Deníček uživatele LenulaK

24.07.2012

holky tak dneska jsem 17+2tt a pohyby stále žádné necítím :-(
ale citím takové jakoby šimrání a lechtání to je ono ?? Jsem poprvé těhu tak nevím co a jak :-)

18.06.2012

mám dotaz jsem ve 12tt a zajímalo by mě jestli se můžu bez obav opalovat nebo je to nějak škodlivé ??

ja mam mesic do porodu a slunicko snasim uplne v pohode,ja se opaluju kazdy den,sice jsems e dost smahla tak trpim ale zadne otoky nic s emi nedela,takze pokud muzu tak jsem vylepena u vody,nejak se neomezuju...

07.06.2012

mám takový dotaz jsem v 10tt a přijde mi že mi vůbec neroste :€O: nebo to přes ty špeky na něm není vidět :s: jsem poprvé těhu tak se v tom neorientuju je to individuální u každého jinak nebo jak t

16.05.2012

Ahojky holky měla bych dotaz mám rizikové těhotenství a čeká mě asi neschopenka na kolik to teďka vychází Kč a jak je to s vycházkama je to neomezeně nebo už nee ???? :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak o tom jsem taky ještě neslyšela tak se musím pozeptat a uvidím 6hodin se mi zdá málo na to že mi nic není :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jako fakt? O tom jsem ještě nic neslyšela. Zítra jdu k doktorovi,tak jestli na to nezapomenu,zeptám se

24.04.2012

holky mám takový dotaz měla bych být ve 4 týdnu testy pozitivní ale na UTZ nebylo ještě nic vidět kdy tam bývá vidět fazolka asi tak ??

Ahojky myslím že by jsi měla počkat pokud nemáš žádné potíže aspon 14 dní co jsi to měla dostat to už by tam mělo něco být vidět, srdíčko začíná být vidět až kolem 6-7tt Ono není co uspěchat když pujdeš moc brzo a nic tam neuvidí tak budeš akorát ve stresu ;)

ahojky to až tak 7tt :) zavolej na gyndu,řekni kdy jsi měla poslední ms a oni ti řeknou kdy přijít at tam nejsi zbytečně brzo :)(jako já :D poprvé tam byla jen dutinka malinečká,pár dní po vynechání) :a:

08.04.2012

děkuji moc za podporu a a pochopení i podržení :-)je to hrozné pro nás všechny co jsme to prožili :-((

máš super obvoďačku. Gynekolofičtí odborníci mají nějaký "standard", že 1-2 potraty jsou z medicínského hlediska normální a po příčinách se pátrá až po třetím nezdaru. To vyšetření je jen běžný odběr krve, nic, čeho byses musela bát

01.04.2012

je to tu v je to týden co jsem měla druhý potrat za 3 měsíce holky jsem z toho úplně ani nevím jak to popsat naštvaná zklamaná bez nálady na vše kolem mě jsem naštvaná na celý svět chce se mi pořád j

Ahojky Lenule,

každej potrat, byť časnej je velkej zásah do psychiky ženy. J teda nevím, co říkají doktoři, ale kdybych takhle potrácela, asi bych si zažádala sama o vyšetření. Jak už tu někdo psal, málokdo si umí představit, ajké to je, nechat ženu potratit 3x...!!! brrrr.
Já mám za sebou dva potraty, jeden v 7. týdnu, pak mám teď 1,5 letou holčičku, a druhý potrat byl indikovaný ve 23. týdnu. Sice je to jiná situace, než u tebe, ale užila jsem si taky, a myslím, že pokud je možnost nechat se vyšetřit, tak bych se o to pobila, protože potraty jsouf akt psychicky náročný...:-(((

Moc ti držím pěsti! :k: :€s€:

Ahoj,já mám za sebou čtyři a také jsem měla dva hned za sebou přesně jako ty,rozpětí 3měsíce.Navíc jsem nemohla 16 měsíců otěhotnět,tak si můžeš představit jak mi po revizi bylo :( Můj poslední pokus dopadl úspěšně,za 6 týdnů se mi narodí druhý syn.Na genetiku mě poslal až nový dr,ale nakonec jsem tam nešla.Brala jsem Utrogestan na udržení preventivně už od 13 dne cyklu a po dalších 3 měsících jsem byla těhu.

naprosto chápu, jak se cítíš :k: taky mám za sebou dva potraty, po tom druhém jsem odcházela z nemocnice po revizi s myšlenkou, že už nikdy žádné dítě mít nechci. Naštěstí jsem po půlroční pauze změnila názor a teď mám doma bezmála dvouletého lumpa a druhé dítko na cestě... věř, že tvoje pocity jsou úplně normální a neboj, časem mateřské pudy zvítězí a budeš šťastná těhulka ;)

ahoj, vim, jak ti je, sama jsem to dvakrat zazila a taky v rozmezi trech mesicu, potom jsem si s manzelem rekli, ze to nejakou dobu nechame, mezitim nas doktor poslal na genetiku, ale nesli jsme tam. Za rok jsem si rekli, ze to zkusime znova, takze nasledovala ta genetika, kde nam doktor rekl, ze dva potraty jsou v dnesni dobe uplne normalni a mame to proste hodit za hlavu a ze si mysli, ze na genetice nic nevyjde. Taky nevyslo, vysledek byl ten, ze jsme oba dva v poradku, takze proste jen dvakrat blba nahoda.
No a jak jsme na tom ted? Zaciname sedmy mesic tehotenstvi a vse je zatim v naprostem poradku :-).
Takze nesmutni, urcite uz se to ted povede...

25.03.2012

Ahojky holky
měla bych dotaz je možný mít pozitivní 3 testy a dostat o 14 dní opožděnou menstruaci jsem po revizi ale poprvé jsem to měla úplně jiný tak nevím :-(
děkuji za jakoukoliv odpověď

Moc moc bych ti přála, abys byla těhotná, ale já tohle několikrát zažila, tak bych tomu nevěřila. Někdy si to tělo prostě po pár dnech těhotenství rozmyslí a vše ukončí. Pak právě přijde opožděná menstruace a potom přestanou být i testy pozitivní. Říká se tomu biochemický těhotenství. Kéž by to nebyl tvůj případ. Držím palce.

po revizi je to možné. Pozitivní testy budou nejspíš způsobené zbytky hormonů z předchozího těhotenství

17.01.2012

Holky jsem od 14 listopadu po revizi první ms byla normál po 4 týdnech asi 10 prosince a od té doby nic ale těhu test zatím negativní měla to některá z vás ??

Ahojky mě se ukázal pozitivní test ž po týdnu co mi vynechala ms, a uplně slabounce, asi pozdější ovulace... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka