Deníček uživatele lenulineckaa

09.02.2009

Ahoj holky, tak se jdu konečně poctivě nahlásit k těhulkám :-), tak jsem strašně štastná, taky jste měli takovou radost, že byste to vykládali úplně každýmu koho potkáte na ulici ;-)

to ti mooooooc gratuluju k miminku a preju vam oboum hodne zdravicka :) nachlazeni bych resila spis cajem s medem a citronem a pobytem v posteli pod perinou nez antibiotikama, ale Dr. vi, co ti muze predepsat.... tak se drz a preju brzke uzdraveni :///: :a:

29.12.2008

Ahoj holky, dneska pravděpodobně neusnu, tak lítám po netu a našla jsem tehle krásnej web :-), tak se k vám přidávám...dneska jsem byla na gyndě, protože mi už skoro 14 dni pobolívá pod

Tak holky krevní test byl negativní :-((, paní doktorka mi řekla, že pokud nedostanu do deseti dnů ms, tak si mám přijít na injekci..jinak že to bolení podbřišku a běhání na záchod je prý předmenstruační syndrom, což teda za těch pár let menstruování mám poprvý, tak jsem z toho smutná, seděla jsem u ní jak hromádka neštěstí...no asi víte no...v čekárně seděly těhulky s těma kjásnýma bříškama, tak mi to bylo dost líto. Tak se snažím myslet na další měsíc, ale zatím mi to moc nejde :-(.
Jináč berušky vám všem přeji hodně zdravíčka, štěstíčka, lásečky a spokojenosti do roku 2009 a taky pěstičky všem snažilkám, at nám to konečně výjde :-)

Holky moc vám všem děkuji za povzbuzení...už se snažíme sedmý měsíc..tento měsíc jsem na to vůbec nemyslela, taky jsem prvně letěla k praktickýmu, jestli nemám zánět močových cest, když mě bolelo břicho a snad po každým loku chodím čůrat..ale žádný bakterie tam nebyly, tak mě v podstatě nakopl pan doktor, když se mě ptal, kdy byla poslední menstruace a jestli se chráníme..tak jsem jen otevřela pusu, ani nevím, jestli víc překvapením, nebo šokem, že mě ta možnost vůbec nenapadla a dnes hurá na gyndu...ještě jednou mocinkrát děkuji za podporu :-). Dobrou nocinku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka