je krásnýýýýýýýýýý :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

10.02.2009

ahoj holky kdy jste vzaly sve ratolesti poprve do vany za vami???my koupeme porad ve vanicce,malemu budou 4mesice a chteli bychom to vyzkouset,ale nevim jestli to neni jeste brzo.diky za odpovedi :)

Ahoj myjsme se poprvé koupali s miminkem když byl malé asi měsíc, koupali jsme se tak asi do 3 měsíce.Teď už se zase koupe malá sama ,protože sedět ještě neumí a strašně ráda sebou ve vaně mrská a když tam jsem ještě já nebo taťka, tak nemá místo :s: :a:

Ahoj lili, neboj, není to brzy. My s tímhle společným - občas - koupáním začali někdy po třetím měsíci. Samozřejmě se nejdřív vykoupu a čistá si vlezu do vany s miminkem... to je jasný. Tak to klidně vyzkoušej.
Effka a Viktorka

Ahojky, malému jsou 3 měsíce a poprvý se koupal s manžou hned po šestinedělí (jen v čisté vodě), se mnou ještě ne, pořád špiním :( Co má zahojený pupíček tak chodím na kurzy vaniček, tak si myslím, že to brzo není.

24.12.2008

ahoj holky,mam takovou malou anketku...no spise dotazek...kolik vase ratolesti vazily ve dvou mesicich????priblizne....?????jinak preju kráááááááááááááásnééééééééééé váááá

Ahojky, tak nám budou 26. 12. dva měsíce a vážily jsme se minulý týden 17. 12. u paní doktorky a měly jsme 5330 g a 58 cm.

Tobě i celé Tvé rodině krásné Vánoce a hlavně zdravíčko do Nového roku.

janka.82

My byli naposledy na šestinedělní prohlídce a měli jsme 4,7kg. V pondělí jdeme na 3měsíční. Krásné Vánoce a hlavně zdravíčko :h: :h: :h: :a:

20.11.2008

:( ahoj holky prosím poradte mi...malemu jsou dneska 4 tydny a uz dva dny je cely den plactive,krouti se a trapi....je neklidny a ja to prisuzuju prdikum.....ale nevim jestli to tim je,protoze i kdy

jojo, ty kapky SAB simplex jsou opravdu jedinečný. Dávala jsem je malý po tajnu se spolubydlící už v porodnici, protože dětský lékař ti je stejně napíše už pro týdenní miminko, když mu o tomhle problému řekneš. Stačí jen 2 kapky na prst, jsou sladký. Dávám je, když prdíky jen začínají....a je klid. Odchází hned samy bez nějakýho trápení.

jo jeste sem zapomela piju denne 3 hrnky caje pro kojici s fenyklem a snazim se dodrzovat velky pitny rezim :a:

31.10.2008

ahoj holky prosim o radu...muj maly si nikdy po nakojeni neodblinkne....hustame ho...natrasame...atd nekdy i hodinu, ale nikdy nic.....jsem z toho zoufala protoze mam strach aby to neudelal v postylc

Ahoj, moje malá /necelé 2 měsice/ si zpočátku taky neuměla odbrknout až ted poslední týden jí to jde. Taky kolikrát dost zvracela, ted se to upravilo. Jak se začne v průběhu kojení vrtět a pouští se, tak jí hodím přes rameno a poklepávám zádička a ona si brkne. Je to i třeba 3x během kojení, odbrkne si a má místo na další mlíčko. Když tam měla vzduchovou bublinu, tak si brkla a letělo mlíko co bylo nad ní, ale ted je to dobrý. Neboj, taky se to naučí.

dekuju....no ja se blbe vyjadrila....jde prave o to ze si vubec neodrihne.....davam si jej na rameno a nezabira ani to...no snad se to brzy upravi...ale mooooc vam dekuju za rady a komentare...

In reply to by liliana

neboj to bude urco brzicko v poradku....
Natálka me ze zacatku nejmin takovych cca 6-8tydnu po narozeni.pokazdem jidla zvracela vse z ni vylitlo......a chvilku to trvalo nez se pak naucila odrihavat....

no rekla bych,ze je dobre,ze si neublinkne,spis by si mel odkrknout....u nas to trvalo treba pul hodky,pak sem ho zacala hned po jidle davat na brisko a slo to rychleji.Nebo sem po jidle polozila a tak za 20minut zase zvedla a hodil krkana jak starej chlap :)

28.10.2008

posílám fotku našeho Adámka ktery se narodil cisarem 20.10.2008....narodil se presne o 10 dnu drive....

moc gratulujeme k narození krásného Adámka :cc): :h: .Je moc roztomilý. Přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky :h: :h: .Naší malé princezně jsou už tři měsíce, také se narodila císařem, byl to docela mazec :\/: , ale strašně ráda na ten okamžik když jsem naší :cc): :h: Denisku uviděla poprvé vzpomínám.Mějte se krásně :a:

19.10.2008

dobry vecer holky,tak zitra rano nastupuju do nemocnice na planovaneho cisare...nemuzu spat....hlavou se mi honi miliony myslenek....vubec nevim jak to bude probihat....a taky nevim jestli uz mam mit

Ahoj Lili,
to ti nezávidím,ale mě to taky asi čeká za 5 týdnů.Tak to budeš mít aspon za sebou.Držím pěsti atˇvše dobře dopadne.

In reply to by liliana

Taky držím palce. Zas na druhou stranu buď ráda, že je to plánované, víš, že Tě to čeká, než když je to rychlovka, protože Mimi nebo Mami jsou ohroženi.

15.10.2008

Ahoj holky tak vcera jsem byla u dr.

byli jsme na tom úplně stejně, Michálek byl koncem pánevním a doktor mi doporučil císařský řez, byla jsem taky nervózní, ale to je úplně normální, přesně jak píšeš. S odstupem času musím říct, že se není vůbec čeho bát, ty i miminko to všechno krásně zvládnete, pěkně se na toho broučka těš a ničeho se neboj ;)

Ahojky tak nakonec opravdu cisar?Taky jsem 38tt a vim ze si tady resila ze mimi neni otocene.Moje taky nebylo,otocilo se az nekdy ve 33tt.A u tebe uz sance ze by se pretocilo neni?Pry se muze pretocit kdykoli...Ale uplne te chapu,kdyz presne vis co kdy a jak bude.Mas ale zase vyhodu oproti nam co musime cekat az to prijde,ze vis co te ceka.Urcite to zvladnes,neboj.Budes mit celkovou narkozu nebo jen epidural?Ja kdyz sem se psych.pripravovala na cisare(bala jsem se ze se taky neotociútak sem chtela jen epidural...Tak budu drzet palce.. ;) :a:

11.09.2008

Holky prosím vas o radu...mam silenou zácpu a známá mi doporučila glycerinove čípky-pry se muzou uzivat i v tehu,mate s nimi nektera zkusenosti???diky moc

zkušenost výborná a pokud nechceš tohle,tak activia plus meloun.Je to ještě rychlejší:o))

Ahojky, já ho použila zatím v těhu jen jednou, vůbec to nevadí, pokud si ho nedáváš každý den :) Výsledek zaručen do deseti minut :s:

Ahojky jeden doma mám :///: dostala jsem ho jak jsem šla z porodnice kdybych se nahodou nemohla vy,ale myslím že se mužou i v těhu

Ahojky, já s nimi nemám zkušenost v těhotenství, ale dali mi je druhý den po porodu v nemocnici abych si došla v poho kvůli stehům, takže si myslím, že by neměli ničemu vadit ani v těhu. Dali mi dva na jednou, ale vzala jsem si raději jen jeden a bylo to o.k. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka