Deníček uživatele Lentíílie

29.03.2011

Ahojky holky tak máme za sebou taky 3D bylo to úžasný byli jsme tam asi hodinu a čtvrt,dostali sme strašně moc fotek,ze jsme podarovali i babičky.Dvd máme 45minutový,sice to musim zestříha

3D/4D ultrazvuk
3D/4D ultrazvuk
3D/4D ultrazvuk
3D/4D ultrazvuk

Ty brdooo...tak to se mate...zavist!! :h: :h: to my mame videjka kratsi...nas nechtel moc spolupracovat :n:
Takze gratuluji!!! :c:

ahojky tak to je paráda že jste si to tak krásně užily, krásné fotečky. Je to úžasné viď že je můžeme vidět takhle ještě když jsou v bříšku :) Kačenka je hezká a moc šikovná jak se Vám ukazovala ze všech stran. Neboj ona si to vybere teď v bříšku a venku pak bude hodňoučká.

22.03.2011

Ahojky letnátka,tak se jdeme taky pochlubit už máme většinu věcí,tak jsem šla ještě na nákupy věciček,jsou tak strašně sladoucky ze to miminko snad v tom umačkám:))Máme plny skrine:D

Nakupy
Nakupy
Nakupy
Nakupy
Nakupy

Jeeee, taky Puuuuu!!!! :qu: nadhera!!! :h:
Jinak s temi penezi, to mas pravdu, je to pekna svinarna..kdyby to nebylo tak ubohy, taky uz lezim davno doma, mam toho tez po krk...ale furt lepsi vydelat nejakou tu kacku, nez jim to nechavat :w: :w: tenhle stat je vazne horsi nez Kocourkov!! ale skoda mluvit, akorat se clovek rozciluje a nic si tim nepomuze :r: ja tez zatim nevim, kdy me Dr posle na MD, mela bych to uz tak nejak nahlasit v praci, aby reditel vedel, kdy ma povolat zaskok, tak se musim zeptat v nejblizsi dobe, aby v tom bylo jasno...ja mam termin hned na zacatku cervence, takze me by to melo cekat nekdy "uz" v kvetnu, asi v pulce, ale do te doby to jeste potrva :-( tak nejak se celkove na ten kveten tesime, jednak bdue konecne klid od prace, jak uz jsem psala a jednak by nam mela vrcholit stavbicka, takze se to hezky seslo a nemuzem vydrzet, uz, aby to nastavlo :one: tak se opatruj, vecicky jsou proste uzasny a hod sem taky domecek te vasi princeznicky :one: papa :a:

In reply to by Marsseilka

Já mám v kartičce napsanou MD od 16.5 což je fakt za hodně dlouho.Tak předpokládám,že do dubna,když budu hodně dobrá to tady vydržim a prdim na to prostě. než vyperu všechny ty věcičky pro mimčo tak potřebuju tak 3 měsíce předem volno:D.Jinak stim kocourkovem máš pravdu,dvojí metr a vše postavený na hlavu.Se máte s tim baráčkem:) já jsem včera koukala na sama doma a tam mluvili o tom zvedajícím se dph a hypotékách atd...a totálně jsem ztratila iluzi o baráčku :((( chtěli jsme si vzít hypotéku až doplatíme auto,jenže stim systémem co tady zase zavedou od přístího roku si můžu nechat možná tak zdát a celej život pěkně v pronájmu ://

In reply to by Lentíílie

Jooo, je to zoufaly s temihle predstavami a plany tech blbcu tam nahore!! nebyt meho taty, tak RD taky nikdy mit nebudem, nezmohli bychom se na to... :n:
Je hrozne, jaka nespravedlnost vladne teto republice!!! :r: az je z toho blivno a ouvej!! :r:
Tak to se "mas", ze uz Ti Dr napsal termin nastupu do karticky...ja si to budu muset fakt zjistit sama...
To je jasne, udelej to dle sebe, jak se citis a tak, nema cenu se nejak prepinat a namahat, kdyz to proste uz nepujde dal...to bych ani ja nehrotila :one: brala bych, jit na MD aspon toho 16.5. :one:

ahojky no krásné oblečeníčko to bude malá princeznička. :) Taky ještě chodím do práce ale naštěstí ne na 12 ale na normální pracovní směnu a stačí mi to natož tohle. Docela se ale divím že tě dr. nechá dělat 12 to je nějaké divné to správně ani nesmíš. Tak se na to zkus ještě zeptat. Tak se zatím drž a ať nám to do té mateřské brzy uteče. Kdy máš jít na cukrovku? já jdu 28.3. v 7:00 ráno. Tak pohlaď maličkou už máte jméno?

In reply to by Hellen123

Tak vida, nenechali Te trapit na 10h :s: :one: budes to mit o dva dny driv za sebou nez ja...tak pak poreferuj, co a jak..me slibila sestricka, ze do pul 10 bude hotovo, tak doufam, pac musim stihnout presun do prace a sup ucit az do vecera...me svihne ten den :00: :r:

04.03.2011

Ahojky těhulky,tak koukám,že se máte dobře,krásně rostete a většina už víte co čekáte tak moc gratuluji :)) Nám na vyšetření srdíčka řekli,že to vypadá na buchťáka,ale přišlo

Zdravíme letňátka
Zdravíme letňátka
Zdravíme letňátka

Jeeeee, Tobe to brisunko tak slusiii!!! :qu: ta posledni fotka je fakt profi :one: klobouk dolu :h: a koukam, ze mas tu uzasnou dvoubarevnou mikcu, na kterou tu porad tak mslne koukam :one: Taky odpocitavam cas, kdy uz budu moci zustat doma, nejradej bych byla uz ted, nyni mam tyden prazdniny, takze pohodicka, ale za tyden budu zas skucet :r: :00: ale jinak nemam takove problemy, jak Ty..to me mrzi, ze to takhle hure snasis :-( snad bude brzy lepe ;)

In reply to by Marsseilka

Děkuju moc:) tunika je suprová,mám ji jen chvilinku,ale přemýšlím,že si objednám ještě tu jeans/bílá:) je strašně příjemná:) a dokonce jsem k ní dostala čepičku,protože na mě zapoměli a čekala jsem hodně dlouho,takže obchod parádní :)Doporučuji.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ta se mi taky strašně líbí:D přemýšlím,že si jí vezmu k tomuhle a nebo tu stím kulatym výstřihem.

Pěkné bříšenko, a ten dudlík na něm, to je super ;)
8.3. je tu co by dub ... .A neboj určitě ty 3 měsíce rychle utečou, když si vzpomeneš na začátek :) S krví z nosu mám taky problém ... :( Kačenka nebo klučina, to se uvidí ... .Já bych zase ráda holčičku ale jinak je to fuk :s:

jéé to jsme se tady pěkně sešli všichni ultrzavuk v úterý :D tak vám všem budu držet palce at je vše v pořádku:) a určitě bude.

15.02.2011

Ahojky,tak včera byl valentýn,ale u nás né moc veselej,ráno jsem volala na výsledky genetických testů-naštěstí vyšli negativní,ale sestričce sem hned říkala že jsem o víkendu po sexu

Valentýn u nás
Valentýn u nás
Valentýn u nás

týbrďo ty už toho máš, koukám že Vás to také baví my už máme takové ty velké věci koupené nebo půjčené a pro kočárek jedu 1.3. a pak už jen takové ty drobnosti + oblečení to máme jen tílečko a bryndáček. :°: Tak se opatruj odpočívej když je to možné a krásné pohodové :€O:

Téda ta tvoje bílá komoda je přesně to, co já chci na hadříky pro skřítka a současně používat i jako místo na přebalovací pult. A teda ty tvé zážitky..hm neuvažuješ o změně lékaře? Přece jen, sestra je sestra a doktor je doktor.. A pokud máš nějaké komplikace, i když se cítíš dobře, tak je určitě na místě nepracovat, ale odpočívat doma! Já krvácela v 9tém týdnu, a bylo mi řečeno, že do práce už mě nepustí, protože je tam určité riziko..tak se drž, opečovávej bříško :)

In reply to by Pep.e

Ta komoda je úžasná jsem spokojená měli i ve dřevě,ale já jsem brala bílou k postýlce.Taky jsem původně myslela,že jí použiju i na přebalování,ale přijde mi docela úzká.Tak radši si pořídím přebalovák zvlášt.my v tom ted máme plíny a bordel:D ale asi to taky bude na hadříčky,sem jich tolik podědila,že je máme všude po bytě:D

In reply to by Lentíílie

Já ji právě v ikei okukovala, ale chystám se ji koupit až později...ještě nás chystá rekonstrukce kuchyně a teprve pak ji chci pořídit, stejně jako ostatní nábytek. Kamarádka mi poradila na ni přidělat širší desku (komoda se nijak nezničí, šikovný muž to umí přidělat) a na to dát podložku (tu s těma vyššíma okrajema). Já nic nepodědila, ale nakoupila až maniakálně na aukru :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě prostě přijde,že si myslí mladá-blbá (ta nic neřeší a kdesicosi)..Jinak nákup byl v ikee:D mě se ten styl tam líbí za super cenu co víc si přát.A kočárek sme taky našli na inzerát,typ jsem měla už vybraný jen jsem hledala dobrej stav a cenu,a náhoda ze stejnýho města po jedný holčičce,tak jsem po tom hned skočila a jsem spokojená je jak nový a ze vším.

04.02.2011

Ahojky děvčátka,poupátka.Tak bych se chtěla podělit o zážitky,bohužel jich moc není.Oproti srpňátkům mi přijde,že můj doktor je nějak pozadu a to nemluvim oproti červenecčátkům ka

Zápisek
Zápisek

krásná postýlka a ze své zkušenosti musím napsat, že dítě nepotřebuje svůj koutek, protože budeš v noci každé 3 hodiny kojit a budeš ráda, že máš dítě těsně vedle postele a nemusíš nikam chodit.
Já jsem si tentokrát koupila i nebesa, protože si myslím, že se ty děti cítí v postýlce příjemněji, je tam temněji (máme v ložnici dost světla).Jinak mám postýlku bílou a povlečení do béžova s medvídkama. Mám i kapsář, ale ten jsem moc nevyužila-jen na pár hraček .-)

:a: Ahojky,
příjde mi divné, že Ti dělají ve 13.tt vnitřní UZ..? Už bych měla celkem strach. Mohl Ti alespon udělat normální, když jsi měla s sebou manžela.
S pokojíčkem Ti také moc neporadím, jsem na tom stejně jako Marsseilka. Stavíme a vše se bude řešit potom. Zatím bude u nás jen postýlka a někde přebalovák. Jeden pokojíček je už u nás zabaven předškolačkou a ta bude už muset mít od září klid. :€s€:
Máš krásnou postýlku, tu chválím... :one:
Pohlad bříško, máš ho krásné..pa,pa.

Ahojky spolutehulko, tak koukam, ze mas teda Dr sobce!! :? muj manzel se mnou byl, jak loni i letos v dobe, kdy mi delali UZ taky vaginalne a kdyz to je preci muj manzel, tak o co jde? dyt me nahou zna, tak v cem je problem, to nechapu!! :00: ja byla na UZ uz tolikrat, sice byl manzilek se mnou pouze jednou, ale to jen z toho duvodu, ze mu to vicekrat zatim prace neumoznila..snad priste...ted v pondeli se mnou jde tchyne..
Jinak Ti to tedy moc slusi, se mas s temi kg...jen si to uzivej, za chvili to pofrci nahoru, ja to taky tak nejak mela a ted to frci :-( ja uz jsem zitra 19+1, takze vlastne zacatek 20tt, jsem oproti vam ostatnim docela napred :one:
Krz vecicky a vybavicku na mrnouska neporadim, sama jsem jeste nezacala a nemam ani moznost nic realizovat vzhledem k tomu, ze se nam nase hnizdecko teprva stavi :h: takze pak pujdem do prazdneho RD :s: kazdopadne tez uvitam jakoukoli inspiraci od holek, abych si to pak mohla posleze vysperkovat :h: :one:

20.01.2011

Ahojky tak sme se po měsíci dočkali kontroli :) sem štrašně moc štastná,miminko tam lítalo jak čipera:) sme ho náhaněli ultrazvukem moc krásný to bylo.Všechno je v pořádku,srdíčko s

Kontrola
04.01.2011

Ahojky nechce nějaká maminka vitamínky mamavit? je tam 108 tabletek,mě po nich neni dobře tak mi zbytečně leží ve skříňce prodám za 350 kč,stáli mě 429kč

Mamavit

ahoj, co se týče mamavitu tak ten jsem dostala jako vzorek od sestřičky a taky mi po něm nejni dvakrát nejlíp :€\€: , ale vychytávka v užívání je, brát ho až večer před spaním :~!: . jinak na druhý trimestr si najdu asi jinou značku, bo pomyšlení na to být mimo celé těhu mě moc nenadchlo :00: ...

já baštím mamavit ale já za 410,- mám 100 tab. + mamavit krém na strie.
Kde jsi ho kupovala za tak draho?

Měla jsem na první trimestr ten babyplan a ten byl fantastickej, nic mi po něm nebylo ale teď jsem si koupila mamavit a je mi po něm vždycky tak dvě hodinky blbě. Na gyndě mi doporučily Gravital, prý je skvělý a může se užívat po celou dobu těhotenství. Jinak u metalky proplácí vitamíny pro budoucí maminy, tak jestli máš tuhle pojišťovnu tak si tam zajdi s průkazkou a paragonem

29.12.2010

Ahojky už sem tu dlouho nebyla,čtu příběhy ale nepřidávám se.Právě jsme 9+7 tt,je to první těhotenství a přijde mi že můj pupík už je obrovskej.Dostala jsem kartičku,vzali mi krev a

Pokračujeme

In reply to by Lentíílie

Však Fanda byl jedinej...kterej tam byl }:) a chodil až dovnitř, aby mu něco neuniklo. Po porodu mi říkal doktor, že se mu po nás stýská, že byl za dlouhou dobu jedinej, kterej se o miminko takhle zajímal. Vynechal snad jen jednu kontrolu, kdy musel být v práci. A naměkko byl taky...a neboooj, bude hůř :€Ss€:

In reply to by Lentíílie

Mému se moc nechtělo. Doprovodil mě klidně až k ordinaci, došel pro výsledky, když bylo potřeba. Při porodu byl v pohodě, v klidu, pomáhal mi, ale na UZ jít odmítl (dokonce i na 3Dčku jsem byla sama - a jak mu pak doma zářili oči, když jsem mu pustila video :usmev: ). Nechápu to, ale je to na něm a nemá cenu kohokoli nutit. Pokud to toho tvého zajímá a chce prďolku v bříšku vidět, tak bych vůbec neváhala :)

Ahoj :-)

Oni totiz Dr rikaj, ze neni dobre delat UZ moc casto..nevim, zda to nejak ublizuje bo, jak je to zavadne, ale nemelo by se velmi casto...ale ja uz byla za tu dobu na UZ 4x...a jsem ve 14tt...se mnou byl loni manzel v 11tt, ale to jsme se ten den primo dozvedeli, ze jsem potratila, byla jsem rad,a ze tam se mnou byl!!jinak nevim, jak bych to rozdychavala...a letos byl az ted v tom 14tt a byl to pro nej uzasnej zazitek :one: tak se drz a krasne tehulkovani :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka