Deníček uživatele Liandra

16.01.2009

tak náš miláček má rád slovenský písničky :) , poslouchali jsme je spolu, když byl v bříšku a teď sem mu je zas pustila a okamžitě se začal usmívat a blaženě usnul.

ahojky Liandro,moje mala mela v tehu a vlastne i ted rada Ilonu Csakovou :00: ja ji teda nemusim,ale tenkrat ji nekde hrali v radiu a to bylo v brichu rodeo :s: tak jsem to vyzkousela,pustila vic jejich pisnicek a skutecne :s: takze kdyz je nejhur poustime Ilonku i kdyz ja skryte trpim :00: Ty si zila na Slovensku?Ja mam hrozne rada Bratislavu,hodne tam s pritelem jezdime,je tam moc krasne...Kdyz jsme tam byli jednou v lete,sli jsme si sednout do restaurace na lodi ,byla to parada.Krasne svitilo slunicko,paradni vyhled na Bratislavu,splouchani vodicky,dobry vinecko ;) Hmmm letni nostalgie,kdyz je u nas 20cm snehu :s: O tom spani mi nemluv.U nas to teda neni nic hroznyho...Tak nejak prirozene skoro vlastne od zacatku spime v postlyce a pokud nas netrapi prdiky i tam celkem pekne usiname,nekdy jsou samozrejme vecery horsi,kdyz mame boleni :r: ale nebyva to casto takze to jde :a:

08.12.2008

Ahojky, tak hlásím, že jsem se konečně dočkala :) ...vlastně malýmu už je týden :n: , to to letí.

Ahojky! připojuji se ke gratulacím! Já měla 29.11. narozky, takže to mi je Štěpánek blízkej jako střelec ;-) :one: ;) Přeju hodně zdravíčka a lásky ,měj se krásně :k: pa ;)

Ahojky, moc gratulujeme ke Štěpánkovi, ať pěkně roste ;) A neboj, ty noci se zlepší, našemu malýmu je měsíc a v noci krmím už jen 1-2x ;)

Mocinky gratulujeme a strasne moc si to zuivej,za chvili ti bude chodit a uz to bude enco uplne jineho.V tomhle obdobi je na tobe miminko 100% zavisle a jsi pro nej to nejdulezitejsi na svete! :h:

29.11.2008

Tak vám nevím, holky, asi mi odchází hlenová zátka. Je to takový nelepivý hlen, je čirý a není s příměsí krve, ale to být asi nemusí, že ne?

Ahojky, máš pravdu - zátka. Já ji měla taky čirou. A porod do týdne ;) :P Tak ti držím palečky, ať to máš za sebou dřív. A přeji ti rychlý a bezproblémový porod :k: :k: :k:

ahojky, muze to byt zatka. nektera ji macirou, jina zelenou, nebo zlutou, nektera s primesi krve. Ja mam termin zitra a zatka porad ve me. V noci jsem nespala-taky krizaky

27.11.2008

tak jsem zvědavá, jestli se náš drobeček umoudří a půjde ven :) ...dr mi sdělil, že jsem hodně otevřená, ale nerozjíždí se to :?

In reply to by Lukášek duben

Ahojky,no teda mimísku se nechce ven,no je mu u tebe hezky..držim palečky aby porod přišel spontálně a co nejdřív,aby už si mohla držet svého drobečka v náručíí,,,,já si ještě pěkně dlouho počkám..mám termín 7.7.09 ale co si pamatuju,když jsem čekala dcerku,tak jsem přenášela týden a strašně se to táhlo,dveře mi byly už malé,jen jsem se kutálela a vše mě bolelo,přímo jsem se těšila na porod :) no a když mi pak ve vydopůjčovně prdla voda tak jsem byla vyjukaná,že už konečně pojedu rodit :) ale porod jsem měla tak nádherný,proto se vůbec nebojim dalšího...já tvrdim jediný,v těhu mít pořád pohyb,procházky pak se rodí jedna báseň...porodní bolesti znám jen půl hodky a pak 3 zatlačit a malá byla venku..nepotrhaná,minimální ztráta krve a 4 hodky po porodu už jsem šmejdila po pokoji a těšila se na malou..ani jsem nemohla spát...tak držim palečky,a dej vědět.... :)

24.11.2008

Já už nějak nemůžu sem fakt vyfluslá....už před týdnem my doktor tvrdil, že se to chystá na porod...a já mám poslíky čím dál horší....mám je každý den a už nějak nemám sílu..

děkuji za povzbuzení.... :\x: :\x: :\x: ...budu už prostě jen čekat a odpočívat, jak radíte....je to fakt, posledních pár dnůl s bříškem...bude to pěkná změna po těch měsících :00: tak se taky držte a pozdravujte svoje miláčky :cc):

me to rikali taky a nakonec jsem tyden prenasela, hlavne se nestresuj miminko samo rekne kdy chce jit ven,ale videla bych to ze se ti to blizi.

Jak ja ti rozumim. Jsem na tom stejne. Ted ve ctvrtek me rekla, ze uz se tento tyden urcite neuvidime, silne pochybuji. Vcera jsem mela takove poslicky, ze uz budu rodit a nic..... Takze s tebou soucitim, uz mam po vsech terminech.

ahoj Liandro...takže jsi nakonec nejela minule...neboj, to přijde, i když už jsi asi zoufalá. Měla jsem to stejně,byla už jsem fakt otrávená a unavená. ale minout tě to nemůže. ber to pozitivně, hlavně dost odpočívej, budeš sílu potřebovat. a říkej si - to jsou moje poslední dny s bříškem, nakonec ti bude chybět :s:

ahoj Liandro...takže jsi nakonec nejela minule...neboj, to přijde, i když už jsi asi zoufalá. Měla jsem to stejně,byla už jsem fakt otrávená a unavená. ale minout tě to nemůže. ber to pozitivně, hlavně dost odpočívej, budeš sílu potřebovat. a říkej si - to jsou moje poslední dny s bříškem, nakonec ti bude chybět :s:

24.11.2008

Protože mi nejde odpovědět na tvou osobní zprávu, tak odpovídám přes blog...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vůůůůbec zač. Tak ať ti kontrola dobře dopadne...já jdu ve středu, i když mi doktor předpovídal, že to už nestihnu a porodim, ale pochybuju. Už týden mám poslíčky čím dál horší, ale vždy se to zastaví....do toho mi začal opět růst moudrák....prostě si těch posledních pár dnů "užívám". Takže se měj moooc krásně, hlavně klid a pohodičku a zdravé miminečko. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky