Deníček uživatele Lenuše

25.02.2015

Holky,SOS! Syn (10) s tátou v Alpách, dnes tato vyrážka. Teplotu nemá,dlaně i jazyk čistý. Napadá vás něco?

Vyrážka

In reply to by lucininenka

+- stejný. Donesla jsem foto naši Dr, prý to vypadá na pithiriasi rosae gilbert. Poradila co tam mají koupit,takže mažou tekutý pudr,zyrtec aby se nedrbal. Zítra už domu,tak jsem na to zvědavá. Dík

21.01.2015

Holky,tehulky, nabízím skvělou vaničku Onda Evolution,je s nastavci na vanu,takže žádné zbytečne ohýbání,anatomicky tvarovana, se zabudovaným teplomerem,vypuštění jednoduše spodem vanicky. Kupovana nova ve Spuntiku, je po jednom dítěti,jako nova a to fakt. Cena dohodou, původně 1.400,-. Připadne mi písněte do osobky!

Skvělá vanicka Onda Evolution!!!!
Skvělá vanicka Onda Evolution!!!!
Skvělá vanicka Onda Evolution!!!!
Skvělá vanicka Onda Evolution!!!!
30.07.2014

Ahoj holky,jak vyrabite domácí jogurty v jogurtovaci? Z jakého mléka,prevarujete,nebo jen zahrivate?? Diiiik!! :a:

ahoj. já dělám z kupovaného "čerstvého" nebo lépe z automatu. Nikdy nevařit, jen to automatové ohřívám chvíli dýl bna cca 60st cesia. to kupované stačí ohřát trochu, pak vmíchám kelímek bílého jogurtu Hollandia nebo selský, nebo Choceňský. Můžeš přidat třeba dvě lžíce sušeného mléka, nebo 2, 3 lžíce salka slazeného, podle chuti, zašlehat a naplnit do sklenic a na 12 hodin do jogurtovače, mám obyč. x let starý BRAVO, dnes se dá běžně kolem 400 koupit.
Když zbývá, což se nestává, je pak fajn si nějaký dát do plátýnky vykapat. vykape syrovátky, zbyde "Lučina" na chleba. Mňam:-)

Ahoj, dělám (občas) z plnotučného mléka, nevařím, jen ohřeju. Za jogurtovač se mi nechtělo utrácet, tak jsem vzala starou nepoužívanou cestovní ledničku, ty vložky (náplně), co se běžně nachlazují, jsem nahřála v teplé vodě a na dno té bedny - ledničky jsem nalila taky teplou vodu. Do ní postavila lahev, kam jsem přelila to sehřáté mlíko s lžící jogurtu, vedle toho ještě nahřáté náplně, zavřela, nechala přes noc a do rána byl jogurt hotovej.

In reply to by nevimnic

Jde ;) Dělala jsem ho tak dlouho, pak jsme se ale jogurtů nějak přejedli, tak teď si dáváme pauzu :s: I když minulej týden jsem uvařila poněkud řídkou rybízovou marmeládu, vyhodnotila jsem ji jako ideální právě do jogurtu, tak se zase chystám jogurtovat :s:
Na internetu jsem se dočetla, že normálně stačí nádobu s jogurtem pořádně zabalit do peřiny a taky to funguje. Takže jsme doma po poradě vyhodnotili, že lednička ve funkci hřejivky taky musí fungovat :)

27.05.2014

Ahoj holky,nevím ještě podrobnosti a jsem jak na jehlach, nemáte nektera zkušenost?
Švagrova dnes rano rodila plánovaným císařem, ve spinalni analgezii. V průběhu operace ji ale uspali do celkové narkozy.
Můj histericky bratr nic neví.
Klucik je v pořádku a zdravý, 4250 a 53cm.
Nemáte tušení co se mohlo dít, ze ji uspali?
Dotaz je asi zmatený,tak sorry. Budu rada za případnou odpověď!

Moc děkuji za komentáře a uz vím podrobnosti!! Můj bratr jako vždy vse zvojtil :00: !! U toho porodu ke spinalu nakonec vůbec nedošlo,nepodařilo se jim ho napíchnout!!! Takže proste rodila při celkové narkoze. Uz je dobra a miminko taky,takže hurá!! :a:

Mě při sekci nabízeli také plné uspání, nebylo mi dvakrát dobře během toho, tak pry pokud chci, tak mě uspí.Odmítla jsem :-) není to nic vyjímečného :-)

Moji kamarádku taky v průběhu císaře ve spinálu nakonec uspali protože to začala cítit, spinál nezabral jak měl. A když jsem byla v porodnici, tak vedle na pokoji byla maminka, kterou taky museli v průběhu spinálu uspat protože malý tam byl tak divně napresovaný že ji nařízli močový měchýř, tak nakonec ještě šili i močák tak ji raději uspali. Ale nic katastrofálního chvíli chodila s pytlíkem u pasu a neměla žádné komplikace. Z porodnice odcházela už v pořádku a bez pytlíku :-). Neboj, určitě bude švagrová v pořádku :-).

Ahoj a nemohlo jí to třeba dělat zle, tak ji uspali úplně?Nidky jsem o tom neslyšela, takže jen hádám.

15.05.2014

Ahoj všem,mám doma půlročního chlapečka,starší syn je na škole v přírodě a propukly jim tam neštovice! Syn je již prodělal ve 4letech. Muže k nam přesto zavleci nákazu?
Ja teda myslím,ze asi ne,co vy? :a:

13.05.2014

Ahoj všem, po dlouhém bádání a hledání i na rady odsud z MT jsem objednala pro malého (6mes) golfky Maclaren Tecno XT.
Máme kvalitni,ale těžký kočár i se sportovní nastavbou I'COO, golfky chci na dovcu,do letadla a pod.

Ahojky, já jsem měla teda XLRko taky bez madla a při první jízdě, kdy jsem zastavila před přechodem a malou téměř vyklopila na silnici :00: , jsem začala o madlu přemýšlet. Mamka měla v garáži starej kočárek na zahradu cca 10 let, taková ta polská příšera, i když tenkrát to asi vyráběli v Čechách a k němu bylo béžový madlo, který se připínalo z obou stran ke trubkám a ono to na Maclarena pasovalo! :dance:
Takže se zkus podívat po obchodech nebo na netu a určitě nějaký za pár stovek objevíš. :s: Nebude to mít na sobě teda napsaný Maclaren, ale pošít novou látkou se dá kdejaká hrůza.
:a:

22.04.2014

Ahoj holky, po dlouhém bádání jsem se rozhodla zkusit se poptat tady!! Mate nektera vychytany bezdotykovy teploměr? Ja uz i koupila Thermoval duoscan od Hartmann za cca 800kc,ale je nepoužitelný.malej měl teplotu přes 40'C a teploměr klidně hlásí 36,6!!!!! Jsem ochotna i víc zainvestovat,ale podle recenzi na různé výrobky a typy teploměru se v tom nevyznám. Jedni chválí,druzí zatracuji!!!

My jsme dostali čelni teplomer a mame ho uz 3roky a je to opravdovy pomocnik .jmenuje se geratherm non contact a u nas ho prodavaji v lekarne za 835kc.nikdy nezklamal jen pri meřeni digi nesmeji mit spocene čelicko.da se prepnout na mereni pokoj.teploty ,mleka atd.

Ahoj, také jsme si chtěli pořídit bezdotykový a lékárnice nám ho rozmluvila, když jsme řekli, že ho chceme pro miminko. Sama řikala, že jsou hodně nespolehlivý ... . Dala nám klasický elektronický s hodně úzkým a ohýbacím koncem. Že prostě do prdky je to nejlepší. Teplotu změří za 1 minutu, takže docela pohoda. :a:

01.04.2014

Ahoj všem,jen pro zasmani,vyvedl vas dnes někdo Aprilem? U nas se to povedlo jen paní učitelce, nasazela tretakum samé čtyřky z diktátu a potom ze Apríl! Nás malej to malem nevydychal! :s: Povedlo se někomu neco vtipneho? :€s€:

29.01.2014

Ahoj holky,prosim napište mi své zkušenosti s UM,
Náš malý je od 6ti tydnu na Nutrilonu, ale trpí na bolení bříška, stoličku ma jednou za 3-4dny, i když kapeme BIO Gaia, jinak prospívá dobre.
Teď jsou mu 2,5měsíce.
Uvažuji o změně UM, jaké je u vas oblíbené?? Aby se mu srovnalo to zažívání a také aby chutnalo ;)
Beba?? Hipp??
Díky, krásný den :€s€:

Ahoj, co já se natrápila s bolením bříška. Syn na to trpěl od malička a aby toho nebylo málo tak jsem v jeho 3 a půl měsících přišla o mléko. Po nutrilonu trpěl ještě víc. Nekakal, kroutil se. Byla jsem zoufalá. Dr. nám doporučil bebu sensitive. Krásně si na ni zvykl a od té doby jsme bez trápení. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka